تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 8 از 285 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض کتاب های خوب تجربی

خوب من رشته تجربی هستم ، این چند تا کتاب رو که گرفتم خیلی خوب بوده
    فیزیک 2و3 : خودآموز ژرف اندیشان
    فیزیک پیش: بازهم خود آموز ژرف اندیشان
    ریاضی 3: خوب همونطور که میدونین خیلی کم گیر میاد برای این کتاب و بازهم میگم : ژرف اندیشان
    هندسه 1 : اندیشه سازان
    شیمی : گاج
    ادبیات : کتاب سبز گاج
    زیست شناسی : تست های انتشارات تابش اندیشه ( به هیچ وجه سراغ کتاب سبز نرید چون پر از اشتباهه ! )

داره خودمونی میشه شیوا's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

به جرات میگم کامل ترین کتاب کمک درسی که تا حالا دیدم ادبیات سبز گاج بود که البته 2 نوع کتاب داره یکیش نویسندش ملک محمدی و اون یکیش نویسندش ساجدی هست که کتاب ملک محمدی هم شیرین تره هم کامل تر ضمنا من ادبیاتم رو از روی همین کتاب خوندم و هرچند که ادبیات 86 خیلی آسون بود ولی حول و حوش 85 %زدم

واسه دین وزندگی هم که قبلا گفتم .
    از راهنماییت ممنونم. آخه میدونید کهخرید کتابای کمک آموزشی اونم واسه عمومی ها کار سختیه!تجربه لازم داره.شاید بهتر باشه واسه عمومی ها همون برم سراغ انتشارات گاج!

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

خوب من رشته تجربی هستم ، این چند تا کتاب رو که گرفتم خیلی خوب بوده
    فیزیک 2و3 : خودآموز ژرف اندیشان
    فیزیک پیش: بازهم خود آموز ژرف اندیشان
    ریاضی 3: خوب همونطور که میدونین خیلی کم گیر میاد برای این کتاب و بازهم میگم : ژرف اندیشان
    هندسه 1 : اندیشه سازان
    شیمی : گاج
    ادبیات : کتاب سبز گاج
    زیست شناسی : تست های انتشارات تابش اندیشه ( به هیچ وجه سراغ کتاب سبز نرید چون پر از اشتباهه ! )
    خوب کتاب های ژرف اندیشان بد نیستن -زیست شناسی سبز قبول دارم بعضی از سوالاش اشتباه دارن ولی اشتباهاتش در حدی نیست که بخوای بگذاریش کنار تاکید میکنم که من زیست سبز رو خوندم که تو کنکور 86 __92%__زدم

حتما میدونید که شیمی 86 همه رو غافلگیر کرد برای شیمی انتخاب گاج برای کسی که بخواد بالای0 8 یا حتی 70 بزنه توصیه نمیکنم . شیمی پیش 1 فقط سبز و بقیش فقط اندیشه سازان(مبتکران) نوشته بهمن بازرگان

ریاضی به نظر من تنها درسیه که حضور یک استاد خوب میتونه براش مفید باشه اگه توی ریاضی مشکل دارید فقط برای همین درس کلاس ثبت نام کنید

هرگز برای کلیه دروس یا حتی بیش از 3 درس کلاس نرید با این همه کتاب خوب که تو بازار هست درگیر شدن توی کلاس های متعدد هم وقت و هم پولتون رو هدر میده مطمین باشید که نتیجه هم نمیده
    Last edited by Sharim; 19-07-2007 at 17:02.

در آغاز فعالیت Saba_SI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

خوب کتاب های ژرف اندیشان بد نیستن -زیست شناسی سبز قبول دارم بعضی از سوالاش اشتباه دارن ولی اشتباهاتش در حدی نیست که بخوای بگذاریش کنار تاکید میکنم که من زیست سبز رو خوندم که تو کنکور 86 __92%__زدم

حتما میدونید که شیمی 86 همه رو غافلگیر کرد برای شیمی انتخاب گاج برای کسی که بخواد بالای0 8 یا حتی 70 بزنه توصیه نمیکنم . شیمی پیش 1 فقط سبز و بقیش فقط اندیشه سازان(مبتکران) نوشته بهمن بازرگان

ریاضی به نظر من تنها درسیه که حضور یک استاد خوب میتونه براش مفید باشه اگه توی ریاضی مشکل دارید فقط برای همین درس کلاس ثبت نام کنید

هرگز برای کلیه دروس یا حتی بیش از 3 درس کلاس نرید با این همه کتاب خوب که تو بازار هست درگیر شدن توی کلاس های متعدد هم وقت و هم پولتون رو هدر میده مطمین باشید که نتیجه هم نمیده
    سلام من تازه اومدم من امسال میرم سال سوم رشتمم حسابداریه اگه کسی این رسترو می خونه لتفن راهنماییم کنه سال بد کنکور دارم خیلی هم میترسم لتفا بهم کتاب خئب معرفی کنین

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

ینی ÷یش دانشگاهی هم نریم ؟

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

انتشارات کتاب سبز کتاب هاش محشره البته نمیدونم فیزیک پایه رو چاپ کرده یا نه اون موقع که من میخواستم کنکور بدم فقط پیش 1ش چاپ شده بود . درسنامه هاش کاملا مفهومی و کامل هستن سعی کرده تا حد امکان مفاهیم رو درس بده و فقط مثل گاج یا 30سال با فرمول ها کار نکرده .
    فقط اگه بخوای بری تو خط این جور کتاب ها باید حداقل روزی 10 ساعت مفید بخونی .
    منظورت از 10 ساعت خوندن چیه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

منظورت از 10 ساعت خوندن چیه؟
    منظورم روزانه 10 ساعت مطالعه روزانه است البته تمام حرف هایی که میزنم برای تضمین رتبه 2 رقمی یا بهتره اگه کسی تا 1000 رازی باشه با کمتر از این هم کارش راه میافته

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

ینی ÷یش دانشگاهی هم نریم ؟
    اشتباه نشه
    منظورم کلاس های کمک آموزشی است
    رفتن یا نرفتن پیش دانشگاهی رو این طوری نمیشه گفت بستگی به شرایط فردی داره ولی به اکثریت توصیه میکنم از پیش دانشگاهی قافل نشن چون هر لحظه ممکنه قانون جدید بذارن که معدل پیش هم تو کنکور موثره و گذشته از اون میانگین 60 % از سوالات از پیش طرح میشه

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

یعنی به نظرت روزی 10 ساعت واسخ دو رقمی کافیه؟

آخر فروم باز Mohammad_Ahrari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به نظر من اگه روزی 4 ساعت بخونیم ولی همیشه بخونیم یک رتبه ی عالی میاد بیرون...نه اینکه حالا 10 ساعت بخونم بعد ببرم و تو فروردین و اردیبهشت دیگه نخونم...این معادل بدبختیه....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •