کسایی که این گوشی رو دارن لطف کنن بگن تو جعبه چه چیزای هست و واسه خرید چه چیزایی را چک کنم تا از سالم بودن گوشی اطمینان داشته باشم؟
کسایی که این گوشی رو دارن لطف کنن بگن تو جعبه چه چیزای هست و واسه خرید چه چیزایی را چک کنم تا از سالم بودن گوشی اطمینان داشته باشم؟
من دوستم بدون گارانتی گرفت این چیزا تو جعبش بود
1. گوشی
2. باتری که روش حک شده باشه Made In Korea
3. درب باتری باید جدا باشه و از همون اول روی گوشی نباشه !!!
4. یو اس بی
5. یه سی دی شامل برنامه کاربردی سامسونگ
6. کابل تلویزیون
7. 3 تا دفترچه رهنما با زبانهای انگلیسی , کره ای , آلمانی
8. یه بروشور که نمایدگبهای تمام خاورمیانه توش نوشته
9. یه دستمال مخصوص تمیز کردن لنز دوربین
10 . سارزر که روش حک شده باشه Made In Korea
11 . هندزفری که دقت کنین توی مشما باشه روی خودشم زده باشه Made In Korea
فقط موقع خرید دقت کن جعبه پلمپ باشه
من شنیدم یه مموری 256 مگابایت هم روشه ولی واسه دوستم نبود
موقع خرید منشی گوشی و آزمایش کن .. عکس پس زمینه باید Theme مخصوص سامسونگ باشه نه عکس !!
ساعت و تاریخ گوشی باید نا مرتب باشه
درب گوشی و باز و بسته کن و مطمئن شو که موقع بسته سدن کشو صفحه کلید قفل بشه
مبارکت باشه پیشا پیش![]()
ممنون از راهنماییتون ... بعضی ها میگن بعضی از این u600 که منو فارسی نداشته منشی کار نمی کرده تایید میشه ؟ راستی اصطلاح گوشی نسل سوم یعنی چی ؟
نه من که اینو تایید نمیکنم ولی وقتی خواسیس منشی تست کنی صدای خودتو ضبط کن ببین کار میکنه یا نه
فکر کنم به گوشیهایی که 3G هستند میگن نسل سوم !! البته فکر کنم
نه من که اینو تایید نمیکنم ولی وقتی خواسیس منشی تست کنی صدای خودتو ضبط کن ببین کار میکنه یا نه
فکر کنم به گوشیهایی که 3G هستند میگن نسل سوم !! البته فکر کنم![]()
اقا يه جايي كه ادم بره گوشي بخره سرش كلاه نره كي ميشناسه؟
)گوشي u600)
گوشی رو فقط از علائدین بخرید . هر جایی هم میتونه سرت کلاه بره همونهایی که گفته شد رو تست کن تمومه
![]()
- شرکتهای سازنده تلفنهمراه در سراسر جهان همواره سعی میکنند با نمایش فناوری جدید، گوی سبقت را از سایر شرکتها بربایند. کارشناسان نیز بر این باورند، رقابت بین این شرکتها باعث خواهد شد طی چند سال آینده نسل جدید گوشیهای باریک و زیبا را روانه بازار شود.
به گزارش تالیانیوز، شرکت پنتک با نمایش گوشی جدید خود با نام IM-S230 رکورد باریکترین گوشی کشویی جهان را شکست. پیش از IM-S230 گوشی U600 سامسونگ این مقام را به خود اختصاص داده بود.
این گوشی با ضخامت 9/9 میلیمتر به عنوان باریکترین گوشی جهان، نخستین بار در کشور کره عرضه شده است. گوشی جدید پنتک 535 دلار قیمت دارد و قرار است در آینده نزدیک وارد بازارهای جهانی شود.
پیشبینی میشود، این گوشی با خصوصیات منحصر بهفردی که دارد با استقبال مردم روبرو شود و فروش خوبی در بازارهای جهانی پیدا کند.
از ویژگیهای این گوشی میتوان به صفحه نمایش 2/2 اینچی آن اشاره کرد که شرکت پنتک، علت کوچک بودن این صفحهنمایش را توانایی IM-S230 در دریافت و پخش برنامههای تلویزیونی با کیفیت تصویر بسیار بالا اعلام کرده است.
IM-S230 به دوربین ضعیف 3/1 مگاپیکسلی نیز مجهز شده است. در این گوشی از لنز دوربینهای دیجیتالی که به طور انحصاری برای عکاسی تولید شدهاند، استفاده شده است و لنز معمولی دوربینهای موبایلی روی آن کار گذاشته نشده است
راستی در مورد حافظه گوشی کسی تحقیق نکرده ؟؟ همون 4 مگ واسه جاوا هست ؟
یه آدرس بهت میدم برو ببین داره یا نه ... خیابان جمهوری بسی 3 راه جمهوری و شیخ هادی فروشگاه قائم
تایید میشه هرجا میشه سر آدمو کلاه بذارن
من واست میپرسم اما فکر نکنم بیشتر 4 مگابایت باشه ... حتما تا 2 روز دیگه بهت خبر میدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)