والا فروشنده به من گفت گوشیه خوبیه!!
والا فروشنده به من گفت گوشیه خوبیه!!
سلام دوستان
من دو سوال از خدمت شما داشتم .
1 – زماني كه كسي كه نام آن شخص در گوشي من ذخيره شده با گوشي من تماس مي گيره نام آن شخص را نشان مي دهد . اما زماني كه اس ام اس مياد فقط شماره طرف رو ميآندازه و نام شخص رو نمي نويسه . چيكار كنم كه زماني كه اس ام اس اومد بنويسه فروم نام شخص .
2- چطوري هندزفري بلوتوث رو با اون هماهنگ كنم كه كار كنه . هندزفري بلوتوث سامسونگ مي باشد .
ممنون ميشم زود جواب بديد .
دوستان مشكل هندزفري بلوتوث حل شد اگه امكانش هست لطف كنيد سوال اول من رو جواب بديد .
زماني كه مي خواي برگردونم به تنظيمات كارخانه يك پسورد مي خواهد اون چيه ؟
ديگه 1100 توي بازار نيست
آقایون و خانومهای عزیز ، من با اطمینان به شما میگم که اصلا گوشی به نام NEC N880 وجود نداره. میتونید برید به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و برندهای NEC رو مشاهده کنید، خواهید دید که یه همچنین مدل در برندها وجود نداره.
آقایون و خانومهای عزیز ، من با اطمینان به شما میگم که اصلا گوشی به نام NEC N880 وجود نداره. میتونید برید به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و برندهای NEC رو مشاهده کنید، خواهید دید که یه همچنین مدل در برندها وجود نداره.
من میخواستم گوشی 7610 م رو بفروشم و n880بخرم نظرتون چیه؟
این برای صدمین بار
مارکش Cect هست
بله دوست عزیز این گوشی ها همشون چینی هستین و اگه توجه کرده باشین پشتش یه برچسب زده به اسم NEC COM که محصول اصلیش نو شته NEC Co در ضمن یه جاش نوشته ساخت کره ولی به املای کلمه کرده توجه کنید.Made in koera یا koorea.
آقا چرا وقتی کسی به من زنگ میزنه فقط شماره می یاره و اسم رانمایش نمی دهد و نه عکس و نه فیلم را نمایش می دهد فقط شماره تلفن تماس گیرنده را نمایش می دهد چرا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)