فقط نود
سبک
بدون مشغول کردن منابع سيستم
مثل آدم هم آپديت ميشه
فقط نود
سبک
بدون مشغول کردن منابع سيستم
مثل آدم هم آپديت ميشه
اونایی که میگن نود32
فقط براشون سرعت کامپیوتر مهمه نه قدرت
البته جسارت نباشه
امروزه دیگه کمتر کسی به دنبال مک آفی یا نورتون و پانداست.چرا چون به سرعت کامپیوترشون احتیاج دارند ونمی خوان از سرعت کار با سیستم کاسته بشه.به همین دلیل آنتی ویروسی که کوچکترین سرعت را بگیرد بهتر است یعنی لایت باشه و در ضمن اگر هم در عین سرعت قدرت هم داشته باشه چه بهتر.
سلام .
ببخشید یه دفعه پریدم تو بحث ولی منم فکر می کنم سرعت خیلی مهم باشه ولی ناد32 آنتی ویروس ضعیفی نیست که اینجوری تو سرش می زنید .
درضمن واقعا یکی از موارد خیلی خوبش بجز کم اشغال کردن حافظه راحتی آپدیتش هست .
حالا دوست عزیز ، ناد اگه ضعیفه بنظر شما چی خوبه ؟؟
به نظر من Kaspersky واقعا قوی هست.
این رو همینجوری نمی گم.من تقریبا تمام آنتی ویروس ها رو نصب کردم.
بعد از اون هم Bitdefender
من نمیگم نود بده.
نود32 خیلی از قابلیت ها رو نداره
مثل Anti Rootkit
اما در ورژن 3.0 که هنوز بتا هست این قابلتی ها + فایروال اضافه شده.
فقط kaspersky
من با کسپر کار می کنم
ولی برادر عزیزی که می گویند مک آفی بدرد نمی خوره
باید بگم شما یه سیستم خوب داشته باشید + یه Vpn برای آپدیت اون وقت بگید آیا مک آفی بدرد سطل آشغال می خوره یا نه ؟
سپاس
من Internet Norton 2007 اورجینال خریدم و خلی هم راضیم . قیبل از اونم آنتی ویروس نورتون 2005 اورجینال داشتم . تو این 2و 3 ساله مشکل ویروس نداشتم . به نظر من فرقی نمیکنه که چه آنتی ویروسی استفاده میکنی مهم آپدیت هایی که میشه . سعی کنید اورجینال بخرید و هیچ وقت هم به مشکلی به نام ویروس فکر نکنید .
کسپر اسکای از موتور نود استفاده میکنه.
عرض کنم که بنده خودم نود 32 استفاده میکنم.
یک مدت بیت دیفندر بودم! باورتون نمیشه اگر بگم که اکتیو و آپدیت بود ولی من جیفو گرفتم :((
و جالبش این بود که اول که نفهمید! بعد که گرفتم، خود گاردش میگفت SVChost.exe آلودست، Manual اسکن میکردم Clean نشون میداد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد نوشت! کسپر اسکای برای آپدیت بدبختی نداره؟! و اینکه کسی میدونه نود 3 کی میاد؟! هوس کردم بکسپرم! : دی
یک سوال دیگه!
من اینترنت سکیوریتی رو بگیرم آنتی ویروس هم داره دیگه، میخوا ببینم این آنتی ویروسش همون آنتی ویروس جدای کسپر هست که چسبوندش اینجا یا ضعیفتره؟ اگر ضعیف تره هر دو رو دانلود کنم، بعد آنتی ویروس اینترنت سکیوریتی رو غیر فعال کنم ، از اینکی استفاده کنم!؟
Last edited by c0dest0rm; 31-10-2007 at 22:44.
عزيزم كي گفته كسپر از موتور نود استفاده مي كنه
فقط كسپر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)