برای اینکه عظمت سر الکس رو در یابید سعی کنید یه تیم کوچتونو رو دو روز مربیگری کنید تا بفهمید 21 سال
مربیگری پر طرفدارترین باشگاه دنیا یعنی چی.
برای اینکه عظمت سر الکس رو در یابید سعی کنید یه تیم کوچتونو رو دو روز مربیگری کنید تا بفهمید 21 سال
مربیگری پر طرفدارترین باشگاه دنیا یعنی چی.
الان که فرگوسن هست هشتم جدولیم اگه نباشه فکر کنم باید تو لیگ دسته یک بازی کنیم (خدا اون روزو نیاره)
الحق که باید یه جایزه به فرگوسن بدن
این مربی بی نظیره
21ساللللللللللل مربی گری تویه تیم
میدونید یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
ستاره جوان بارسا، هدف یونایتد سران بارسلونا به شدت نگران جدایی ستاره جوان خود، جیووانی دوس سانتوس هستند. چرا که او از تیم هایی پیشنهاد دارد که شدیدا علاقمند به کار کردن با جوانان و پرورش استعداد های آنان هستند.باشگاههاي منچستريونايتد، چلسي، آرسنال و ليورپول به شدت به دنبال امضاي قرارداد با دوس سانتوس، هافبك تهاجمي ارزنده نيوكمپ هستند.به نقل ازديلي ميل، فردي كه به رومان آبراموويچ، مالك چلسي كمك كرد تا اين باشگاه را بخرد و امور مربوط به بسياري از قراردادهاي يونايتد را بر عهده دارد، در ماه نوامبر براي انتقال جوواني به اولدترافورد اقدام خواهد كرد.او درباره تمايل مقامات يونايتد به امضاي قرارداد با اين بازيكن گفت: "هنوز هيچ مذاكرهاي با باشگاههاي انگليسي انجام نشده است، اما ترديدي وجود ندارد كه جوواني يكي از برجستهترين بازيكنان فوتبال جهان است و خيلي از باشگاهها به دنبال جذب وي هستند. یونایتد نیز هم اکنون بهترین جوانان جهان را در اختیار دارد. پس ممکن است جیووانی نیز به جمع رونی، رونالدو، نانی، اندرسون و ... بپیوندد.دوس سانتوس تا سال 2008 با آبي و اناريپوشان قرارداد دارد اما وقتي كمتر از 18 سال داشت، اين قرارداد را امضا كرد و اين امكان وجود دارد كه مايل به پيوستن به باشگاه ديگري باشد."سران بارسا ميترسند كه تماس اين دلال معروف با رومان آبراموويچ و سرالكس فرگوسن، سرمربي شياطين سرخ حاكي از اين موضوع باشد كه آنها به هر طريق ممكن مصمم به امضاي قرارداد با دوس سانتوس هستند.دوس سانتوس، پسر زيزينيو، بازيكن سابق برزيلي است كه گذرنامه اروپايي دارد و نيازي به گرفتن مجوز كار در اروپا ندارد.
اره یعنی فاجعععععععععععععععه.
سرالكس فرگوسن خبر رهايی "وين رونی" مهاجم منچستريونايتد از آسيب ديدگی را تاييد كرد.
رونی كه برای بار سوم در سه سال گذشته، 5 هفته پيش به دليل شكستگی استخوان پا دچار آسيب ديدگی شده بود، به تمرينهای منچستر بازگشته و بیصبرانه منتظر رويایی با اورتون تيم سابقش است.
سرآلكس فرگوسن با تاييد خبر رهایی رونی از آسيب ديدگی گفت: "او تمرينهايش را آغاز كرده كه اين خيلی خوب است."
او ادامه داد: "آخرين اسكن از پای رونی نشان از بهبود وضعيت او دارد و من از اين بابت خوشحالم. بايد منتظر بمانيم تا ببينيم رونی آمادگی برای بازی را دارد يا نه."
در حال حاضر فرگوسن پيشرفت وين رونی را به طور دقيق زير نظر دارد تا او را برای بازی روز شنبه منچستر برابر اورتون آماده سازد.
رونی برگشته و من مطمئنم ما شانس اولیم.بدون رونی منچستر کیف نمیده.
سلام
دم هر کی که این تاپیکو زده گرم من از نوع خفنش منچستریم دم همتون گرم راستی تازه هم عضو شدم نمیدونشتم از کجا باید شروع کنم که این تاپیک جیگرو دیدم اومدم اینجا !!!!
کامل نتونستم ببینم چیا نوشتین اما آره رونی جون داره میاد رونالدو هم که تو بازی فردا هستش
اوایل این فصل زیاد امید نداشتم اما الان خیلی دارم
فدای هر چی منچستریه![]()
منچستر تنها تیمی که فوتبال خاصی داره .یعنی یه سبک خاصی داره که هیچ تیمی نمیتونه داشته باشه.
parica عزیز امیدوارم تو این تاپیک غعال باشی.
رونی که اومد کریس هم که بود پس از همین الان قهرمانی منچسترو به همه تبریک میگم.![]()
Last edited by shimaz; 15-09-2007 at 14:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)