پس با وجود سوداگران من طرحمو عوض كنم چون طرح منم تو مايع هاي دزدو پليس بازي بود!!!!
مثلا ماشين روني خوبه يا ساختش مدتها طول مي كشه مثلا يكي از نيد فور اسپيدارو هك كنيمو..
پس با وجود سوداگران من طرحمو عوض كنم چون طرح منم تو مايع هاي دزدو پليس بازي بود!!!!
مثلا ماشين روني خوبه يا ساختش مدتها طول مي كشه مثلا يكي از نيد فور اسپيدارو هك كنيمو..
ببین من نمی دونم نظر سهیل و پویان چیه ولی من به طور اصولی با هک یک بازی دیگه مخالفم . طرح باید کاملا نو و کار خودی باشه...
در مورد هک بازیها اینکه ما هکر نیستیم عزیز جان و با ایمان موافقم بعدشم در مورد طرحت تو باید توضیحاتی در مورد بازیت بدی که ما بدونیم چه جور سبکیه تازه انوقت میری واسه یه مدت دیگه چون ما درحال حاضر سه تا پروژه داریم که هنوز در حال ساخت اولیشیم
طرح منو می گی یا حجت؟
من هك نگفتم مثال زدم!
مثلا سبك:
تامب رايدر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سبك دوم:
ماتريكس
سبك دوم چطوره؟
خوب سلام اينم چند خبر
1 . سايت خبري Parse Game Studio هم راه افتاد اينم آدرسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 و هر كسي اسمش تو اين آدرس پاين بود گزاشتم و بعزيام نبود ولي گزاشتم اگه اينجا سبت نام نكنين اسمتون تو خبر نامه درج نمي شه اوناي كه اسمشون نيست توجه كنن.
آقا حجت و آقا علي با شمام پدر منو در آوردين تا اسمتونو در بيارم . اين آخرين باره اين كارو مي كنم . و هركس اسمش تو ليست پاين نبود تو خبر نامهم نيست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Harvest_Moon_Iman; 27-06-2007 at 01:18.
بچها شما کوجاین . راستی آدرس جدید ویبلاک رو بدین
![]()
نه پویان آن میشه نه سهیل . من کار خیلی مهمی باهاشون دارم...
ببخشید نتونستم بیام!
حالا هم نه پویان آن میشه نه ایمان!
منم کاره مهمی دارم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)