Arashi,جون من به اين فنتوم خيلي اعتقاد دارم آره ميشه يه پيغام كه خودت بخواي بده
دوستان يه بوتر هم پيدا كردم كه آنلاين چكر داره آپلود كنم!؟
(تنها بدي فنتوم همينه كه انلاين چكر نداره وگرنه هيچ عيب ونقصي من كه توش نديدم)
Arashi,جون من به اين فنتوم خيلي اعتقاد دارم آره ميشه يه پيغام كه خودت بخواي بده
دوستان يه بوتر هم پيدا كردم كه آنلاين چكر داره آپلود كنم!؟
(تنها بدي فنتوم همينه كه انلاين چكر نداره وگرنه هيچ عيب ونقصي من كه توش نديدم)
بله همونطور که دوستمون گفتند بوتر هایی هم هستند که میشه کدهای بوت رو خودتون بدید ولی وقتی ایشون میگه برنامه ای مثل همون که معرفی کردند میتونه یکی رو dc کنه خوب مطمپن باشید کدهاش خیلی خفن تر از بوز هستش
ولی در این مواقع (آخر ماجرا) می دونید کی برنده هست؟
کسی که دارای اینترنت پر سرعت و با پهنای باند بالا هستش
چون وقتی میخواد حمله کنه با سرعت زیاد و پکیجهای بزرگتر بوت میکنه / حالا حسابشو بکنید طرفش با دایل آپ وصل شده باشه (داغون میشه)
و وقتی هم که در وضعیت یک قربانی قرار بگیره چون پهنای باندش زیاده به این راحتی ها بوت نمیشه
rootnt,جان اون در اون وضيعت كه يارو سريع تر بوت ميشه و به نفعش ميدونه چرا !!!
چون ديسي ميشه و يارو ديگه نميتونه پيغام بفرسته!!!!
============================
و در مورد پهناي باند فكر نكنم اين جوري باشه چون اگه اين طوري باشه خارجي ها كه بوتر رو ميسازن (بوترهايي كه من دادم همه روسي اصل بودن)خودشون سرعت زيادي دارن پس نميتوننن همه ديگه رو بوت كنن!!! پس در نتيجه اين مورد اشتباهست!!!درسته؟
خوب مگه هدف همین نیست ؟
که طرف رو با یه اردنگی از رو پرت کنیم بیرون؟
rootntهدف من از بوت كردن يا آزمايشه يا ادب كردن غلدرها يكي يه هدف ديگه داره ولي اونيكه بوتر ميسازه هدفش اينكه معروف بشه يا اينكه مثلا بدن يه بوتر قوي تر بسازه و اونو بفروشه مثل داوود بلك
============================
شما گفتي كه هركي پهناي باند يا همون سرعتش بيشتر باشه به نفعشه من ميگم كه اينطور نيست دليل من هم اينه كه گفتم
اميدوارم منظورم خودمو رسونده باشمنوشته شده توسط كوسه بدبخت
با عرض معذرت اگه نارسانا حرف مي زنم :mrgreen:
alex_pk,جان اون بوتري كه آي دي قفل ميكنه موقت هست يا نه هميشگي؟![]()
کوسه جان
خوب من فرک کنم اگر هر دو طرف اینترنت پر سرعت و با پهنای باند بالا داشته باشند قضیه شون بشه مثل قضیه ما که هر دو دایل آپ هستیم
در ضمن مثلا DSL ها هم سرعتشون با هم فرق میکنه؟!!!!!؟!!؟!؟!؟!؟!؟! :roll:
ببخشيد نقل وسط مجلس ميشم ها :oops: :mrgreen:
اما به خورده راهنمايي در مورد راه اندازي اين بوترها و چيزهايي كه لازم دارم بكنيد
معمولا این بوتر ها به تعداد زیادی آیدی احتیاج داره (حداقل ۲۰ تا )
بقیه اش هم که دیگه کاری نداره آیدی ها رو به برنامه میدی و بعد لوگین میکنی و بعد آیدی طرف رو میدی و بعد بوت میکنی
ايول سرعت جواب
اما موقع اجرا خطا ميده
ميگه فلان ocx رو پيدا نكردم كه فكر مي كنم از اين vb runtime بايد باشه تينها رو از كجا گير بيارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)