تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پرسپولیس یا استقلال؟

راي دهنده
136. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • پرسپولیس

84 61.76%
  • استقلال

52 38.24%
صفحه 8 از 75 اولاول ... 4567891011121858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 750

نام تاپيک: پرسپوليس و استقلال رفيق و رقيب قديمي

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

خیلی خبر های خوبی میدی ممنونم .

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی خبر های خوبی میدی ممنونم .
    خواهش میکنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عباس آقايي:
    مقابل پگاه بازي سختي پيش رو خواهيم داشت

هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازي با پگاه گيلان بازي ساده اي نيست اما ما تمام تلاش خودمان را براي بدست آوردن سه امتياز اين بازي به کار مي گيريم.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ عباس آقايي هافبک تازه وارد تيم فوتبال پيروزي با بيان مطلب فوق به سايت رسمي باشگاه پرسپوليس گفت: تمرينات تيم پرسپوليس به خوبي پيگيري مي شود و همه بازيکنان با انگيزه بالايي در تمرينات شرکت مي کنند تا بتوانيم به هماهنگي لازم براي بازي در برابر پگاه برسيم.

وي درباره دومين بازي تيم فوتبال پيروزي در ليگ هفتم گفت: بازي در برابر پگاه بازي آساني نيست و مطمئناً بازي سختي را پيش رو خواهيم داشت به خصوص اينکه اين تيم اولين بازي خود را در اين فصل با شکست پشت سر گذاشته است و در بازي مقابل ما با انگيزه بيشتري ظاهر مي شود. اميدواريم با تمريناتي که پشت سر مي گذاريم به آمادگي لازم براي بازي مقابل پگاه برسيم و در اين بازي نيز پيروز ميدان باشيم.

آقايي درباره حضور در ترکيب تيم پيروزي مقابل پگاه گفت: هيچ چيز مشخص نيست، تمام تلاش خود را در تمرينات مي کنم و اگر مربيان صلاح بدانند در اين بازي به ميدان مي روم در غير اينصورت تابع تصميم کادر فني هستم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استقلال ديداري حساس‌تر از استقلال اهواز را در پيش رو دارد
    حجازي:
    دغدغه‌اي بابت ترافيك موجود بين مهاجمين استقلال ندارم

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در حال حاضر هيچ دغدغه‌اي از بابت ترافيك بين مهاجمين استقلال ندارم و براي جذب تك تك آنها فكر كرده‌ام.
    ناصر حجازي در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ خاطرنشان كرد: براساس تاكتيكي كه حريف استقلال دنبال خواهد كرد از مهاجمين مدنظر استفاده مي‌كنم و تمامي آنها در طول فصل بر حسب نياز بازي مي‌كنند.

وي در خصوص پيشنهادي كه باشگاه الظفره براي جذب شفيعي ارائه كرده يادآور شد: شفيعي هنوز براي استقلال بازي نكرده كه بخواهد به ليگ كشوري ترانسفر شود؛ من از باشگاه استعلام كردم و فهميدم اين پيشنهاد در حد گمانه‌زني برخي افراد بوده و برگه‌اي مكتوب ارسال نشده است.

حجازي به عدم جذب ابراهم توره مهاجم سنگالي كه با عملكردش در تمرينات رضايت او را فراهم كرده بود اشاره كرد و اظهار داشت: با وجود جذب مجيدي كه سابقه بازي در استقلال را هم دارد ديگر نيازي به ابراهيم توره نبود و از جذب وي صرف‌نظر كرديم.

وي در خصوص ديدار هفته هم استقلال در ورزشگاه تختي انزلي مقابل ملوان تأكيد كرد: هر ديدار شرايط خاص خودش را دارد و فكر مي‌كنم استقلال ديداري حساس‌تر از استقلال اهواز را در پيش رو خواهد داشت و بايد از كوچكترين موقعيتش نهايت استفاده را ببرد.

حجازي به نامناسب‌ بودن زمين ورزشگاه انزلي اشاره‌اي كرد و گفت: واقعيت امر اين است كه زمين ورزشگاه تختي كيفيتي به مراتب پايين‌تر از آزادي را دارد و بايد از نزديك شرايط را بررسي كنم تا طبق همان وضعيت تاكتيك را به اجرا گذاريم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ساعدي:
    مجيدي بازيكن آزاد بود

سخنگوي باشگاه استقلال گفت: فرهاد مجيدي براي انتقال به استقلال هيچ منعي نداشت و قرارداد وي كاملا قانوني است.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ هاشم ساعدي در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه استقلال اظهار داشت: طبق مقررات، مجيدي تا دو هفته حق همراهي تيم را ندارد چراكه هر بازيكني پس از آغاز ليگ برتر با باشگاه ها قرارداد امضا كند، بايد مدت دو هفته از امضا آن سپري شود.
    وي تاكيد كرد: اين مهاجم، بازيكن آزاد محسوب مي‌شود و نيازي به دريافت كارت Itc ندارد. با اين حال با باشگاه النصر مكاتبه خواهم كرد تا Itc اين بازيكن را دريافت كنيم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حیدری مصدوم شد؛ باقری به بازی نمی رسد

پزشك پرسپوليس با تكذيب شايعه حضور كريم باقري در بازي مقابل پگاه گيلان، گفت: او نمي‌تواند در اين ديدار پرسپوليس را همراهي كند. فريد زرينه بيان اين مطلب اظهار داشت: باقري از امروز تمريناتش را آغاز كرد ولي اين بازيكن هنوز به شرايط بازي نرسيده و صلاح نمي‌بينم كه باقري مقابل پگاه گيلان بازي كند.
    وي تاكيد كرد: روند بهبود مصدوميت باقري مناسب بوده و آسيب‌ديدگي او تا حدودي برطرف شده ولي براي بازي كردن بايد مصدوميت اين بازيكن به طور كامل رفع شود. ما در تلاشيم تا باقري براي بازي پرسپوليس و ابومسلم در هفته سوم آماده شود.

