تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 10 اولاول ... 45678910 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 95

نام تاپيک: توجه توجه !! دیگه چیزی به نام سریال چنج و سریال اصلی وجود نداره!!

پروفشنال qaderi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به دوستان من الان رز یکw810 امتحان کردم گفت کارت غیر فعال

پروفشنال qaderi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من گشیم رو از خارج اوردم و ریجسترش هم نکرده بودم اما کار نمیکنه

پروفشنال qaderi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من گوشیم رو از خارج اوردم و ریجسترش هم نکرده بودم اما کار نمیکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ارز امروز ساعت 5 کل سیستم ریجستر ازاد میشود هر کسی هر گوشی دارد می تواند ان را به ثپت برساند
    منبع بازتاب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اینم کل مطلب
    نسخه چاپي خبر ارسال به دوستان

ثبت شماره سريال تلفن همراه آزاد شد

--------------------------------------------------------------------------------
    بنظر مي رسد در اين بين تنها اين شركت‌هاي واردكننده رسمي هستند كه متضرر خواهند شد زيرا افراد به راحتي گوشي همراه مسافر وارد و يا از مبادي غير رسمي وارد مي‌كنند و آنها بطور خودكار در شبكه فعال مي‌شود.

--------------------------------------------------------------------------------
    ۱۰ تير ۱۳۸۶ - بعد از ظهر ۱۸:۵۲ تعداد بازديد: 7958 كد خبر: ۷۰۴۷۳

ثبت شماره سريال «رجيستر» گوشي تلفن همراه از جمله گوشيهاي وارداتي و همراه مسافر از ساعت 5 بعدازظهر امروز آزاد و فعال شد.

به گزارش فارس، از ساعت 5 بعدازظهر امروز ثبت شماره سريال گوشي تلفن همراه در شبكه ارتباطات سيار آزاد و رجيستر تمامي گوشي‌ها اكنون فعال شده است.
    پيش از اين محمد سليماني وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در گفت وگو با فارس خبر از موافقت دولت با بازگشت سيستم رجيستر شبكه ارتباطات سيار همانند قبل و ثبت رنج خبر داده بود.
    اين گزارش حاكي است: مشكل جدي در اين امر و آزاد شدن ثبت شماره سريال تمامي گوشي‌ها، عدم تفكيك قاچاق و غير قاچاق و همراه مسافر است.
    اكنون اكثر شركت‌هاي واردكننده چون نيا، كامتل و سيتادل رسمي گوشي به اين امر معترض شده‌اند و معتقدند كه با اين كار و پرداخت تعرقه 60 درصدي اقدام به واردات كرده‌اند، در حالي كه گوشي همراه مسافر و قاچاق به راحتي فعال مي‌شود.
    پيش از اين مسوولان امر از واردات 5/6 تا 5/7 گوشي قاچاق به كشور خبر داده بودند.
    بحث ثبت تك تك شماره سريال گوشي از سال گذشته و همزمان با افزايش تعرفه‌ واردات گوشي از 4 به 60 درصد براي مبازره با قاچاق گوشي آغاز شده بود ولي پس از يكسال اين طرح گويا با پرشدن ظرفيت Eir ارتباطات سيار شكست خورده بود.
    بنظر مي رسد در اين بين تنها اين شركت‌هاي واردكننده رسمي هستند كه متضرر خواهند شد. زيرا افراد به راحتي گوشي همراه مسافر وارد و يا از مبادي غير رسمي وارد مي‌كنند و آنها بطور خودكار در شبكه فعال مي‌شود.

با اين اتفاق پيش‌بيني مي‌شود قيمت گوشي در بازار تا حدي تنزل و اضطراب رجيستر و يا عدم رجيستر در بازار كاهش يابد. ولي بايد اين موضوع را نيز مدنظر قرار داد كه در اين بين قاچاقچيان نيز با خيال راحتري اقدام به واردات گوشي مي‌كنند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خوب حالا که از ساعت 5 گذشته باید ببینیم از این به بعد چی میشه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

خوب حالا که از ساعت 5 گذشته باید ببینیم از این به بعد چی میشه !
    چیزی نمیشه ریجستر کردن آزاد شده نه این که بدون ریجستر گوشی مشکل نداشته باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

اول این تایپیک رو بخونید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من هم اول باور نکردم بعد رفتم گوشی w810 سریال چنج خودم رو update کردم .

جالبه بدونید که update باموفقیت انجام شد و الان گوشیم صحیح و سلامته و سیم کارت رو میشناسه :
    31: .

از همه جالب تر چون قبلآ چنج بود سریال پشت گوشی با imei یی که با زدن نمایش داده میشه #06#* مطابقت نداشت ولی الان با هم

مطابقت داره .

یعنی اونای که 30 - 40 تومان واسه رجیستر اصلی دادن شده زرشک !!!!!

فعلآ دوستان عجله نکنن . خواهشن از دوستانی که به باکس دسترسی دارن یه فلش روی گوشی چنج برن

نتیجه رو بزارن تا همه مطمئن بشیم .

خب این هم منبع اصلی + خبر های جدید دیگه در این مورد : :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یعنی گوشی رو با نرم افزار های سایت سونی اریکسون آپدیت کردی سریال یکی شد و جواب داد؟

آخه من حدود 8 ماه پیش این کار رو کردم فلش لازم شدم البته با این خبر جدید که میگن باید با نرم افزار سونی اریکسون جواب بگیری

بعدش چی
    یعنی میشه بعد از آپدیت با نرم افزار سایت سونی اریکسون گوشی را با فار هک کرد البته w810

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

یعنی گوشی رو با نرم افزار های سایت سونی اریکسون آپدیت کردی سریال یکی شد و جواب داد؟

آخه من حدود 8 ماه پیش این کار رو کردم فلش لازم شدم البته با این خبر جدید که میگن باید با نرم افزار سونی اریکسون جواب بگیری

بعدش چی
    یعنی میشه بعد از آپدیت با نرم افزار سایت سونی اریکسون گوشی را با فار هک کرد البته w810
    بله با همون نرم افزار خودش (seus) آپدیت کردم . خب وقتی آپدیت میکنی سریالی که تو gdfs بوده با OTP یکی

میشه یعنی عین رجیستر اصلی ها .

البته یه کم صبر کن مثل اینکه هنوز تو همه شهر ها این دستور اجرا نشده .

حتمآ می خوای بپرسی OTP , GDFS چیه !!!!!

OTP : محل ذخیره IMEI اصلی، توسط کارخانه برنامه ریزی می شود و این مکان هم دارای سیستم محافظتی یا CID می باشد .

GDFS : انبار گوشی، مکانی است که کلیه تنظیمات گوشی و IMEI نرم افزاری و رمز گوشی و ... در آن ذخیره می شود
    .

فرق این دو تا اینه که فقط IMEI یی که تو GDFS هست توسط مخابرات شناسایی میشه ولی OTP رو نمی تونه

شناسایی کنه .

فرق گوشی های رجیستر اصلی با رجیستر چنج هم اینه که IMEI تو گوشی های اصلی تو هر دو تا شون یکیه ولی

تو گوشی های چنج واسه GDFS با OTP فرق فکوله !!! باکس های موجود هم فقط می تونن سریالی که تو GDFS

هست رو تغییر بدن !!!!

خودمونیم شد مقاله !!!!

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

تو شيراز مي شه انجام داد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •