تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 16 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 157

نام تاپيک: بررسی سامسونگ E250

در آغاز فعالیت TOUSAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

1

سلام بر همگی
    اولا جا داره از تمای دوستانی که صادقانه به همدیگه کمک می گنند تشکر کنم مخصوصا از دوست عزیز ShahabSAMSUNG .
    من تقریبا یکی دو روز بعد از تعطیلات نوروز این گوشی را باگارانتی میکروتل خریدم که مدت ضمانت آن 20 ماه می باشد و تا الان با این گوشی که به نظر من از لحاظ طراحی و خوش دست بودن بسیار عالی همچنین از مدیا پلیر خیلی خوشم می یاد هیچ مشکلی نداشته ام
    سوال من اینه وقتی فایل pdf و یا word به گوشی ارسال می کنم تشخیص می دهد چه نوع نوع فایلی است ولی آن را نمایش نمی دهد آیا مشکل از گوشی منه و یا به خاطر مشترک بودن سیستم این گوشی با گوشی هایی مثل d840 و یا d900 فقط قادر به تشخیص فایل می باشد و امکان نمایش این نوع فایل ها در این گوشی قرار داده نشده است ...
    در ضمن به نظر من این گوشی تنها ایرادی که دارد محدودیت حجم فایل نمایش آن می باشد یعنی شما نمی توانید عکسی بیشتر از 400 کیلو بایت در این گوشی مشاهده کنید و با پیغام خطا ( Not support content ) مواجه می شوید ...

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

راستش قابلیت باز کردن این فایل ها رو من در مشخصات این گوشی ندیدم.

شاید هم همون مورد حجمی در مورد این فایل ها هم تاثیر داشته باشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

1

راستش قابلیت باز کردن این فایل ها رو من در مشخصات این گوشی ندیدم.
    ممنون . من هم فکر کنم این مدل قادر به نمایش این نوع فایل ها نمی باشد و فقط نوع آن را تشخیص می دهد .

شاید هم همون مورد حجمی در مورد این فایل ها هم تاثیر داشته باشه.
    فکر نکنم چون فایل های ورد و یا pdf با حجم بسیار کم را هم فقط تشخیس می دهد و اجرا نمی کند .

در ضمن هیچ راهی وجود ندارد حداقل فایل هایی با پسوند txt را نمایش دهد ...

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

دیروز رفتیم این گوشی رو برای خواهرم خریدیم، مشکی 136 هزار تومن
    فقط یه چندتا سوال، اگه بخوایم روی این بازی جاوا نصب کنیم با بلوتوث چه طوریه ؟ یعنی با بلوتوث گوشی خودم (6680) یه فایل jar رو براش بفرستیم، این نصب کنه ؟ ولی این نمیشناسه که
    اون آموزش هم که هست برای نصب به وسیله بلوتوث کامپیوتره ، ؟
    این گوشی رم Micro SD میخوره دیگه ؟ یک گیگ رو ساپورت میکنه ؟ قیمتش چطوریاست ؟

ممنون !!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

1

ممنون !!
    سلام . با رم یک گیگابایتی به هیچ عنوان مشکلی نداره

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

فقط یه چندتا سوال، اگه بخوایم روی این بازی جاوا نصب کنیم با بلوتوث چه طوریه ؟ یعنی با بلوتوث گوشی خودم (6680) یه فایل jar رو براش بفرستیم، این نصب کنه ؟ ولی این نمیشناسه که

ممنون !!
    سلام دوست من
    1.امكان نصب بازي از طريق بلوتوث واسه اين گوشي امكان پذير نيست
    2.بله اين رم كه شما مفرمائيد رو ساپورت ميكنه
    3.بله يگيگ رو براحتي ساپورت ميكنه
    4.قيمت اونهم حدود 12 تومانه

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

ممنون . من هم فکر کنم این مدل قادر به نمایش این نوع فایل ها نمی باشد و فقط نوع آن را تشخیص می دهد .

فکر نکنم چون فایل های ورد و یا pdf با حجم بسیار کم را هم فقط تشخیس می دهد و اجرا نمی کند .

در ضمن هیچ راهی وجود ندارد حداقل فایل هایی با پسوند txt را نمایش دهد ...
    فایل های txt رو که بصورت note قبول می کنه. فکر کنم اگه بلوتوث کنی، تو قسمت memo بیاره.

ممنون !!
    فکر کنم (فقط فکر کنم) اول باید گوشی هاتون رو peer کنی. یعنی همون share که اسم گوشی ها وارد لیست همدیگه بشه.
    بعد همون کارهایی رو که تو آموزش گفتم باید انجام بدی، فقط تو کد دوم، بجای usb باید بلوتوث انتخاب کنی. بعد فایل رو بفرستی و بعد گزینه serial download رو بزنی.
    کلاً باید خلاقیت به خرج بدی. شاید جواب بده.
    اگرم جواب نداد که باید یه کابل براش بگیری.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بچه ها من 3-4 روز پيش يه دونه مشكيشو برا يكي خريدم با گارانتي مايكروتل الان بدجوري پشيمونم
    حالا بگم برا چي ، اگه اشتباه مي كنم راهنماييم كنيد

1- picture message كه اصلا نمي گيره خالي نشون ميده!!!
    2- شارژ باطري افتضاحه 2 ساعت تا 2 ساعت وربع مي كشه تا پر شه بعدش 1 روزه خالي مي شه تازه با كاركرد متوسط 1 روزه خالي مي شه
    3- يه سري عكس كه با گوشي 5700 خودم عكس گرفتم و همچنين k750 براش با بلوتوس فرستادم رو نمي شناسه و باز نمي كنه
    4- از گوشي 5700 خودم يه سورس جاوا (jar ) براش فرستادم نمي شناسه و نصب نمي كنه كه فهميدم انگار بايد
    براش كابل بگيري و قلق خاصي داره پس بلوتوسو برا چي گذاشتن
    5- براي زنگ ميسيج 4 انتخاب مسخره بيشتر نداري واقعا شاهكاره روزگاره
    بازم براتون بگم ديگه با اين همه مشكل اگه شما جاي من بودين چي كار مي كردين !!!؟؟؟!!!

پستاي قبلي رو خوندم انقدر ازش تعريف كرده بودين فكر كردم چي هست الان مثل چي پشيمونم حالا چي كار كنم؟
    آقا ابراهیم من تو پست 41 گفته بودم چهارتا زنگ واسه sms داره با صدای کم.بدش منم با بلوتوث با k750 و d900 و v3 تبادل فایل و داده داشتم بدون مشکل حتی این گوشی یه قابلیت داشت که هیچکدوم دیگه نداشتن که میشد به راحتی از طریق بلوتوث با یه نفر چت کنی!! و تنها یه بار به مشکل بر خوردم اونم یه تصویر متحرک با پسوند gif بود که فکر نکنم گوشی با پسوند gif عکسهاشو ذخیره کنه!!
    پس اون مشکلم به پایه این گوشی ننویس!! عیب از گوشیه شماست!! البته شاید اگه اشتباه میگم بگید!
    شارژ باطیش رو قبول دارم شما اگه یه سر به mobile-review.com میزدی میدیدی اونجام گفته که با 15 دقیقه مکالمه و روزانه 20 دقیقه sms بازی یا یه همچین چیزایی، سه روز بیشتر دوام نمیاره!! خوب حالا اگه بخواد برات یه هفته دووم بیاره و هر روز شما بتونید یه 2 ساعت mp3 گوش کنید، خوب باید شرکت sonyericsson به خاطر زدن سری w ورشکسته شه با اون قیمتاش!! و اون قیافه هاش!!
    بیخیال 130-140 دادی!!
    آقا اصلا این گوشی انقدر بد و آشغال هست که من میخوام برا خودمو همینجووری بندازم دور!!
    چرا بگم برید بخرید، فردا جواد بشه!!
    یه کم پستارو بهتر بخون، دو جا دیگم نگاکن به بین کیا بدشو میگن برو بخون خوبیاشم بخون بعد بگو.
    با تشکر از همه حتی شما آقا ابراهیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من شدیدا از بدنه این موبایل میترسم، چون به نظرم خیلی ضعیفه، کسی تا حالا بهش ضربه زده؟؟ چش شده؟؟

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

من شدیدا از بدنه این موبایل میترسم، چون به نظرم خیلی ضعیفه، کسی تا حالا بهش ضربه زده؟؟ چش شده؟؟
    دوست عزيز مطمئن باش مشكلي پيش نمياد !
    لااقل از بدنه سوني اركيسون ها محكمتره !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •