Samsung HTX50 هست که HDMI هم داره.
Samsung HTX50 هست که HDMI هم داره.
قیمتش چنده؟
من می خوام یه full hd بگیرم.اگه سونی باشه که بهتره.سامسونگ هم بدک نیست.
حداکثر تا 3 تومن یا 3.5 چی پیشنهاد می کنید.
همون سامسونگ M81 . با اين پول ميتوني 46 اينچ بگيري.
سری x سونی 46 اینچ
من که کلآ نظرم از سامسونگ بر گشت 10% امکان داره لحظه اولین روشن شدن 2 تا 3 پیکسل بسوزه مشکلی نیست(حرف نماینده سامسونگ) گارانتی داره ولی برای ادم خیلی زور داره 3 چوق پول بدی فرداش بیان ببرنش تعمیر بعدش سونی نه نصب رایگان نه دیواری رایگان هیچی نداره این مشکل هم نداره واقعآ جای تعجب داره
به فروشنده سونی گفتم مشکلی در لحظه روشن شدن اول نداره از نظر پیکسل سوزی بهم گفت اگه همچین چیزی دیدی من خودم یه دوربین دیجیتال بهت جایزه میدم بهم گفت داری جنس سونی میخری نه شرکتی دیگه![]()
تمام پنلهاي LCD دنيا در 12 ساعت اول شروع به كارشون پيكسل هاشون نسبت به حتي نور چراغ حساس هست و ممكنه بسوزه. اين جزو ماهيت پنلهاي LCD هست و ربطي به مارك نداره!
پست بالا تایید می شه ولی به این هم دقت کنید که کیفیت پنل هم مهمه ، در کل اکثر مانیتور ها و تلویزیون های ال سی دی سامسونگ این مشکل رو داره .
حالا سامسونگ بخریم یا نه؟واسه من اگه پیکسل بسوزونه تلویزیون رو رو سر فروشنده خرد میکنم.
راهی برای جلوگیری از سوختن هست؟
فقط 12 ساعت اول تو يه جاي تاريك روشن باشه. ديگه خيالت راحت باشه كه پيكسلي نميسوزونه به اين راحتي! البته اين كار رو بهتره براي همه مانيتورها و تلويزيونهاي Lcd انجام داد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)