من هیچ وقت دوست ندارم تیمائی که دوستشون دارم ببازن مخصوصا اینتر که باختش ناراحتم می کنه ولی اگه به رم ببازه فکر کنم مانچو رفتنی بشه امیدوارم بره پشت سرشم نیگا نکنه
من هیچ وقت دوست ندارم تیمائی که دوستشون دارم ببازن مخصوصا اینتر که باختش ناراحتم می کنه ولی اگه به رم ببازه فکر کنم مانچو رفتنی بشه امیدوارم بره پشت سرشم نیگا نکنه
نتیجه نهایی
Inter 3 - 0 Sampdoria
تبریک میگم و امیدوارم این پیروزی ها ادامه داشته باشه تا کسب سومین قهرمانی پی در پی
Last edited by sudotux; 26-09-2007 at 23:56.
ایول منم تبریک میگم.....![]()
ولی من دوس دارم خوزه مورینیو بیاد اینتر
نه بابا خوزه مورینو بدرد نمیخوره (من که تصویرش رو یجا میبینم ازش بدم میاد از بپ غرور داره) حالا کاپلو رو بگی یه چیزی
بازم مانچینی شانس آورد
زلاتان واقعا آماده هست اگه مصدوم نشه و همینجوری ادامه بده آقای گل می شه
فقط مانچینی بره مهم اینه بودن یا نبودن مسئله این است
پيروزي اينتر رو تبريك ميگم.حيف بازي رو نديدم.
-----------------------------------------------------
مراسم تغییر نام آکادمی اینتر به نام مرحوم فاکتی
Gianfelice Facchetti
خونواده مرحوم:
![]()
براساس نظر پزشك و مربي بدنساز
ماتراتزي و چيوو قادر به بازي براي اينتر نيستند
خبرگزاري فارس: در شرايطي كه دو مدافع مياني اينتر ميلان به تمرينات اين تيم بازگشتند؛ اما روبرتو مانچيني قادر به استفاده از آنها نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت گازته دلو اسپرت، باشگاه اينتر ميلان اعلام كرد ماركو ماتراتزي و كريستيان چيوو، دو مدافع اين تيم دوره نقاهت را پشت سرگذاشته و در تمرينات اين تيم حضور يافته اند.
اين دو زير نظر مربي بدنساز مشغول تمرين سبك هستند.
مشكلات خط دفاع اينترميلان كه مانچيني، مربي اين تيم از آن گله مند بوده، به خاطر عدم استفاده از اين دو، به قوت خود باقيست.
ماتراتزي از ناحيه بالاي ران صدمه ديد و چيوو مشكل كتف داردو بايستي با احتياط دست به تمرين زنند تا بار ديگر با مشكل صدمه ديدگي مواجه نشوند.
براساس نقطه نظر پزشك و مربي بدنساز اينتر ميلان، دوره آماده سازي اين دو مدافع براي حضور در تركيب تيم چند هفته به طول خواهد انجاميد و تا آن هنگام مانچيني مي بايستي فكري به حال ضعف دفاعي تيمش بكند.
================================================== ========
ريواس به تمرينات اينتر بازگشت
"نلسون ريواس"، مدافع اينتر پس از بهبودي كامل به تمرينات گروهي تيمش بازگشت.
مدافع كلمبيايي نرآتزوري که جمعه دچار بيماري شد و نتوانست تيمش را در جدال يكشنبه مقابل ليوورنو همراهي كند، با بهبودي كامل به تمرينات اينتر بازگشت.
ريواس پس از تاييد پزشك باشگاه مبني بر سلامتي كامل با شور و شعف خاصي به همراه ساير همبازيانش در تمرينات حضور پيدا كرد.
وي در مصاحبهاي كوتاه عنوان كرد سلامت خود را بازيافته و قصد دارد هر چه سريعتر بازي كند.
================================================== ========
به رغم شايعه احتمال پيوستن مورينيو به اينتر جايگاه منچيني در خطر نيست
ماسيمو موراتي، رئيس اينترميلان به رغم اينكه تيم روبرتو منچيني بازيهاي قابل قبولي را در ابتداي اين فصل به نمايش نگذاشتند اما تاكيد كرد كه موقعيت اين سرمربي در خطرنيست.
نراتزوريها از ابتداي مسابقات سري A فصل جاري تاكنون نتايج خوبي را كسب نكردهانداما موراتي از عملكرد آنها دفاع كرد.
منچيني درمصاحبهاي گفته مطمئن است خوزه مورينيو، سرمربي سابق چلسي جايگزين وي خواهد شد اما رئيس اينتر تصريح كرده است كه منچيني در اينتر خواهد ماند و با بازگشت بازيكنان كليدي به استاديوم جوزپه مه آتزا شرايط تيم بهتر خواهد شد و آنها ميتوانند نتايج ضعيف گذشته را جبران كنند
================================================== ===
موراتی: آدریانو به زودی در لیگ قهرمانان حضور خواهد یافت
ماسيمو موراتي مالك ثروتمند باشگاه اينتر معتقد است كه آدريانو مهاجم برزيلي اين تيم در سير
درستي قرار گرفته است و به زودي به روزهاي اوج خود باز مي گردد.
