با سلام به تموم دوستان جناب pepe زود با دیدن این عکسها قضاوت نکنید.دوست عزیز من. همونطور اگه دقت کنی تو عکس بالا عکسی که دارای رنگ نسبتا غروب مانند هست و دارای رنگی زرد مانندهست ماله ps3 هستش تا اینجا اینو که همه قبول دارن ولی برخلاف عکسی که از بازی بوکس اون زیر گزاشته بودی اون رنگ زرد مربوط به xbox 360
هست اولا این عکسها هیچ معتبر نیست ( یه موقع ناراحت نشی ها
.gif)
) دوما معلوم نیست هرکدوم از این تصاویر
با چه نوع تلویزیون hd و با چه سیگنال و تنظیماتی گرفته شده سوما من هم xbox 360 دارم وتازه هم ps3 خریدم
برحسب اتفاق بازی Fight Night Round 3 رو که قسمتی از عکسشو گزاشته بودی بازی کردم با تلویزیون
X-VISION 42 .رو هردو دستگاه. هم با ایکس باکس و هم پلی 3 اونم رو یک تلویریون هردو از نظر گرافیکی هیچ فرقی با هم نداشتند واین عکسها رو سایتهایی میزارن که رو کنسول مورد علاقشون میخوان جنجال بپا کنن.دوست عزیز
به این نمودار های الکی هم تکیه نکن اون تصویر نمودار که مربوط به عملکرد های گرافیکی هردو دستگاه gflops
(Giga Floating- point Operation per Second (سنجش کارایی محاسباتی:یک میلیارد عملیات ممیز شناور در
هر ثانیه))((برای دوستان مبتدی)) گزاشته بودی بکلی اشتباه هست چون اولا پردازنده ی گرافیکی ps3 (جی پی یو)
سریعتر از xbox 360 هست (ماله ps3 550 mhz ماله xbox 500 mhz ) و دوما مدل سایه زنی پردازنده ی ps3 (
pixel shader )بر حسب پر دازنده خیلی قویتر از xbox هست.البته نه دیگه خیلی!!!
.gif)
.gif)