تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 34 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 340

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه يوونتوس: Juventus F.C. News

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض تحلیلی بر اخرین وضعیت کاپیتان الکس

الکس یک مهاجم است و علاقه به بازی کردن در این پست را دارد . این بازیکن بزرگ سال هاست که در نقش یک مهاجم بازی می کند اما اخیرا مربی تیم ملی به این نتیجه رسیده که او را در یک خط عقب تر و در پست هافبک به بازی بگیرد همین مسئله باعث شد تا شایعه شود که وی از این پس در این پست خواهد بود اما کاپیتان یووه در اخرین گفتگوی خود اعلام کرد: من موافقت کردم در بازی برابر فرانسه در پست غیر تخصصی خود بازی کنم اما این به این معنا نیست که حاضر هستم برای همیشه یک هافبک باشم . من یک مهاجم هستم و دوست دارم همیشه مهاجم باشم و هیچ تمایلی برای بازی کردن در خط میانی ندارم زیرا معتقدم که در خط حمله مفید هستم و می توانم به کمک تیم و مربیان بروم. من دربرابر فرانسه بازی خوبی در پست جدید داشتم اما این برای اخرین بار است که به این شکل بازی می کنم. خواسته من کاملا روشن و واضح است زیرا از ابتدا همین را می خواستم و همیشه بک مهاجم بودم. از اینکه از این پس در میانه زمین بازی نکنم بسیار خوشحال خواهم شد. پینتوریکوی ایتالیا با لحن همیشه ارام خود تاکید کرد که من با دونادونی صحبت کردم و خواسته خود را اعلام کردم به نظرم هیچ مشکل و بحث خاصی وجود ندارد زیرا من خیلی شفاف حرف خود را زده ام . البته وی تاکید می کند که بارها این مطلب را بازگو کرده و نیازی به تکرار نمی بیند و یا به بیان بهتر راه دیگری برای اعلام این خواسته نیست . گفتنی است که موضوع تمدید قرارداد الکس نیز مسئله قابل بحث بعدی این گفتگو بود که کاپیتان ترجیح داد در خصوص باشگاه و یوونتوس در این زمان صحبت نکند زیرا مسئله حال حاضر موضوع نقش او در تیم ملی است و قضیه باشگاه یوونتوس جدا از تیم ملی می باشد.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض معاوضه تیاگو با لدسما

سیزده ميليون يورو پيشنهاد خوبی به نظر می رسد اين مبلغ از سوی باشگاهی غير اروپایی برای هافبک پرتغالی يووه تياگو است بازيکنی که فصل تابستان به بيانکونری ها پيوست گفته می شود از زمانی که به تورينو امده نتوانست چندان موفق بازی کند و چهره خوبی از خود نشان نداده اما اين دليل نمی شود که يووه بازیکنی مانند او را از دست بدهد به تازگی پيشنهاد باشگاه بوکا جونيورز توجهات را جلب کرده و خواسته در قبال وی علاوه بر مبلغ پيشنهادی مارتين لدسما نيز راهی يووه شود بازيکن 23 ساله ای که مهره مناسبی به نظر می رسد اما سکو در اظهارات خود گفت: تياگو هنوز به شرايط ارمانی نرسيده ولی او بازیکن بزرگی است او يک هافبک استثنایی در اروپا به شمار می رود اين طبيعی است که ما می خواهيم او در کنار ما بماند ما يک برنامه برای پيروزی در دست داريم و به خویي ميدانيم يک سال سخت پيش رويمان است اما حاضر نيستيم بازيکنانم را از دست بدهيم در تابستان اينده در خصوص خريد و فروش بازيکنان فکر خواهيم کرد.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض رانیری: همیشه به دنبال پیروزی هستیم