زرينه در خصوص آخرين وضعيت حسن رودباريان كه از ناحيه كمر مصدوم است، گفت: او در حال حاضر تمرينات ويژه و فيزيوتراپي را پشت‌سر مي‌گذارد تا به مرور زمان آسيب‌ديدگي‌اش برطرف شود.

پزشك پرسپوليس در پايان خاطرنشان ساخت: در تمرين امروز (سه‌شنبه) سپهر حيدري در برخورد با فرشيد كريمي از ناحيه ران دچار آسيب‌ديدگي شد و در تلاش هستيم تا اين بازيكن را به ديدار مقابل پگاه گيلان برسانيم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بياتي نيا:
    براي زدن گل اول لحظه شماري مي کنم

مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت : دوست دارم در هفته هاي نخست ليگ براي استقلال گلزني کنم و دل هواداران استقلال را شاد کنم.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ محسن بياتي نيا در گفت وگو با سايت رسمي باشگاه استفلال اظهار داشت: احساس فوق العاده داشتم بازي در برابر اين همه هوادار خونگرم استقلال واقعا جالب و هيجان انگيز است خيلي تلاش کردم تا بتوانم مانند برهاني در بازي نخست براي استقلال گلزني کنم اما با وجود تلاشي که کردم ايم اتفاق نيافتاد.
    وي ادامه داد: البته مهم نتيجه برد تيم بود که به اين مهم رسيديم اما خيلي دوست دارم در هفته هاي نخستين که با پيراهن استقلال بازي مي کنم گلزني کنم تا بتوانم دل هواداران استقلال را شاد کنم .و براي گلزني با پيراهن استقلال لحظه شماري مي کنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در آستانه سفر استقلال به انزلي
    ملوان آناليز شد

ناصر حجازي با حضور در دفتر باشگاه استقلال فيلم بازي هاي تيم فوتبال ملوان را ديده و بازي بازيکنان اين تيم را آناليز کرد.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ و به نقل ازسايت رسمي باشگاه قرار است حجازي بعد از آناليز کردن بازي حريف روز 5 شنبه نقاط ضعف و قوت آنها را طي يک جلسه به بازيکنان استقلال گوشزدخواهد کرد .

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخرین گزارشات از بازیکنان خارجی جدید

تکلیف خارجیها فردا مشخص می شود

مهاجم کنگویی
    احتمال جذب ليت‌سينكي كه در دو سال گذشته در ليگ كامرون عملكرد موفقي داشته، وجود دارد. حميد استيلي، مربي پرسپوليس در خصوص احتمال جذب ليت‌سينكي و افزودن نام وي به فهرست بازيكنان پرسپوليس اظهار داشت: ليت‌سينكي به نسبت ساير بازيكناني كه براي تست در تمرينات ما حضور داشتند، بهتر بوده و عملكرد بهتري داشته است. وي در ادامه اظهار داشت: نام اين مهاجم كنگويي جوان در صورت جذب در ليست بازيكنان زير 23 سال ما اضافه خواهد شد.
    قطبي و ساير اعضاي كادرفني براي اظهارنظر قطعي در مورد اين بازيكن آفريقايي طي دو روز آينده نظر نهايي‌شان را ارائه خواهند داد، چنانچه اين بازيكن در تمرينات دو روز آينده نيز عملكردي مانند جلسات قبلي‌اش داشته باشد، احتمالا جذب خواهد شد.

ساها
    مربي تيم پرسپوليس تهران افزود : روبرت ساها مدافع جمهوري چك فصل قبل اين تيم پس از موافقت سرمربي تيم و انجام موفقيت آميز تست پزشكي قرارداد خود را با اين باشگاه تمديد خواهد كرد.

ابراهیم توره
    مانند تمرینات روزهای گذشته کریم باقری و حسن رودباریان به علت مصدومیت در محل تمرین حاضر نشدند، ضمن اینکه ابراهیم توره تنها بازیکن خارجی بود که با اجازه کادرفنی در این تمرین شرکت کرد.

حميد استيلي در باره اظهار داشت : بازيكنان نيجريه‌اي و سنگالي نتوانسته‌اند انتظارات كادر فني اين تيم را برآورده كنند. وي خاطرنشان كرد : كادر فني تيم پرسپوليس تهران تا اواخر هفته نظر نهايي خود را در مورد بازيكنان خارجي اين تيم اعلام خواهد كرد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

دمت گرم بابا مدت ها بود دنبال همچین چیزی میگشتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •