سلام
بعید می دونم بشه کاریش کرد
فقط توسط یه برنامه برای سایت Offline4U باز میشه ( به اینترنت وصل میشه )
وگرنه از w3 به w6 کوچ نمی کردم
اگه باز شد به ما هم بگو بیایم یاد بگیریم
سلام
بعید می دونم بشه کاریش کرد
فقط توسط یه برنامه برای سایت Offline4U باز میشه ( به اینترنت وصل میشه )
وگرنه از w3 به w6 کوچ نمی کردم
اگه باز شد به ما هم بگو بیایم یاد بگیریم
بهتر بود آخر مسیج رو میزاشتی تا ببینیم چی شده
ولی از اونجایی که فایلهای زیپ سکته ای هستند بارها برام اتفاق افتاده که مثل همین error رو دریافت کنم
باید پارت خراب رو پیدا و تعویض کنی
سلام .
ببخشيد من يه فايل ويدئويي avi دانلود كردم . حجمش حدود 900 كيلوبايت بود . اما وقتي بازش كردم شد 48 مگابايت . دليلشو ميدونم . ميگن چون اولگوريتم هاي زيادي براي فشرده سازي داره .
اما من يه فايل 48 مگابايتي ساخت خودمو كه چند كيلوبايت با فايل اولي اختلاف داشت رو ضبط كردم . اما شد حدود 19 مگابايت .
من اين فايل رو با winrar 3.70 نسخه بتا 1 مثل همون فايل اولي كه فشرده شده بود فشرده كردم . اما ميخوام بدوم چرا اين به يك مگابايت يا زير يك مگابايت نرسيده . ممنون ميشم بهم كمك كنيد .
به شرایط زیادی بستگی دارد و فقط به نوع الگوریتم نیست دیکشنری،الگوریتم،نوع فشردهساز،سخت افزار شما و... پس به تنهایی نتیجه نگیرید
ببخشید آقای shahedi و pouria007 من چجوری یه فایل 900مگی با پسوند .img رو به حدود 2یا3مگ تبدیل کنم
ببينيد دوست عزيز فشرده سازي يعني حذف يا کاهش کاراکتر هاي تکراري پس خيلي به نوع فايلتون بستگي دارهببخشید آقای shahedi و pouria007 من چجوری یه فایل 900مگی با پسوند .img رو به حدود 2یا3مگ تبدیل کنم
بيشترين فشرده سازي رو kgb archiver و بعد از اون win uharc انجام ميده که من به 1001 دليل win uharc رو توصيه ميکنم
بي درد سرترين فشرده سازي هم مربوط ميشه به Win rar
اگه مشکلي داشتي در خدمتيم
لينک دانلود هر 3 تا برنامه اي هم که معرفي کردم صفحه اول همين تاپيک هست
اِه؟فعلاً از سايت رسميش دانلود کن تا بعداً بيام دوباره آپلودش کنم[کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورتو نفهميدم ولي اگه فکر ميکني Winuha با winuharc فرق ميکنه بايد به اطلاع برسونم که Win uha مخفف windows uharc بيد!من گفتم "win uharc"
از win uha هم ممنونم
بلهبرنامه ای که گفتین فری هست
ولی باز هم اگه مشکلی داشت بگید تا نسخه registered برنامه رو بزارم(ولی فکر نکنم لازم باشه!)
ممنون خیلی عالی بود ولی آخر نفهمیدم چطور 5گیگ میشه 75کیلو!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)