من گوشیم K750 توی تبریز هم کار می کنه
من گوشیم K750 توی تبریز هم کار می کنه
GPS !!!!
همونطور که دوستان هم گفتن این GPS نیست ! اسم BTSیی هست که گوشی داره ازش استفاده میکنه !
n بار تو همین p30world بحث شده در مورد GPS !
Global Positioning System (GPS)
GPS هیچ ربطی به سیم کارت نداره ! به خدا ! به مرگ خودم ! توسط 3 تا ماهواره میتونید موقعیت خودتون رو از لحاظ جغرافیایی تعیین کنید !! پس باید گوشیتون قابلیتشو داشته باشه یا خودتون GPS داشته باشید ! خیالتون راحت باشه هیچ ربطی به سیم کارت نداره !
این قضیه cell info هم تو تهران من ندیدم کار کنه ! شهرای دیگه رو نمیدونم !
فردا دوباره یکی دیگه تاپیک میزنه GPS تالیا هم راه افتاده !!!![]()
سلام.این سرویس تو تهران کار نمیکنه که
تا جايي كه من خبر دارم فعلا تو استان خراسان(شمالي و جنوبي و رضوي) و آذربايجان شرقي كار ميكنه
همينطور كه دوستمون گفتن اين سرويس براي ايرانسل تقريبا در همه جا فعال شده.همراه اول هم به تقليد از ايرانسل داره اين كار را انجام ميده و اگر نه چيز خيلي عجيبي نيست و نياز به تجهيزات پيشرفته هم نداره يعني همراه اول ميتونست از همون اول اين كارو انجام بده ولي خوب يادشون رفته حالا كه ايرانسل اين سرويس را ارائه داده يادشون اومده.
در ضمن يكي از دوستان گفتن تو شيراز هم راه افتاده(واسه همراه اول)
البته بايد به يك موضوع اعتراف كرد و اون هم اينه كه اين سيستم براي همراه اول دقيق تر از ايرانسل عمل ميكنه كه به خاطر اينه كه تعداد آنتن هاي بيشتري داره.
سيستم gps در تمام دنيا حتي ايران وجود داره ولي نيازمند دستگاه هاي مخصوصي است.
سيستم gps بر روي موبايل با اوني كه الان داره در سازمان نقشه برداري و... استفاده ميشه تفاوت داره و هنوز در ايران راه اندازي نشده و ايرانسل قول داده اين كار را براي اولين بار انجام بده.
سیستم GPS برای همه یکی هست، دقت دستگاه های گیرنده فرق داره، GPS هم به طور کامل راه افتاده بود، ایرانسل کار زیادی نمیتونه میکنه مگه اینکه A-GPS بده، نقشه ها مهم هستش که هنوز زیاد و دقیق نیستش
این سرویس از شهریور تا حالا توی مناطق مرکز شیراز فعال شده
ولی از مهر به بعد به جای اسم خیابونا برای همه بی تی اس ها می نویسه : مخابرات فارس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)