کلوديو رانيری مربیيوونتوس در گفتگوی کوتاهی اظهار داشت: ما يووه هستيم و باید همیشه پیروز باشیم . هیچ راهی برای عذر خواهی نداریم.وی در استانه بازی برابر رم گفت:رم تيمی که فوتبال را خيلی خوب بازی می کند و در ليگ قهرمانان با ارسنال و بارسلونا بازی دارد. من بازی اين تيم را با ديناموکيف ديدم واقعا عالی بازی کردند در گل نخست یک حرکت زیباو تمرین شده را دیدیم . البته به خوبی می دانم که با یک تیم عجیب روبرو نیستیم اما باید دقت کافی داشته باشیم.ابتدا باید با ارامش و اعتماد لازم به میدان برویم و در طول بازی سیستم و برنامه های خود را پیاده کنیم . در دیدارهای انجام شده به این نتیجه رسیدم که باید به سرعت خود بیافزاییم. ما باید تلاش کنیم تا نتایج را به سود خود به پایان برسانیم.مربی بانوی پیر در پایان سخنانش به الکس اشاره کرد و تاکید کرد برای من و تیم یووه بودن دل پیرو یک اصل است و ما دوست داریم او درکنار تیم باشد . همین طور که در دیدار گذشته مشخص بود کاپیتان یووه یکی از بهترین های زمین بود و برابر اودینزه او به تنهایی یووه را در اوج نگاه داشت.

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

دوست عزيز فرزاد جان خسته نباشي.
    مي دوني دل پيرو بلاخره چند ساله تمديد كرد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

7 الکس رفتنی است!!!خداحافظ الکس

دوست عزيز فرزاد جان خسته نباشي.
    مي دوني دل پيرو بلاخره چند ساله تمديد كرد؟

بی توجهی سران یوونتوس به کاپیتان نه تنها موضوع خوش آیندی نیست بلکه بسیار تاسف بار و غمگین است . عدم توجه به مسئله مهم تمدید قرارداد کاپیتان تیمی مانند یوونتوس برای بسیاری از محافل ورزشی ایتالیا مهم و عجیب جلوه کرده است. این مسئله علاوه بر منتشر کردن شایعات بسیار خشم و اعتراض هواداران بیانکونری و الکس را به همراه داشته این اعتراضات تنها به تیفوسی های بیانکونری ختم نشده بلکه مدیران سایر تیم های معتبر سرزمین چکمه ای را به همراه داشته و مسولین تیم های این کشور از این موضوع ابراز نارضایتی کرده اند. طی چند ماه اخیر بارها شنیده می شود که مدیران بانوی پیر قصد تمدید قرارداد با دل پیرو را دارند اما روزها می گذرد و چنین اتفاقی رخ نمی دهد ، کوبولی پایان اگوست را روز تمدید قرارداد الکس خواند اما از ان روز 21 روز می گذرد و بد قولی سران باعث شد تا شایعه جدایی الکس هر روز قوت بخشد. به گفته استفانو دل پیرو وکیل و مدیر برنامه ها و برادر الساندرو تیم شاختار شدیدا به جذب پینتوریکو ایتالیا علاقه نشان داده و خواهان پیوستن هر چه سریعتر این بازیکن بزرگ به تیمش است. استفانو نظر جالبی دارد و می گوید: شاختار بارسلونا نیست بلکه رئال مادرید نیز نیست اما یک تیم جذاب است که می شود به خوبی در آن زندگی کرد. الکس برای هر فصل خود نزدیک بر 5/4 میلیون یورو می خواهد و تیمی مانند شاختار حاضر به پرداخت چنین مبلغی است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

دل پیرو دیگه پیر شده.این درسته که اسم پسرشو گذاشته پاول یعنی اسم کوچک ندود؟

در آغاز فعالیت s_sa_sam_sami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

يوونتوس هميشه قهرمانه

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

13 تکذیب

دل پیرو دیگه پیر شده.این درسته که اسم پسرشو گذاشته پاول یعنی اسم کوچک ندود؟

دوست عزیز من از یک منبع بسیار معتبر سوال شما رو پرسیدم که متوجه شدم که این شایعه ای بیش نیست و خبری بسیار دروغین می باشد چرا که هنوز فرزند الکس دل پیرو به دنیا نیامده است که بخواهند برای او نامی تعیین کنند!!!

بنابراین تا کنون هیچ کس از نام انتخابی الکس برای فرزندش مطلع نیست و انشاالله من در روزهای آتی نام فرزند وی را در همین تاپیک اعلام خواهم کرد.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

بازی رم و یوونتوس 2-2 مساوی شد

در این بازی دل پیرو یک پنالتی خراب کرد متاسفانه

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

اه توف به اين شانس
    حالا كه الكس بايد بتركونه تا بمونه داره خراب ميكنه.
    خدا اون روزو نياره يووه بدون الكس نه نميشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •