تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 10 اولاول ... 45678910 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 99

نام تاپيک: دوستان يک ترفند پیدا کردم که حتی IsoBuster & CloneCD کم می یارند ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه SILWESTER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

بخشي از روش كار اينه كه وقتي فايلي رو در بين فايلهاي copykiller بزارين همين جوري ميشه كه تو فيلم ديدين. يعني باعث آسيب به فايل اصلي شما ميشه در حالت خاصي. يراي همين هست كه ميگن اتوران خراب ميشه و رو هارد هم كپي بشه خراب ميشه فايل ها. چون اصل فايل خرابه.
    با nero scandisk آزمايش كنين خودتون ميفهمين در چه حالتي فايل هاي كپي كيلر برنامه اصلي رو خراب ميكنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من فیلمو دیدیم کار خاصی نکرده از شما بعیده که اینقدر تو کفش موندید!!!!!!!!!!!!!
    با اون ترکاهایی که گزاشته خوب سی دی رو کلون و الکول نمی تونه به راحتی کپی کنه
    بعدشم اگه با فایل اجرایی بد سکتو اضافه کنی خوب فایل خراب میشه
    اگه فایل نیازی به Dll ,.. داشته باشه و اونارو زایدی مخفی کنی خوب برنامت اجرا نمی شه
    خوب حالا من یه راه به همتون یاد می دم که بتونید اطمینان پیدا کنید که آیا فایل در اتوران اجرا میشه یا نه
    کافیه قبل از اینکه اتوران بسازید ایمیجو تو برنامه های شبیه ساز لود بگیرید با با دستور Run ویندوز مسیر فایلو بدی و اجراش کنی اگه اجرا شد متونی اطمینان پیدا کنی که در اتوران هم اجرا میشه اگه نشد به هیچ عنوان در اتوران اجرا نخواهد شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه SILWESTER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

اگه فایل نیازی به Dll ,.. داشته باشه و اونارو زایدی مخفی کنی خوب برنامت اجرا نمی شه
    خوب حالا من یه راه به همتون یاد می دم که بتونید اطمینان پیدا کنید که آیا فایل در اتوران اجرا میشه یا نه
    کافیه قبل از اینکه اتوران بسازید ایمیجو تو برنامه های شبیه ساز لود بگیرید با با دستور Run ویندوز مسیر فایلو بدی و اجراش کنی اگه اجرا شد متونی اطمینان پیدا کنی که در اتوران هم اجرا میشه اگه نشد به هیچ عنوان در اتوران اجرا نخواهد شد
    با مني قربون شكلت ماهت!!!!
    اگه با مني كجاي پست بنده كف ديدي.
    در ضمن كي ميگه فايل اجرايي بد سكتور بگيره خراب ميشه! هر گردي گردو نيست

داره خودمونی میشه javad007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

8 دوستان عزيز سلام اين بار هم ...

سلام دوستان عزيز

اول از همه اين که Sara100 به احتمال زياد ديگر قادر به پست زدن نمي باشد چون يکي از مديران بخش يادم نيست براش پيغام خصوصي زده بود که ديگر حق نداريد در تاپيکي که ايجاد کرديد پست بزنيد

دومآ اينکه اين روش کاملآ ابتکاري بوده و براي کساني درست کرده ايم که هنوز باور نکرده اند مي گويند اين روش ها را ما هم بلد هستيم

حالا فايل را دانلود کنيد و بقيه را خودتون بگيد ونظرتون را بگيد

دانلود فايل

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پسورد :Javad Vaziri

حجم : 775.84 KB

تاريخ عضويت
    Feb 2007

13 اشتباه فکر نکنيد ...

بخشي از روش كار اينه كه وقتي فايلي رو در بين فايلهاي copykiller بزارين همين جوري ميشه كه تو فيلم ديدين. يعني باعث آسيب به فايل اصلي شما ميشه در حالت خاصي. يراي همين هست كه ميگن اتوران خراب ميشه و رو هارد هم كپي بشه خراب ميشه فايل ها. چون اصل فايل خرابه.
    با nero scandisk آزمايش كنين خودتون ميفهمين در چه حالتي فايل هاي كپي كيلر برنامه اصلي رو خراب ميكنه
    دوست عزيز اينطوري که شما مي گيد نيست

يعني اينکه من کاري کردم که فايل ها را در بين کپي کيلر بزاريد خراب نشوند اگر کمي دقت کرده باشيد ديديد که در اول فيلم کيجن که همون فايل EXE مربوط بوده است به راحتي از طريق اوتوران اجرا شده است البته به خاطر نرم افزاري که از صفحه دسکتاپ فيلم برداري ميکند بوده است چون اتوران را نشان نداده است اگر توجه کرده باشد شکلک موس عوض شده بود و اون لحظه اي بود که من اتوران را اجرا کرده بودم

تاريخ عضويت
    Feb 2007

10 دوست عزيز شما هم اشتباه فکر کرديد

اولآ ما به فايل اجرايي بد سکتور اضافه نکرديم

دومآ فايل ما نياز به DLL نداشته
    Last edited by javad007; 20-09-2007 at 09:51. دليل: 0111-از بابل

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadkhajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز پسورد اشتباه !!!!!!!!!
    تصحیحش کن !!!
    ممنون میشم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه Evil Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

برا من که بدون پسورد Extact میشه البته هیچکدوم از فایلها رو باز نمی کنه

پروفشنال ژولی لسکو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    <<?؟>>

پيش فرض

من هم مشکل اویل بوی را دارم
    لطفا لینک را تصحیح کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2007

2 پسورد فايل

سلام دوستام پسورد اين هستش

همين تازه تستش کردم

Javad Vaziri

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •