تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 16 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 152

نام تاپيک: به یاد ماندگار ترین دستگاه بازی چیه چه کسی می داند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منم میگم سگا...
    خیلی کوچیک بودم داییم سگا داشت منم خونه مادربزرگم به دلیل شاغل بودن مادرم بزرگ شدم و قسمت بزرگی از خاطرات کودکی من مربوط به سگاس...
    خداییش خیلی خفن بود...
    یه بازی بود یادم نیس استریت فایتر بود چی بود مشت میزدی بعد آخرش یه غول میومد
    سونیک هم خیییییلیییییی باحال بود...

اگه نباشه جاش خالی می مونه MERLIN_BOZORG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    فعلا جسم فانی

پيش فرض

سگا و آتاری و میکرو به خاطر شکل بازی هاشون (نمی دونم اسمشون چی بود)
    بعد از اون بیشتر کنسول ها از دیسکت استفاده کردن که برای اولین بار خیلی برای همه ی بچه ها عجیب بود اما چون هنوزم که هنوزه از دیسکت یا همو سی دی و دی وی دی استفاده میشه دیگه عادی شده اما سگا .......
    آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآخ یادش به خیر
    سونیک
    کومبت
    قارچ خور

بچگی های قشنگمون

3. این کاربر از MERLIN_BOZORG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hessam_7800gtx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    BlackWater Park

پيش فرض

سگا بلاشک باحالترین کنسول بود یادش بخیر سونیک!شورش!عجب بازیهایی بودن

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

احتمال داره بازی jackal باشه

واسه من چون اولین کنسول!! م آتاری بود خوب خیلی خاطره انگیزه...یعنی اون موقع که اومده بود و خیلی افراد محدودی داشتن...اصلا یه چیز خارق العاده بود...همه بودن که این دیگه چیه بابا....این جاپون چه جاپونیه و از این حرفا...

ولی خوب بیشترین بازی رو تو میکروجنیوس داشتم...بهترین بازی هم که به عمرم بازی کردم یه بازی بود رو قابش نوشته بود Goal3 ولی اسم اصلیش kunio nekketsu soccer یا یه همچین چیزی بود...فوتبال بود که می زدن همدیگه رو لت و پار می کردن و گردباد می اومد توپو می برد و از این برنامه ها!! هنوزم مبدلشو دارم و تو کامپیوتر همش بازی می کنم...

سگا هم که بعدش اومده بود واقعا انقلابی بود و همه می گفتن یه میکرو اومده 3 تا دکمه داره!! ولی خوب چون گرون بود من هیچوقت نداشتم...اما تو کلوپ و اینجاها بازی می کردم...

ولی واسه من هیچی میکرو نمیشه...گذشته از بازی ها و این چیزا...خاطرات دوران کودکیم زنده میشه هر وقت که بازی می کنم الان...
    آقا دمت گرم . عاشق این گل سه بودم مخصوصا همین شوته که توپش مثل توپ فوتبالیستها میشد .
    همون بهتر که نداشتی سگا رو . من اولش تو کلوپ بازی میکردم مورتال کمبتو بعد خودم خریدم ولی اصلا تو خونه حال نمیداد بازی میکردم بازم میرفتم کلوپ

6. این کاربر از night lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سگا بلاشک باحالترین کنسول بود یادش بخیر سونیک!شورش!عجب بازیهایی بودن
    آهااااا گفتی شورش در شهر...
    منم همونو میخواستم بگم لولیدم به خودم
    خییییلییییی باحال بود خداییش.

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

هیچ چیز سگا نمیشه

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

احتمال داره بازی jackal باشه

واسه من چون اولین کنسول!! م آتاری بود خوب خیلی خاطره انگیزه...یعنی اون موقع که اومده بود و خیلی افراد محدودی داشتن...اصلا یه چیز خارق العاده بود...همه بودن که این دیگه چیه بابا....این جاپون چه جاپونیه و از این حرفا...

ولی خوب بیشترین بازی رو تو میکروجنیوس داشتم...بهترین بازی هم که به عمرم بازی کردم یه بازی بود رو قابش نوشته بود Goal3 ولی اسم اصلیش kunio nekketsu soccer یا یه همچین چیزی بود...فوتبال بود که می زدن همدیگه رو لت و پار می کردن و گردباد می اومد توپو می برد و از این برنامه ها!! هنوزم مبدلشو دارم و تو کامپیوتر همش بازی می کنم...

سگا هم که بعدش اومده بود واقعا انقلابی بود و همه می گفتن یه میکرو اومده 3 تا دکمه داره!! ولی خوب چون گرون بود من هیچوقت نداشتم...اما تو کلوپ و اینجاها بازی می کردم...

ولی واسه من هیچی میکرو نمیشه...گذشته از بازی ها و این چیزا...خاطرات دوران کودکیم زنده میشه هر وقت که بازی می کنم الان...
    دقیقا درست ګفتید
    بازی jackal بود که دوتا جیپ بودن و فوق العاده ګیم پلی جذاب و معتاد کننده ای داشت
    (آواتارتم قشنګه)

10. این کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خوب بود تاپیک نظر سنجی بود. اونجوری تقریب علاقه مندان دستمون میامد
    اینجوریی اصلن کسی نمیشینه 70-80 تا پسترو بخونه که تو اکثرشون یک دو اسم نوشته شده و رفته پی کارش ....
    در هر حال
    از نظر من بیاد ماندنی ترین اول سگا دوم PS2.
    البته خیلیهای دیگه هم هستند ولی این دوتا به معنای واقعی کلمه دنیا رو فتح کردن و هنوز هم دوستدار دارن(حالا یا با شبیه ساز یا کنسولی)
    Last edited by Arash4484; 17-02-2011 at 03:24.

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

تو ایران که همه سگا داشتن ولی شخصا با نینتندو 64 خیلی حال کردم و ازش زیاد خاطره دارم. بازیهایی چون Super Mario 64
    The Legend of Zelda Ocarina of Timeکه واقعا محشر بود و 2 سروگردن از بازی های نسل خودش بالاتر بود و دوستانی که ممکنه حتی اسم این بازی را نشنیده باشن بهتره به نمراتی که این بازی کسب کرده توجه کنن:
    Gamespot : 10.0 / 10
    IGN : 10.0 / 10
    Gamepro : 5 / 5
    Electronic Gaming Monthly : 10 / 10
    EDGE Magazine: 10 / 10
    Gamestats:10.0 / 10
    و نهایتا
    Metacritic 99 / 100
    این بازی در نشریه معتبر Edge به عنوان BEST GAME OF ALLTIME انتخاب شده.
    طبق اظهار نظرIGN این بازی زیر بنایی برای بازی های RPG امروز بود و سمت و سویی که بازی های RPG امروزه دارن تحت تاثیر این بازی بود.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جالبتر اینجاست که چند ماه پیش Rom این بازی را دانلود کردم تا ببینم بعد از گذشت 13 سال بازی جالا چجوری به نظر میاد شاید بعضی دوستان فکر کنن دارم اغراق میکنم ولی بازی هنوز جذابیت هاش رو داشت و باعث شد که یک بار هم روی PC این بازی را تموم کنم.
    حتی گرافیک بازی بعد از این همه سال زیبا به نظر میومد و موسیقی متن بسیار خاطره انگیز بود.
    Last edited by City 17; 17-02-2011 at 23:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MusicManiac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

آتاری. یادش بخیر شب تا صبح با دو تا از دوستام ریور راید بازی میکردیم....هی جوونی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •