الکس یک مهاجم است و علاقه به بازی کردن در این پست را دارد . این بازیکن بزرگ سال هاست که در نقش یک مهاجم بازی می کند اما اخیرا مربی تیم ملی به این نتیجه رسیده که او را در یک خط عقب تر و در پست هافبک به بازی بگیرد همین مسئله باعث شد تا شایعه شود که وی از این پس در این پست خواهد بود اما کاپیتان یووه در اخرین گفتگوی خود اعلام کرد: من موافقت کردم در بازی برابر فرانسه در پست غیر تخصصی خود بازی کنم اما این به این معنا نیست که حاضر هستم برای همیشه یک هافبک باشم . من یک مهاجم هستم و دوست دارم همیشه مهاجم باشم و هیچ تمایلی برای بازی کردن در خط میانی ندارم زیرا معتقدم که در خط حمله مفید هستم و می توانم به کمک تیم و مربیان بروم. من دربرابر فرانسه بازی خوبی در پست جدید داشتم اما این برای اخرین بار است که به این شکل بازی می کنم. خواسته من کاملا روشن و واضح است زیرا از ابتدا همین را می خواستم و همیشه بک مهاجم بودم. از اینکه از این پس در میانه زمین بازی نکنم بسیار خوشحال خواهم شد. پینتوریکوی ایتالیا با لحن همیشه ارام خود تاکید کرد که من با دونادونی صحبت کردم و خواسته خود را اعلام کردم به نظرم هیچ مشکل و بحث خاصی وجود ندارد زیرا من خیلی شفاف حرف خود را زده ام . البته وی تاکید می کند که بارها این مطلب را بازگو کرده و نیازی به تکرار نمی بیند و یا به بیان بهتر راه دیگری برای اعلام این خواسته نیست . گفتنی است که موضوع تمدید قرارداد الکس نیز مسئله قابل بحث بعدی این گفتگو بود که کاپیتان ترجیح داد در خصوص باشگاه و یوونتوس در این زمان صحبت نکند زیرا مسئله حال حاضر موضوع نقش او در تیم ملی است و قضیه باشگاه یوونتوس جدا از تیم ملی می باشد.