ماسیمو موراتی گفت= آدریانو در مسیر درستی قرار گرفته است و به خوبی تمرین می کند و در
مسابقات اخیر در سری آ بسیار موفق ظاهر شده و توانسته است نظر مساعد مربی تیم و دیگر
سران باشگاه جلب کند وی افزود= آدریانو به زودی جواز حضور در مسابقات لیگ قهرمانان اروپا را
کسب خواهد کرد و در پیراهن اینتر گل های زیادی را وارده دروازه حریفان خواهد کرد.
================================================== ======
زلاتان ابراهمویچ: من و آدریانو ترکیب قدرتمندی تشکیل داده ایم
زلاتان ابراهيمويچ مهاجم سوئدي تيم اينتر معتقد است كه او و آدريانو تركيب قدرتمندي در خط
حمله اينتر تشكيل داده اند ابراهمویچ گفت= آدریانو با جدیت بالائی در تمرینات حاضر می شود و در
دو مسابقه اخیر خیلی خوب توانسته است به هماهنگی لازم با بازیکنان دست یابد.
وی افزود= آدریانو در کنار من بسیار موفق عمل کرده است و فکر می کنم ما دو نفر ترکیب قدرتمند
ای در تیم اینتر تشکیل داده ایم و اگر به هماهنگی بالاتری دست یابیم می توانیم برای حریفان
بسیار خطرناک و غیر قابل دسترسی باشیم و مطمئن هستم که به زودی این اتفاق خواهد افتاد.
================================================== =======
...--(تولدت مبارک داکورت)--...
نام کامل= الویر نیکولاس آندره داکورت
متولد= ۲۵ سپتامبر ۱۹۷۴ (۳۲ساله)
محل تولد= مونتریلی - فرانسه
قد= ۱.۷۵
پست= هافبک میانی
باشگاه فعلی= اینتر میلان ایتالیا
شماره پیراهن= ۱۵
باشگاه های قبلی= استراسبورگ - اورتون - لانس - لیدز یونایتد - آس رم
الیور داکورت هافبک فرانسوی تیم باشگاه اینتر میلان ایتالیا در ۲۵ سپتامبر ۱۹۷۴ در فرانسه به دنیا
آمد وی تا حالا برای تیم های باشگاهی مختلفی بازی کرده است و به جز لالیگا ایتالیا تمام لیگهای
مهتر از جمله ایتالیا و انگلیس را تجربه کرده است.وی به نظر خودش بهترین بازیش را در برابر رم در
فینال جام حذفی ایتالیا در فصل ۲۰۰۵/۲۰۰۶ انجام داده است داکورت در جوانی خود طی سال های
۱۹۹۲ تا ۱۹۹۸ برای تیم استرازبورگ فرانسه بازی کرد و در این تیم به بازیکن محبوبی تبدیل شده بود
داکورت کلا بازیکنی است که زیاد دارای خصوصیات تهاجمی نمی باشد و اصلا هم گلزن نمی باشد
وی در کارنامه ملی خود ۲۱ بازی برای فرانسه (خروس های آبی) به ثبت رسانده و در ۲۱ بازی فقط
توانسته ۱ گل به ثمر برساند.
داکورت از نگاه آمار
استرازبورگ فرانسه = ۱۲۷ بازی ۴ گل (۱۹۹۲-۱۹۹۸)
اورتون انگلیس= ۳۰ بازی - ۲ گل (۱۹۹۸-۱۹۹۹)
لانس فرانسه = ۲۶ بازی - ۲ گل (۱۹۹۹-۲۰۰۰)
لیدز یونایتد انگلیس= ۵۷ بازی - ۳ گل (۲۰۰۰-۲۰۰۳)
آس رم ایتالیا= ۹۴ بازی - ۲ گل (۲۰۰۳-۲۰۰۶)
اینتر میلان ایتالیا= ۲۴ بازی - ۰ (بدون گل زده) (۲۰۰۶-....)
تیم ملی فرانسه= ۲۱ بازی - ۱ گل
--اولین بازی برای تیم باشگاهی استراسبورگ ۰ - ۲ آیکرو
--اولین گل برای تیم باشگاهی استراسبورگ ۲ - ۱ پاریس (اس جی) در دقیقه ۵۰
--اولین بازی در لیگ فرانسه استراسبورگ ۲ - ۰ بوداپست (۲۸ سپتامبر ۱۹۹۵)
--اولین گل در لیگ فرانسه لانس ۲-۲ اتلتیکو مادرید (دقیقه ۱۶) - (۲ مارس ۲۰۰۰)
--اولین بازی در لیگ برتر اورتون ۰-۰ استون ویلا (۱۵ آگوست ۱۹۹۸)
--اولین گل در لیگ برتر اورتون ۵-۰ میدلسبورگ (دقیقه ۶۲) - (۱۷ فوریه ۱۹۹۹)
--۸۷ گل در لیگ برتر انگلیس ۵ گل
--۶۸ بازی در سری آ و ۲ گل زده
--اولین بازی برای تیم ملی فرانسه در ۳۰ می ۲۰۰۱ در برابر کره جنوبی (فرانسه ۵ - ۰ کره) در
چهارچوب جام کنفدراسیون ها
منبع:تاپ اينتر23
من يكي از طرفداران اينترم و بردشم تبريك ميگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)