واسه منم تازگاها همین مشکلو پیدا کرده
میگم شاید از ویندوز باشه؟
واسه منم تازگاها همین مشکلو پیدا کرده
میگم شاید از ویندوز باشه؟
Samsung.D هر 2 لينكي كه داده بودي مشكل داشت ، اولي وارد سايت نمي شد و دومي بعد از تايمر، شروع به دانلود نمي كرد . شما خودتون از اون لينكها چيزي دانلود كرديد ؟
درسته عزیز لینکها خراب شده ! آره من حدود 50تا بازی از سایت دوم دانلود کردم
یه سر به سایت Getjar بزن حتما پیدا میکنی !
کسی نفهمید مشکل ما از کجاس؟
سلام دوستان
یک سوال دارم.... میخواهم برنامه روی d900i بریزم....
اما باید file با پسوند jar بریزم یا jad ؟
اگر یک برنامه jar باشه باید با jad maker تبدیلش کنم؟![]()
سلام
دوست عزیز شما حتما آموزش پست اول رو نخوندی
برنامه آپلودر برای نصب فایلر جر ، نیاز به فایل جد هم داره
در واقع فایل jad یک short cut از فایل jar هست که حاوی اطلاعات فایل MANIFEST.MF در داخل فایل jar هستش
مرسی hellbrain666 حالا 2 زاریم افتاد
من یک دیکشنری jar دارم میخواهم بگزارم روش البته هفته دیگه... حالا یعنی jad maker برام short cut esho میسازه?
ببخشید زیاد سوال می کنما![]()
تقريبا همينطوره
کلا گوشي هاي سامسونگ طوري هستند که به اينترنت وصل بشيم و با خود گوشي برنامه رو دانلود کنيم اونطوري مشکلي نداره و برنامه راحت نصب ميشه
ولي چون ما مي خواهيم که از طريق کامپيوتر برنامه ها رو نصب کنيم مجبوريم با اعمال اين ترفند ها ، کاري کنيم که انگار داريم فايل رو با گوشي از اينترنت دانلود ميکنيم
پس با برنامه آپلودر فايل جد که همون شناسنامه فايل جر اصلي هست رو به ليست اضافه ميکنيم (اين فايل همون آدرس دقيق فايله که ميگه از کجا دانلود بشه)
از Samsung تشكر مي كنم بخاطر سايتي كه معرفي كردند (" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ") تو اين سايت براي گوشي هاي سامسونگ ، با اسكرين سايز هاي مختلف برنامه هاي مختلي براي دانلود رايگان قرار داده شده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)