تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 16 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 159

نام تاپيک: Command and Conquer 3 : Kane's Wrath

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

مرسی ...
    دستت درد نکنه ..

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

دوست عزیز! شما کدوم مرحله رو عنوان میکنید؟ کاراکتر تانیا مربوط به سری Red Alert میشه.
    خب شما بازی رو تموم کردین یا به اون مرحله ای که من گفتم رسیدید ؟!
    شما توی این سری هم یه کماندوی زن دارید که سیب دوقولوی تانیا هستش .. حالا چه فرقی میکنه که اسمش چی باشه ... مرحله رو گیر کردم .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من توی یه مرحله گیر کردم ... اونجایی که باید با تانیا و یه مهندس بریم و به معبد بزرگ حمله کنیم و یه سری اطلاعات بوسیله مهندسمون بدزدیم ... هرچی بودش ترکوندم و کشتم تا رسیدم به معبد که با لیزرها محافظت میشه ... خب یه لیزر میزنن و پوستمونم میکنن ... حالا چجوری میشه که لیزر هارو از کار انداخت ؟!
    خب شما بازی رو تموم کردین یا به اون مرحله ای که من گفتم رسیدید ؟!
    ...
    دوست عزیز! ببخشید که دیر به سوال شما جواب داده شد...
    در مرحله نهم و در این قسمت از بازی دقیقا نرسیده به Obelisk ها 6 نیروگاه وجود داره که در کنار نیروگاه ها بشکه های انفجار وجود داره.
    بعد از نابود کردن اونا Obelisk ها از کار میفته و میتونید با مهندس به راحتی خودتونو به محل تعیین شده برسونید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

چقدر لوس تموم شد؟؟ اون گوي چي بود؟؟ من نفهميدم چي شد

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

دوست عزیز! ببخشید که دیر به سوال شما جواب داده شد...
    در مرحله نهم و در این قسمت از بازی دقیقا نرسیده به Obelisk ها 6 نیروگاه وجود داره که در کنار نیروگاه ها بشکه های انفجار وجود داره.
    بعد از نابود کردن اونا Obelisk ها از کار میفته و میتونید با مهندس به راحتی خودتونو به محل تعیین شده برسونید.
    راستش من همه چی رو ترکوندم ... فقط اون دوتا ژنراتور که گوشه سمت راست ( شمال شرقی ) هستش رو ندیده بودم ...

دستت درد نکنه ... مرحله رو رفتم ... حالا توی مرحله ۱۱ (فکر کنم ) گیر کردم که نمیتونم مهندسمو به موقع به اون ‍‍پایگاه برسونم ... وقت کم میارم ... خیلی از نظر دفاعی سنگینه ... با بمب اتم هم نتونستم جلوی راهمو پاکسازی کنم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

راستش من همه چی رو ترکوندم ... فقط اون دوتا ژنراتور که گوشه سمت راست ( شمال شرقی ) هستش رو ندیده بودم ...

دستت درد نکنه ... مرحله رو رفتم ... حالا توی مرحله ۱۱ (فکر کنم ) گیر کردم که نمیتونم مهندسمو به موقع به اون ‍‍پایگاه برسونم ... وقت کم میارم ... خیلی از نظر دفاعی سنگینه ... با بمب اتم هم نتونستم جلوی راهمو پاکسازی کنم
    دوست عزیز! مرحله 11 (چون دقیقش رو عنوان نکردید 10 تا 12 رو فرض میکنم) هیچ مشکلی نداره.

10 که مبارزه با بیگانه ها هست و شما باید 3 ساختمان Drone Platform رو نابود کنید.
    11 هم که مبارزه با GDI هست وشما باید جلوی کاروان GDI رو گرفته و MCV رو تسخیر کنید و به مکان گفته شده انتقال بدید.
    12 که مبارزه با GDI هست و شما باید 4 ساختمان Marked of Kane Control Node رو تسخیر کنید و در مدت زمان خاصی دفاع کنید.

فکر میکنم منظور شما مرحله 13 باشه یعنی آخرین مرحله که در حالت سخت, وحشتناک سخته (غیر ممکنه!) ... اگه دقیق بگید واقعا ممنون میشم.
    Last edited by havas_1980; 26-04-2008 at 13:54.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sheeablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

ممنون از دوستانی که اطلاعات این بازی رو گذاشتن... من خرابه این Command and Conquerام...

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

دوست عزیز! مرحله 11 (چون دقیقش رو عنوان نکردید 10 تا 12 رو فرض میکنم) هیچ مشکلی نداره.

10 که مبارزه با بیگانه ها هست و شما باید 3 ساختمان Drone Platform رو نابود کنید.
    11 هم که مبارزه با GDI هست وشما باید جلوی کاروان GDI رو گرفته و MCV رو تسخیر کنید و به مکان گفته شده انتقال بدید.
    12 که مبارزه با GDI هست و شما باید 4 ساختمان Marked of Kane Control Node رو تسخیر کنید و در مدت زمان خاصی دفاع کنید.

فکر میکنم منظور شما مرحله 13 باشه یعنی آخرین مرحله که در حالت سخت, وحشتناک سخته (غیر ممکنه!) ... اگه دقیق بگید واقعا ممنون میشم.
    راستش چون مخم شدید هنگ کرده از دست این مرحله نمیدونم کجام ... همونجاییه که اول بازی ژنراتور های برق رو بترکونیم و بعدش سه تا ساختمون شبیه رادار رو بگیریم و دفاع کنیم و بعدش در شمال نقشه یه پایگاهه که توی یه مدت زمانی اگه نگیریمش منفجر میشه ...
    خفنننننننننننننننننننننن سخته ... تا یه ساختمونی رو میگیرم فرتی میان و میریزنش پایین ... مثل مور و ملخ تانک های با رانک بالا ( رانک ستاره ای ) میادش و فرتی فک نیروهامو میاره پایین

پروفشنال a.salireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    :O

11

من C&c 3 Tw رو نصب كردم. ولي وقتي روي Kw كليك ميكنم مينويسه بايد اول Tw رو نصب كنم. چي كار كنم؟

پروفشنال sajjadgameactor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

ممکن بازیی که خریدی به صورت یک نسخه ی مکمل باشه وباید روی بازی اصلی نسب کنی

بازی رو از کجا خریدی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •