آقا من گیج شدم بعضی از این چیزا که شما می گین با گوشی من می خونه بعضیاش نمیخونه
مثلا برد من سبز تیرست
تو sms که میرم 2ثاتیه ای تایپ میکنم
ولی روشن شدنش طول میشه
زیر باتریش چیزی ننوشته
از کجا بفهمم آنتی ویروس کار میده یا نه؟
آقا من گیج شدم بعضی از این چیزا که شما می گین با گوشی من می خونه بعضیاش نمیخونه
مثلا برد من سبز تیرست
تو sms که میرم 2ثاتیه ای تایپ میکنم
ولی روشن شدنش طول میشه
زیر باتریش چیزی ننوشته
از کجا بفهمم آنتی ویروس کار میده یا نه؟
Last edited by satttanism; 18-07-2007 at 01:07.
یه پیشنهاد
کسانی که n73 Music Edition دارن بیاد از بردشون یک عکس بگیرن و بزارن تا رنگاشون رو با هم مقایسه کنیم.البته اگه کسی از اصل بودن گوشیش اطمینان داره می تونه عکس بردش رو بزاره تا بقیه با اون مقایسه کنن.میشه هم تو اینترنت گشت بالاخره یه عکسی از برد n73 پیدا میشه
::::------------------------------------------------<><><><>---------------------------------------------------::::
1-شما گوشیتون ضمانت داره یا نه
2-گوشی رو چند خریدی
3-50% احتمال کارنکرد داره که شما انتی ویروس جدیدی رو گوشیتون نصب کنید مشکل حل می شه
4-من هم گیج شده ام هیچ گوشی تا حالا این طوری نبوده مثل گوشی شوما
ضمانت نداره
445 خریدم 5شنبه هفته پیش
سریالش رو هم در سایت Numberingplans چک کردم حتی روی پاکتی که گوشی درونش بود هم سریالش ذکر شده
و یه چیز دیگه اینه که روی جعبه گوشیم نوشته North Africa Music Edition
شما نگفتین از کجا بفهمم آنتی ویروسش کار میده یا نه؟
Last edited by satttanism; 18-07-2007 at 01:33.
مشکل شما دقیقاً چیه ؟
مشخصات گوشیتون نشان از گوشیهای قبل از عید میده ! یعنی فنلاندیه.
ببینید دوستان این همون سایتی هست که سریال گوشی رو وارد میکنید ....
اینم سریال گوشی من :
در ضمن رنگ بورد من سبز تیره س ... این رنگی
خوب از من برچسب Nokia Nseries روش نبود
روی مموریش هم ننوشته Nokia
احساس می کنم کیفیت عکس هاش پایین البته من عکس دیگه ای که با n73 گرفته شده باشه ندیدم پس اگه می شه یه نفر یه عکی معمولی و یه عکس با زوم زیاد بزاره
دوست عزیز برای اینکه بدونی انتی ویروسش کار می کنه یا نه راه ی جز فرستادن ویروس به گوشیت نیست شما یک کار دیگه بکن یک انتی ویروس دیگه هم رو موبایلت نصب کن این مشکلی نیست اگر گوشیتون مشخصاتی که نوشته باشم همه را دارا باشد چینی اگر نه که فینلند اصل دوست عزیز شما یک انتی ویروس خوب بگیر و نصب کن و بجای یک انتی ویروس 2 تا انتی ویروس باشه اشکالی نداره یکی از دوستانم طرح گوشی ان 95 nokal گرفته بود انتی ویروس داشت و لی کار نکرده ویروس گرفته و و سوخته
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شما تمام امکانانش رو جک بکن
1-شما یک ان 73 قدیمی سری اول رو با گوشیت مقایسه کن سرعت-دوربین-صدا- هدفون -و ....
2-ان 73 چینی ابگردش خیلی خیلی تول می کشد 3 -2 طول می کشه ولی فنلندی اصل خیلی زود تر 1 دقیقه
<><>------------------تمام مشخصات را گفتم دیگر مشخصاتی وجود ندارد دوستان -----------------<><>
Last edited by sirwanonline; 18-07-2007 at 14:01. دليل: دوست عزیز ساتانیسم دقت کن؟
دوست عزیز نرم افزار گوشیم آخرین ورژنشه که من روی سایت نوکیا چک کردم پس نمیشه آپگریدش کرد!
دوستان یه راه سریع به من بگین می خوام تا دیر نشده برم پسش بدم
Last edited by satttanism; 18-07-2007 at 14:18.
آقا میشه شفاف سازی کنید که این رم چینی که 4 تا خونه ی سیاه داره از کجا بفهمیم خونه سیاهاش بدله؟
و اینکه برچسب made in finland باید برجسته باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)