من بازیو تموم کردم اما نمیدونم چرا واسه مرحله 4 امش هیچ ستاره ای بهم نداد.اسم مرحله اشم سفیده وسط اسما.انگار رد نشده.خیلی عجیبه
کسی نمیدونه چه مرگشه؟

من بازیو تموم کردم اما نمیدونم چرا واسه مرحله 4 امش هیچ ستاره ای بهم نداد.اسم مرحله اشم سفیده وسط اسما.انگار رد نشده.خیلی عجیبه
کسی نمیدونه چه مرگشه؟

با سلام
ببخشید یه سوالی داشتم چه جوری میشه تو وسط بازی سیو کرد من نتونستم مثلا تو مرحله تو اون دود سبزفرود
اومدم بعدا اون توپ منفجر کرد رفتم به بطرف ساختمان قبلا اون سیو کردم تو اون جا سوختم وقتی بازی دوباره شروع شد باز از مرحله پریدن از هواپیما اومد اصلا مال من سیو نمیشه و تو لود چیزی نیست
با تشکر اگه مشکل من حل کنید

سلام.
این بازی auto save داره و خودت نمیتونی سیو کنی.هر objective که انجام دادی به طور خودکار سیو میشه..gif)

من تو اون مرحله ای که یک پل حلالی شکل وسط رودخانه هست تو شهر همه ماموریتها را انجام دادم اون تانک رو رو پل منفجر کردم ولی دیگه تو نقشه علامتی نیست مرحله بعد هم نمیره چکار کنم مشکل از چیه
 مشكل در نصب Medal Of Honor: Airborne
 مشكل در نصب Medal Of Honor: Airborne
				من تو نصب airborne به مشكل برخوردم. وقتي شروع به نصب شد اول يه چيزي نصب كرد به نام AGEIA Physx بعد از اون هم يه چيزي نصب كرد به نام Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable بعد هم يهو سيستم ريست شد. وقتي دوباره سيدي رو گذاشتم كه نصب كنم همچين كه سيدي رو ميخونه باز يهويي ريست ميشه.
چي كار كنم؟؟؟
راهي وجود داره كه مشكلم حل بشه؟؟؟.gif)

سلام
من بازی رو تموم کردنم ولی نمیتونم همه فیلهایی که تو قسمت extra هستش رو ببینم
چرا؟

من گرافيكم جي فورس 7100 هست رم 1گيگ ولي وقتي ميزنم اجرا شه ميگه canot support video card چرا؟

بابا این مدال باز ها کجا هستند به درخواستهای این دوستان جواب بدهند ؟
دوست عزیز احتمال زیاد ویندوزتون مشکل داره . چون نصب بازی که هیچ مشکلی نداره . شما یه ویندوز عوض کنی احتمالا درست میشه .من تو نصب airborne به مشكل برخوردم. وقتي شروع به نصب شد اول يه چيزي نصب كرد به نام AGEIA Physx بعد از اون هم يه چيزي نصب كرد به نام Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable بعد هم يهو سيستم ريست شد. وقتي دوباره سيدي رو گذاشتم كه نصب كنم همچين كه سيدي رو ميخونه باز يهويي ريست ميشه.
چي كار كنم؟؟؟
راهي وجود داره كه مشكلم حل بشه؟؟؟
دوست عزیز احتمال این بازی امتیاز یا چیزهای مخفی داره که باید بگیری . شرمنده من زیاد بازی نکردم .سلام
من بازی رو تموم کردنم ولی نمیتونم همه فیلهایی که تو قسمت extra هستش رو ببینم
چرا؟
دوست عزیزمن گرافيكم جي فورس 7100 هست رم 1گيگ ولي وقتي ميزنم اجرا شه ميگه canot support video card چرا؟
شما به احتمال 90% کارت گرافیکتو نصب نکردی . یعنی خود ویندوز فقط واسه کارهای معمولی شناخته . برای اینکه بازی رو بتونید اجرا کنید باید درایور کارت گرافیکتونو نصب کنید . درایورش توی سیدی کارت گرافیک هست . سیدیش هم معمولا توی جعبه ی کارت گرافیک هست !

وقتي بازي رو از اين مسير :
E:\Medal of Honor Airborne\UnrealEngine3\Binaries\MOHA.exe
اجرا ميكنم با اين پيغام مواجه ميشم.
فقط تو روخدا نگيد بازي رو دوباره نصب كن كه امكان نداره.

d3dx9_31.dll
تو درایو Cسرچ کن و کپی کن جایی که بازی رو ریختی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)