مرسی ...
دستت درد نکنه ..
مرسی ...
دستت درد نکنه ..
خب شما بازی رو تموم کردین یا به اون مرحله ای که من گفتم رسیدید ؟!
شما توی این سری هم یه کماندوی زن دارید که سیب دوقولوی تانیا هستش .. حالا چه فرقی میکنه که اسمش چی باشه ... مرحله رو گیر کردم .
دوست عزیز! ببخشید که دیر به سوال شما جواب داده شد...
در مرحله نهم و در این قسمت از بازی دقیقا نرسیده به Obelisk ها 6 نیروگاه وجود داره که در کنار نیروگاه ها بشکه های انفجار وجود داره.
بعد از نابود کردن اونا Obelisk ها از کار میفته و میتونید با مهندس به راحتی خودتونو به محل تعیین شده برسونید.
چقدر لوس تموم شد؟؟ اون گوي چي بود؟؟ من نفهميدم چي شد
راستش من همه چی رو ترکوندم ... فقط اون دوتا ژنراتور که گوشه سمت راست ( شمال شرقی ) هستش رو ندیده بودم ...
دستت درد نکنه ... مرحله رو رفتم ... حالا توی مرحله ۱۱ (فکر کنم ) گیر کردم که نمیتونم مهندسمو به موقع به اون پایگاه برسونم ... وقت کم میارم ... خیلی از نظر دفاعی سنگینه ... با بمب اتم هم نتونستم جلوی راهمو پاکسازی کنم
دوست عزیز! مرحله 11 (چون دقیقش رو عنوان نکردید 10 تا 12 رو فرض میکنم) هیچ مشکلی نداره.
10 که مبارزه با بیگانه ها هست و شما باید 3 ساختمان Drone Platform رو نابود کنید.
11 هم که مبارزه با GDI هست وشما باید جلوی کاروان GDI رو گرفته و MCV رو تسخیر کنید و به مکان گفته شده انتقال بدید.
12 که مبارزه با GDI هست و شما باید 4 ساختمان Marked of Kane Control Node رو تسخیر کنید و در مدت زمان خاصی دفاع کنید.
فکر میکنم منظور شما مرحله 13 باشه یعنی آخرین مرحله که در حالت سخت, وحشتناک سخته (غیر ممکنه!) ... اگه دقیق بگید واقعا ممنون میشم.
Last edited by havas_1980; 26-04-2008 at 13:54.
ممنون از دوستانی که اطلاعات این بازی رو گذاشتن... من خرابه این Command and Conquerام...
راستش چون مخم شدید هنگ کرده از دست این مرحله نمیدونم کجام ... همونجاییه که اول بازی ژنراتور های برق رو بترکونیم و بعدش سه تا ساختمون شبیه رادار رو بگیریم و دفاع کنیم و بعدش در شمال نقشه یه پایگاهه که توی یه مدت زمانی اگه نگیریمش منفجر میشه ...
خفنننننننننننننننننننننن سخته ... تا یه ساختمونی رو میگیرم فرتی میان و میریزنش پایین ... مثل مور و ملخ تانک های با رانک بالا ( رانک ستاره ای ) میادش و فرتی فک نیروهامو میاره پایین
من C&c 3 Tw رو نصب كردم.ولي وقتي روي Kw كليك ميكنم مينويسه بايد اول Tw رو نصب كنم.
چي كار كنم؟
![]()
ممکن بازیی که خریدی به صورت یک نسخه ی مکمل باشه وباید روی بازی اصلی نسب کنی
بازی رو از کجا خریدی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)