ایول پتروس این لاستیکه خیل قشنگه ..
ایول پتروس این لاستیکه خیل قشنگه ..
خیلی ممنونم از نظری که دادیلاستیک هم خیلی مدلینگش عالیه . فقط ای کاش متریال میدادی یه رندر مامان ازش میگرفتی تا بیشتر فیض ببریم ...
این لاستیکه خیلی کار داره: مثلا معلوم نیست برا کدوم شرکته. تکسچرینگ میخواد که منم بلد نیستم
ممنونایول پتروس این لاستیکه خیل قشنگه ..
نظر شما همیشه باعث دلگرمیه
اره لاستیکت قشنگه!
سلام چه طورید؟ zikzak & interior آقا بس (پس) این render از ماشینای ما G شد؟
وخ کردید render به کنیت merzi![]()
2تا کار ناقص می ذارم من همیشه ناقص امنیس 3d تفریح مورد علاقمه بیشتر حال میکنم شروع کنم تا تموم
ایناهاش
راستی 1 topic زدم راجع به تبدیل catia to max خیلی نیازم امیدوارم کسی باشه که catia کار کرده باشه (و البته max)
پشت و روی 1 نفره ( رنگشو نبینین)
اینم ناقص اما گوگولی شده face اش(البته به نظر خودم.آدم ماچش می یاد
) دلم نیومد نذارمش
نظر دهیتمرسی...
ایول پس باید یه تاپیک برای کار های زیبراش بزنیم ...
میرم بزنم شما هم بیا .
سلام !
آقا امروز با سنگین ترین آبجکتی که تو عمرم ساختم رو میذارم ... این کار رندرش 95 دقیقه به طول انجامید .
راستی یه موضوعی رو هم بگم که من با نرمافزار Nurb کار میکنم و از همون روش هم پیش میرم ... همه کارم با Curve هس برا همین بهم حق بدین Nurbs Modeling خیلی سخته ... فسفر مغز تو کاملا میسوزونه
اینم از رندرش :
آهان در مورد نفرین که مال من خیلی بد تر از سجاده !!! کچل شدن که چیزی نیس الهی واریکوسل بگیری اگه نظر ندی !
واریکوسل یه بیماری بده مخصوص آقایان ... یه سرچ کنی میفهمی چی میگم![]()
خدا نسیب گرگ بیابون نکنه
راستی اینم بگم که همش متریاله ! تکسچر بی تکسچر![]()
خیلی جالب شده
ایرادی هم نمیبینم
موفق باشید
ایول ، اینا صندلی فراریه یا نیمکت ذخیره ها ؟
ولی خودمونیما خیلی قشنگ شده.
به جان خودم نیمکت ... تو ایرانو نگاه نکن صندلی مستراح میذارن نیمکت اینا با کلاسن ! اگه خواستی عکس واقعیشو بذارم ...
دمت گرم که نظر دادی ... ممنون پتروس جان .
خیلی علیه !ولی شاید بهتر بود که صندل ها کمی بیش تر از زمین فاصله داشتن،نمیدونم؟! ولی خیلی عالیه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)