رضا جان
من ترکیب رو تا چند روز دیگه میفرستم
رضا جان
من ترکیب رو تا چند روز دیگه میفرستم
چه جوری باید ترکیب بدیم یکی یه کم توضیح بده؟؟؟؟
بعدشم دوستان اینقدر پست های بی محتوا مثل اینکه اسمم تو لیست نبود و کی مسابقات شروع میشه و لطفا اسمم رو تو صفحه اول بذارین و....... ندین(جای اینا تو پیغام خصوصیه) که سرانجامش تخته شدن تاپیکه بعدشم هر مطلبی که به ذهنتون میاد که ننوشتین سریع پست قبلی رو ویرایش کنید و مطلب جدید رو بهش اضافه کنید که تاپیک شلوغ نشه
البته من کاره ای نیستم ولی این رو گفتم که قبل از اینکه مدیرا بیان و تذکر جدی بدن خودمون از همین اول رعایت کنیم
کسی اینجا نیست جوابمو بده؟
راستی چند نفر دیگه موندن مسابقات کی شروع میشه؟؟
Last edited by DiDiSks; 05-08-2007 at 18:03.
به صورت پیغام خصوصیچه جوری باید ترکیب بدیم یکی یه کم توضیح بده؟؟؟؟
خب میدونم به صورت پیغام خصوصی یعنی چه جوری مثلا بنویسم دروازه بان:......مدافع چپ:.......و...
یعنی اینجوری بعدش مثلا اگه وسطای نیمه کامپیوتر خودش تعویض کرد و یه بازیکن خوب رو بیرون کرد چی؟
با سلام
به نظر من بچه ها اگه همه بیایم تو مسابقات pesliga شرکت کنیمو رودر رو با دسته های خودمون بازی کنیمو طعم بردن حریف رو زنده بچشیم خیلی بهتره تا بشینیمو نگاه کنیم که نتیجه چی شده . من خودم که دارم حال میکنم و خیلی خوشحالم که چندوقت دیگه با تیم بایرن مونیخ روی همرو تو این مسابقات کم میکنمو اگه خدا بخواد و بتونم قهرمان بشم یک میلیون تومنو ببرم. نه خداییش این بهتره یا اون ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قصيه چيه ؟؟؟؟؟
سلام
يم سوال برام پيش اومده تركيب رو خطي بديم يا به صورت سيو؟
این جا جایه تبلیغ نیست پس .....
ترکیب را برام به صورت خطی بفرستید یا عکسی!
سلام
ميشه من به صورت سيو بفرستم ( منظورم سيو تريب هست)
مزيت:
با كپي سيو در كنار آبشن فايل بازي ميشه تركيب تيم رو از داخل بازي لود كرد از طرفي حجمش هم 50 تا بيشتر نميشه
در ضمن مسابقات حذفي هست يا ليگي؟
هر كدوم كه هست لطفا جدول بازيها رو بگو تا بتونيم نسبت به تيم حريف تركيب بچينيم
Last edited by SAJAD DP; 06-08-2007 at 15:55.
دوره قبلی همین اتفاق افتاد ولی من درست نمیدونم باید چی کار کنم
اگر به صورت دقیق و واضح یک توضیحی میدین یا علی مدد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)