سلام
لطفا اگه softlock یا StarForce نسخه کراک شده اش رو دارید لینکش رو اینجا بزارید . ممنون
سلام
لطفا اگه softlock یا StarForce نسخه کراک شده اش رو دارید لینکش رو اینجا بزارید . ممنون
سلام
در يك cd نرم افزار قفل شده يك فايل dat با اسم !Lock copy limited با حجم 1kb هست ميشه بگين از چه نرم افزاري براي قفل كردنش استفاده كردن؟؟ البته روش نوشته اگه سعي كنين ازش كپي بگيرين اطلاعات داخل cd غير قابل استفاده ميشه!
من یه سی دی دارم که موقع نصب یه شماره سریال می خواد که باید از اینترنت بگیرم و محدودیت تعداد نصب داره.
چجوری باید قفل اون رو بشکونم؟
سلام دوستان یک سی دی بوت هیرا دارم که نمی شود از برنامه ههای داخل سی دی کپی برداری یا ایمچ بگیرم با چه نرم افزاری می شود این کار را انجام داد من IsoBuster و CloneCD را امتحان کردم ولی جواب نداد فایلهای و پوشه های این برنامه وقتی باز می کنم خالی می باشد و فرمت dat هم دارد ولی باز نمی شود
با alcohol 120% هم امتحان کن.احتمالا میشه...
من یه دی وی دی دارم از autorun همه فایل هاش نصب میشه ولی وقتی میری توی شاخه ی نرم افزار داخل دی وی دی، فایل setup دیده نمیشه با ultra ISO امتحان کردم ولی همون فولدر خالی رو تحویلم داد! (بدون فایل SETUP)
آیا راهی برای بیرون کشیدن setup هست؟
از IsoBuster استفاده کنید.
اگه جواب نداد، وقتی setup اجرا شد، با برنامههایی مثل Process Explorer مسیر اجرا را پیدا کنید![]()
سلام .....كسي اين نرم افزار را نداره؟؟؟؟خيلي بهش احتياج دارم...براي باز كردن ايميج هاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا ورژني بزاريد كه كرك يا سريال يا key داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون
Daemon.Tools.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)