تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 15 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 145

نام تاپيک: همراه با پخش مجدد كارتون‌های قديمی

آخر فروم باز SajjadKAZ2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران-اهواز

پيش فرض

کسی می دونه از کارتونهای قدیمی الان چی داره پخش میشه و چه ساعتی؟

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کسی می دونه از کارتونهای قدیمی الان چی داره پخش میشه و چه ساعتی؟
    هايدي
    شبكه 2
    هرروز ساعت 10 صبح

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

1

افسانه سه برادر _ دوشنبه هر هفته ساعت 18:15 از شبکه دوم سیما

ویرایش : به نظر میرسه این کارتون به صورت هفتگی پخش میشود ...

پ.ن : البته شبکه دو در بخش ساعت 18 هر ورز کارتونهای قدیمی دیگری رو هم پخش میکنه ...

Last edited by Morteza4SN; 29-07-2008 at 18:08.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

12 به بهانه پخش مجدد « افسانه سه برادر » از شبکه دو

افسانه سه برادر

لیو بی ، شانگ فی و کوآن یو سه برادر قسم خورده در تارخ جنگهای داخلی چین که در قالب جذاب انیمیشن به زیبایی تمام داستانی از قلب تاریخ چین را برایمان روایت می کنند. افسانه هایی از بطن تاریخ چین (221 تا 280 ميلادي) که به افسانه سه قلمرو یا افسانه سه برادر معروف شده اند.

« ما ؛ ليو بي ، گوآن يو ، شانگ في ، سوگند مي خوريم تا دلها و قدرتمان را براي نجات يکديگر از خطر ، مبارزه در راه ميهن ، و نجات مردم به يکديگر پيوند بزنيم . مي دانيم که خداوند ما را در يک روز متولد نکرده ، اما سر آن داريم که هر سه در يک روز و در کنار يکديگر بميريم . آسمان و زمين را بر اين سوگند برادري گواه ميگيريم . اگر يکي از ما سوگند خود را بشکند ، باشد که آسمان و انسانها براي تنبيه او با يکديگر متحد شوند. »
    ... این سوگند سه برادر برای برگرداندن قدرت به خاندان امپراتوري ، مبارزه در راه وطن و نجات مردم ستم دیده بود که در ابتدای داستان شاهد آن هستیم.

شخصیت های جانبی که در طول داستان با آنها برخورد می کنیم نیز از جذابیت بالایی برخوردارند و این ماحصل واقعیتی به نام تاریخ و در قالبی افسانه ای است . سائو سائو با قلمرو « وی » در شمال ، سون چوآن با قلمرو « وو » در جنوب و سه برادر با فرماندهی لیو بی با قلمرو « شو » در غرب چین سه قدرت این دوره تارخی بودند .

در این بین شخصیت سائوسائو با آنکه دشمن اصلی آنها به حساب می آمد جذابتر می نمود . اما به نظر من لقب منحصر به فردترین شخصیت کل داستان را باید به « ژوگه ليانگ » داد که مشاور اصلی سه برادر در تاکتیک های نظامی بود و قسمت هایی که با حضور او پیش می رفت از نقاط عطف افسانه سه برادر است . در نظر بگیرید « ترفند شهرِ خالي » را که چطور با کمبود نیروهای نظامی در برابر نیروهای سائو سائو و با فریب وی او را از جنگ منصرف کردند و استراتژی های جالب دیگر او که به « اژدهاي خفته » معروف شد .

البته در این نسخه داستان جانبی خواهر خوانده آنها نیز اضافه شده که پس گذشت سالها بزرگ شده و منتظر بازگشت آنهاست و در پایان هر قسمت یک مونولوگ شاعرانه در بالای تپه به نسیم می سپارد :

« برادرانم لیو بی ، شانگ فی ، کوآن یو ، دست در دست یکدیگر داده اید تا کشور را دوباره سامان ببخشید .
    می دانم چه رنج هایی در این راه کشیده اید ، می دانم ...
    من هر روز غروب بر فراز تپه همیشه سبز کنار دهکده به امید بازگشتتان به دور دست ها خیره می شوم ،
    نمی دانید چقدر دلتنگتان هستم ...
    اکنون مدتی است که گل های سپید باز شده اند اما شما هنوز باز نگشته اید ...
    به نسیم گفته ام تا بوی گل های سپید را برایتان بیاورد ...
    به نسیم گفته ام که غبار سختی ها را از چهره هاتان بزداید ...
    مرا بیش از این منتظر نگذارید ، بر گردید ... با پیروزی برگردید .... با پیروزی . »

اين کارتون را در سال 1991 به کارگردانی Mitsuteru yokoyama ساخته شده و محصول کمپاني Toei Animation می باشد.

تم تاریخی و داستان جذاب و پرکشش که در طول 47 قسمت شما را به خوبی با خود همراه می کند باعث تمایز این انیمیشن با سایر آثاری است که در گذشته از تلویزیون ایران پخش شده است.

5. 3 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

11 به بهانه پخش مجدد از شبكه دوم _ دوشنبه ها ساعت 18

ما همه خائن ايم

يكي از بزرگترين لذت هاي بزرگسالي ،‌ پيدا كردن نمونه هاي واقعي از قهرمانهاي كودكي با پي بردن به واقعي بودن داستانهاي آن دوران است. اين لذتي است كه در مورد انيميشن محبوب سه برادر كاملا مصداق پيدا مي كند. اين انيميشن ، ماجرايي واقعي در تاريخ چين است.

در تاريخ چين ، دوره اي 400 ساله است كه تمامش به جنگ هاي داخلي و چندپارگي كشور مي گذرد. اين دوره كه مورخان آن را با قرون وسطي مقايسه مي كنند و شاعران چيني به آن لقب « دوره مرارت » داده اند ، با ظهور يك وزير خائن شروع مي شود ؛ « سائوسائو » .

ژنرال سائوسائو ، آخرين وزير اعظم سلسله هان بود و همين آدم باعث سقوط اين خاندان شد. سائوسائو قصد داشت خودش خاقان جديد بشود كه « ليو بي » _ خادم امپراتور _ سر و كله اش پيدا شد . او با كمك دو برادرخوانده اش _ گوانگ يو و شانگ في _ جنگي را عليه سائوسائو تدارك ديد كه تا زمان مرگ اين شخصيت ها (همگي حول و حوش سال 220 ميلادي) و بعد از آن هم ادامه يافت.

در اين جنگ ها ، جز سه برادر كه چهره هاي محبوب كارتون بودند ، دو طرف نبرد ، دو مغز متفكر و استراتژيست بزرگ داشتند ؛ يك طرف «ژوگه ليانگ» بود كه به خواهش ليو بي آمده بود و در نبرد « صخره سرخ » سائوسائو را شكست داد و آن طرف هم خود سائوسائو بود كه در جنگ « گواندو » ليوبي را شكست داد .

سائوسائو ، يكي از باهوش ترين چهره هاي تارخ چين است . او ژنرال ، استرتژيست جنگ ، معمار ، فيلسوف ، شاعر و مخترع بود . اولين نمونه هاي نمايش اپرا در چين را او به راه انداخت. او چند نوع سلاح جنگي اختراع كرد . معروف است كه در شناخت انواع فلزات ، نظير نداشت. طرح ساخت شهر « نان جينگ » را داد و نوعي از شعر چيني را بنيان گذاشت. يك نمونه از شعرهاي او را بخوانيد :

« مي گويند لاك پشت عمر طولاني مي كند
    اما در نهايت عمر او هم تمام خواهد شد
    مي گو يند اژدها بر فراز ابرها پرواز مي كند
    اما در نهايت اژدها هم خواهد مرد
    مي گويند اسب جنگي مي تواند هزار فرسخ به تاخت برود
    اما در نهايت پاي او هم خسته خواهد شد
    من ،‌ هم روزي خواهم مرد
    و ديگر كسي اسم تو را نخواهد دانست ،
    اي محبوب من ! »

بر خلاف تصور ،‌ سائوسائو در چين چهره محبوبي است . خانواده پرجمعيتي هستند كه نسبت خود را به او مي رسانند . در تمامي اجراهاي اپراي چيني ، حتما يك نفر با ماسك سائوسائو وجود دارد. مدافعان او مي گويند كه همه افراد قدرت طلب هستند. آنها اين جمله معروف سائوسائو را هم نشان صداقت او مي دانند ؛‌« ترجيح مي دهم به همه دنيا خيانت بكنم ، تا اينكه بگذارم دنيا به من خيانت بكند » .

