با سلام ..
دوستان جدا از اين بحث ها اگر من يه نسخه از اين لينوكس رو بخوام سفارش بدم بايد كجا برم .. ؟!چون ادرس هايي كه دوستان دادند براي من جواب نداد چون يا ----- هست يا سايت مشكل داره ..
ممنون .
با سلام ..
دوستان جدا از اين بحث ها اگر من يه نسخه از اين لينوكس رو بخوام سفارش بدم بايد كجا برم .. ؟!چون ادرس هايي كه دوستان دادند براي من جواب نداد چون يا ----- هست يا سايت مشكل داره ..
ممنون .
خوب من نمی خواستم موضوع رو ادامه بدم
اما نشد
koli جان
شما اگه یه مقداری به حرفهای من دقت کنی می فهمی منظور من از ایران چیه و منظورم از ایرانی کیه
من نمی خواستم اسم دولت رو بیارم
منظور من از ایران دولته ایرانه
منظور من از ایرانی مردم ایران هستن
خوب اگه دقت می کردی میدیدی که:
اینی که میبینی ایران تو لیست سفارشات سایت های خارجی نیست هیچ ربطی به مردم ایران نداره
این به خاطر موضوعات سیاسیه که متاسفانه ایران رو تحریم کردن
در ضمن
اگه میبینی من 7 تا سی دی سفارش دادم به خاطر نیازم بود
من می تونستم مثل بقیه همه 10 سی دی رو سفارش بدم
چرا ندادم؟
چون نیاز نداشتم
من 4 تاشو واسه یکی از دوستام سفارش داده بودم و 3 تا هم واسه خودم
بعد از گذشت چند روز از سفارش دیدم دوستم گفت من خودم جدا سفارش دادم
حالا هم که سی دی ها اومد و یکی از live هارو دیدم خوشم نیومد از ظاهر لینوکس همشو بردم دانشگاه و به یکی از اساتید دادمش
حتی 1 دونه هم نگه نداشتم
آقا جواد
اگه زودتر میگفتی واست پست میکردم
با سلام ..
تشكر ارمين جان شما لطف داري ... اين بحث رو هم كشش نديد .. سوءتفاهم بود كه رفع شد ...
ممنون .
سلام
آقا من نتونستم برم تو سایت
کسی میتونه برای من بفرسته
چون انگار دوستان گفتند Free to copy هستش
اگر اینکار رو بکنید ممنون میشم
موفق باشید
فعلا
سلام
دوستان بیایید لینوکسی باشیم
دوست عزیزمون درست میگه : لینوکس یک سیستم عامل نیست یک فرهنگ است
بیایید بحث رو اصلاح کنیم
همونطور که این شرکت یه جورایی این cd ها رو به ما هدیه داده و من هم اشتباه کردم تعداد زیادی درخواست کردم
سعی کردم اونها رو برای دیگران بفرستم و به دیگران هدیه بدم
خوشبختانه این شرکت هم دیگه سایتش بسته شده و کار نمیکنه
تا حالا هم ۴ نفر درخواست کردند و ۱یا ۲ تا دیگه مونده
بهتره بقیه دوستان هم بجای فروش , اون رو هدیه بدند و سعی کنند کسانی که با لینوکس آشنا نیستند رو با این روش آشنا کنند
من فکر این کار باعث دوستی و صمیمت بیشتر بین افراد هم میشه
Last edited by rootnt; 21-10-2005 at 10:04.
خوشبختانه سایت بسته شده و هر کس میخاد من یک دونه براش میفرستم
هر کس خاست ادرسش را بزاره
بما كه رسيد وا رسيد![]()
دوستان محترم زدن شركت بدبخت رو ورشكست كردن![]()
من برای دو نفر از دوستان یکی از بوشهر و دیگری از روستای مغان در سمنان ارسال کردم که ظرف امروز و فردا دریافتش رو از همین جا اطلاع بدن لطفا. ضمنا برای مدیر محترم بخش مقالات - جواد عزیز- و فرید هم مطمئنم که عباس آقای خوب ما قبول زحمت خواهند کرد. آدرس رو به ایشون بدین. اگر وقت نکردند باز من در خدمتم اما کپی اش رو میتونم براتون بفرستم . اصلش که ده تا بود تماما بین علاقه مندان توزیع شد.
موفق باشید
پی نوشت: هوای جوادآقای عزیز رو داشته باشین دوستان!!! جزء هیئت مدیره است و میتونه واسمون مفید باشه ها... گفته باشم ;-)
با سلام ..
دوستان عزيز من جمله عباس جان و كولي جان از لطف شما صميمانه تشكر ميكنم .. در مورد لينوكس هم اين رو بگم كه به لطف دوستان اينجا نسخه هاي مختلفش موجود هست و از اين نظر مشكلي نيست پس دوست ندارم كه زحمت ارسال سي دي بردوش شما دوستان عزيز بيفته در نتيجه دوستان ديگر رو دريابيد ..
كولي جان بابا اين چه حرفيه من تا اونجا كه بتونم تمام سعيم رو ميكنم تا براي تمام كاربرهاي اينجا مفيد باشم ...پی نوشت: هوای جوادآقای عزیز رو داشته باشین دوستان!!! جزء هیئت مدیره است و میتونه واسمون مفید باشه ها... گفته باشم ;-)
تشكر و موفق باشيد .
آقا من چندا تا سي ديش رو دستم مونده
هر كي مي خواد بگه ما يجوري بدستش مي رسونيم(پي ام بدين)
نوكر تمام بچه هاي پي سي ورد هم هستيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)