تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 211 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 2108

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه منچستر يونايتد: Manchester United F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

برای اینکه عظمت سر الکس رو در یابید سعی کنید یه تیم کوچتونو رو دو روز مربیگری کنید تا بفهمید 21 سال

مربیگری پر طرفدارترین باشگاه دنیا یعنی چی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

الان که فرگوسن هست هشتم جدولیم اگه نباشه فکر کنم باید تو لیگ دسته یک بازی کنیم (خدا اون روزو نیاره)

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

الحق که باید یه جایزه به فرگوسن بدن
    این مربی بی نظیره
    21ساللللللللللل مربی گری تویه تیم
    میدونید یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ستاره جوان بارسا، هدف یونایتد سران بارسلونا به شدت نگران جدایی ستاره جوان خود، جیووانی دوس سانتوس هستند. چرا که او از تیم هایی پیشنهاد دارد که شدیدا علاقمند به کار کردن با جوانان و پرورش استعداد های آنان هستند.باشگاه‌هاي منچستريونايتد، چلسي، آرسنال و ليورپول به شدت به دنبال امضاي قرارداد با دوس سانتوس،‌ هافبك تهاجمي ارزنده نيوكمپ هستند.به نقل ازديلي ميل، فردي كه به رومان آبراموويچ، مالك چلسي كمك كرد تا اين باشگاه را بخرد و امور مربوط به بسياري از قراردادهاي يونايتد را بر عهده دارد، در ماه نوامبر براي انتقال جوواني به اولدترافورد اقدام خواهد كرد.او درباره تمايل مقامات يونايتد به امضاي قرارداد با اين بازيكن گفت: "هنوز هيچ مذاكره‌اي با باشگاه‌هاي انگليسي انجام نشده است، اما ترديدي وجود ندارد كه جوواني يكي از برجسته‌ترين بازيكنان فوتبال جهان است و خيلي از باشگاه‌ها به دنبال جذب وي هستند. یونایتد نیز هم اکنون بهترین جوانان جهان را در اختیار دارد. پس ممکن است جیووانی نیز به جمع رونی، رونالدو، نانی، اندرسون و ... بپیوندد.دوس سانتوس تا سال 2008 با آبي و اناري‌پوشان قرارداد دارد اما وقتي كمتر از 18 سال داشت، اين قرارداد را امضا كرد و اين امكان وجود دارد كه مايل به پيوستن به باشگاه ديگري باشد."سران بارسا مي‌ترسند كه تماس اين دلال معروف با رومان آبراموويچ و سرالكس فرگوسن، سرمربي شياطين سرخ حاكي از اين موضوع باشد كه آنها به هر طريق ممكن مصمم به امضاي قرارداد با دوس سانتوس هستند.دوس سانتوس، پسر زيزينيو، بازيكن سابق برزيلي است كه گذرنامه اروپايي دارد و نيازي به گرفتن مجوز كار در اروپا ندارد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

5

الحق که باید یه جایزه به فرگوسن بدن
    این مربی بی نظیره
    21ساللللللللللل مربی گری تویه تیم
    میدونید یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
    اره یعنی فاجعععععععععععععععه.

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض "فرگوسن" تاييد كرد: رهايی "وين رونی" از آسيب ديدگی

سرالكس فرگوسن خبر رهايی "وين رونی" مهاجم منچستريونايتد از آسيب ديدگی را تاييد كرد.
    رونی كه برای بار سوم در سه سال گذشته، 5 هفته پيش به دليل شكستگی استخوان پا دچار آسيب ديدگی شده بود، به تمرين‌های منچستر بازگشته و بی‌صبرانه منتظر رويایی با اورتون تيم سابقش است.
    سرآلكس فرگوسن با تاييد خبر رهایی رونی از آسيب ديدگی گفت: "او تمرين‌هايش را آغاز كرده كه اين خيلی خوب است."
    او ادامه داد: "آخرين اسكن از پای رونی نشان از بهبود وضعيت او دارد و من از اين بابت خوشحالم. بايد منتظر بمانيم تا ببينيم رونی آمادگی برای بازی را دارد يا نه."
    در حال حاضر فرگوسن پيشرفت وين رونی را به طور دقيق زير نظر دارد تا او را برای بازی روز شنبه منچستر برابر اورتون آماده سازد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

رونی برگشته و من مطمئنم ما شانس اولیم.بدون رونی منچستر کیف نمیده.

داره خودمونی میشه р а я i c а's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام
    دم هر کی که این تاپیکو زده گرم من از نوع خفنش منچستریم دم همتون گرم راستی تازه هم عضو شدم نمیدونشتم از کجا باید شروع کنم که این تاپیک جیگرو دیدم اومدم اینجا !!!!
    کامل نتونستم ببینم چیا نوشتین اما آره رونی جون داره میاد رونالدو هم که تو بازی فردا هستش
    اوایل این فصل زیاد امید نداشتم اما الان خیلی دارم

فدای هر چی منچستریه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

منچستر تنها تیمی که فوتبال خاصی داره .یعنی یه سبک خاصی داره که هیچ تیمی نمیتونه داشته باشه.

parica عزیز امیدوارم تو این تاپیک غعال باشی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

رونی که اومد کریس هم که بود پس از همین الان قهرمانی منچسترو به همه تبریک میگم.
    Last edited by shimaz; 15-09-2007 at 14:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •