باید از کلاس PrintDocument استفاده کنی برای پرینت ساده هم هست برای تنظیمات پرینت هم باید از PrintDialog استفاده کن جفتش تو منوی Toolbox تو Printing هست . تو MSDN هم سرچ بزن اطلاعات زیاد و خوبی بدست میاری .
باید از کلاس PrintDocument استفاده کنی برای پرینت ساده هم هست برای تنظیمات پرینت هم باید از PrintDialog استفاده کن جفتش تو منوی Toolbox تو Printing هست . تو MSDN هم سرچ بزن اطلاعات زیاد و خوبی بدست میاری .
سلام
بچه ها من هر کاری می کنم نمیشه مقادیر ستون جدولم نمیاد تو کمبوباکس ترای کچ رو که بر می دارم از adp.fill(dt) ایراد می گیره
شما باید کانکشن استرینگ ، دستور select و displaymember رو بر اساس دیتا بیستون تغییر بدین
همچنین در بلاک catch از try میتونید کدی بنویسید که مثلا با یه msgbox خطا رو ( ex.Message ) نمایش بده .
بعد از چک کردن اینها اگه نیازی به کمک بود در خدمتیم ...
ممنون اینو ÷یدا کردم
حالا می خوام از آیتم های کمبو یکی که انتخاب شده رو با چیز دیگه مقایسه کنم ولی نوع اون ایتم ها استرینگ نیست وقتی هم استرینگ می کنم دیتا رو و از این جور چیزا می نویسه
شما میتونید علاوه بر DisplayMember خاصیت valueMember اونرو هم به همون فیلد نسبت بدین و به راحتی value ها رو مقایسه کنید
همون طور که دوستمون گفتن Item ها یه مقدار Value هم دارن که برای مقایسه از اون استفاده کنید روش معمولش اینطوریه که باید id های جدولتون رو به عنوان Value Member قرار بدید و چیزی رو که میخواین نمایش بدین به عنوان Display Member .
نگاه کنید مثلا اینو می نویسم
Foreach(string st in combobox1.items)
{
Messagebox.show(st);
}
این طوری از جواب نمیده استرینگ رو ابجکت می کنم
بعد تو مسیج باکس می نویسه
System.data.datarow view
اينطوری مشکل شما حل ميشه
البته الان ويژوال استوديو دم دستم نيست با نت پد نوشتم تست هم نکردم اگه غلط املايی داشت خودتون رفعش کنيد ، ولی روش همينه تو ويبی نت که جواب ميده !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ultimator; 11-05-2008 at 17:24.
ممنون
یه چیزی یادم نیست چه کار کردم که این اومد تو فرم لود
//this.kalayekharideTableAdapter.Fill(this.hesabDari DataSet.kalayekharide);
اولش درس بودولی حالا
وقتی میخوام اجرا کنم ایراد می گیره بعدش از // می ذارم درس میشه
ولی اگه از اولش این طوری باشه// تو کمبو باکس چیزی نمیاره
شما کمبو باکس رو با آداپتور ویژوال پر کردید همون روشهای ویزارد یعنی use databound items رو تیک زدید و ... دقیقا متوجه نشدم کجاش error میده
حتما جدولتون تغییر کرده .. اگه // بذارید کد کامنت میشه و اجرا نمیشه و دیتا ست پر نمیشه و کمبو خالی میمونه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)