مرگ سائوسائو : 25 اسفند ، 15 مارس 220 ميلادي

منبع : همشهري جوان / شماره 159 / صفحه 54
    بازنوشت : Morteza4SN

7. 2 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

« ترجيح مي دهم به همه دنيا خيانت بكنم ، تا اينكه بگذارم دنيا به من خيانت بكند »
    چه جمله فوق العاده اي!
    نمي دونستم اين جرياناتش واقعيه
    كلا زياد خوشم نمي ياد از كارتونش!

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

يكي از بزرگترين لذت هاي بزرگسالي ،‌ پيدا كردن نمونه هاي واقعي از قهرمانهاي كودكي با پي بردن به واقعي بودن داستانهاي آن دوران است. اين لذتي است كه در مورد انيميشن محبوب سه برادر كاملا مصداق پيدا مي كند. اين انيميشن ، ماجرايي واقعي در تاريخ چين است.
    این یه افسانه کهنه و بیش از داستان یه انیمیشن و خیلی هم معروفه من کلی تحقیقات کردم روش
    همونطور که از اسمش بر میاد فقط یه افسانه ست اما مردم چین اونقدر اینو قبول دارن یه جوری در موردش حرف می زنن که انگار واقعیه(تو مایه های رستم و رفقا که همه می دونیم خالی بندیه ولی می گیم ریشه تاریخی داره)حالا این همشهری هم خوشحال بوده یه چیزی گفته

خب ببينيم اين افسانه چه ويژگي هايي داره ؛

همونطور كه گفتم : « افسانه هایی از بطن تاریخ چین (221 تا 280 ميلادي) که به افسانه سه قلمرو یا افسانه سه برادر معروف شده اند » .

يعني ماجراها و جنگ ها و نام ها واقعي است (اينكه جنگهاي داخلي بين سه قلمرو بوده و زمان آن و ...) ولي طبق معمول چون از دل فرهنك عاميانه برآمده حالت اغراق آميز به خود گرفته و به يك افسانه با مراجع واقعي تاريخ چين تبديل شده و ...
    منم همینو گفتم دیگه
    شاید توضیح ندادم!
    Last edited by *Necromancer; 29-07-2008 at 17:58.

10. این کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

این یه افسانه کهنه و بیش از داستان یه انیمیشن و خیلی هم معروفه من کلی تحقیقات کردم روش
    همونطور که از اسمش بر میاد فقط یه افسانه ست اما مردم چین اونقدر اینو قبول دارن یه جوری در موردش حرف می زنن که انگار واقعیه(تو مایه های رستم و رفقا که همه می دونیم خالی بندیه ولی می گیم ریشه تاریخی داره)حالا این همشهری هم خوشحال بوده یه چیزی گفته
    خب ببينيم اين افسانه چه ويژگي هايي داره ؛

همونطور كه گفتم : « افسانه هایی از بطن تاریخ چین (221 تا 280 ميلادي) که به افسانه سه قلمرو یا افسانه سه برادر معروف شده اند » .

يعني ماجراها و جنگ ها و نام ها واقعي است (اينكه جنگهاي داخلي بين سه قلمرو بوده و زمان آن و ...) ولي طبق معمول چون از دل فرهنك عاميانه برآمده حالت اغراق آميز به خود گرفته و به يك افسانه با مراجع واقعي تاريخ چين تبديل شده و ...

12. این کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dislocation's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کسی نسخه عروسکی افسانه سه برادر رو یادش هست؟ کسی یادش مونده که در قسمت آخر چه اتفاقی افتاد؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

کسی نسخه عروسکی افسانه سه برادر رو یادش هست؟ کسی یادش مونده که در قسمت آخر چه اتفاقی افتاد؟
    ها ... من يادمه :دي

البته خيلي قديمي تر از نسخه انيميشني بود ... يادآوري ميكنم كه نسخه عروسكي توي چين محبوب تره

ببين آخرش چه در نسخه عروسكي و چه در نسخه كارتوني هر سه برادر ميميرند ...

افسانه اينطور است كه كامل ميشه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •