• EDGE (Enhanced Data Rates for Global Evolution)
یه چیز هایی تو مایه های GPRS خودمونه ولی سرعتش 236.8KB/S هستش . ولی یه نسل بالاتره .
HSCSD : اینم یه چیزی تو مایه های بالایی با سرعت 384KB/S هستش .
• EDGE (Enhanced Data Rates for Global Evolution)
یه چیز هایی تو مایه های GPRS خودمونه ولی سرعتش 236.8KB/S هستش . ولی یه نسل بالاتره .
HSCSD : اینم یه چیزی تو مایه های بالایی با سرعت 384KB/S هستش .
کاش SE به فکر Video Recording هم بود W960 مثل SE های قبل با رزلوشن QVGA با 15FPS ظبط می کنه.265K هم رنگ LCD که قرار بود محصولات بعد P1i با 16 میلیون رنگ باشه که اینطور نیست.بازم گوشی عالیه ولی 4-5 ماه خیلی دیره...
مرسی دوست من
اما وایرلس لن چیه؟
نمی دونم اما اگه این کیفیت عکسشه باور کن W810 کیفیتش از این بالاتره ها .
به نظر من کیفیت عکس خوبه ولی رنگ عکسا زیاد جالب نیست شاید به خاطر نبود یک فلاش خیلی عالی در حد یک دوربین دیجیتال هستش و یا تنظیمات عکس بالا نبوده ولی در کل رنگ عکس زیاد بالا نیست
Last edited by sarmast65_ata; 16-06-2007 at 20:51.
من میخخخخخخخخخاااااااااااااا ااااااااااامممممممممممممم م
![]()
دلیلش محلیه که توش عکس گرفتن ! نورش کمه و همون نور کمم نور مصنوعیه ! معمولا تو اینجور فضاها نویز دوربینایه دیجیتالم زیاد میشه ( چه برسه دوربینایه موبایل ) !نمی دونم اما اگه این کیفیت عکسشه باور کن W810 کیفیتش از این بالاتره ها .
بهتره عکسایی تو فضاهای باز و... با گوشی گرفته شه اون موقع بهتر میشه قضاوت کرد !
به نظر من با توجه به فضایی که عکسا توش گرفته شده ( و نور مهتابی یا فلورسنتهای محیط ) کیفیت عکسا خوبه ... اما به هر حال باید صبر کنیم تا یه سایت معتبر مثه Gsmarena یه رویو از دوربین این گوشی یا K850 بده اون موقع با توجه به بررسی حرفه ای جی اس ام آرنا و عکس گرفتن تو حالات و فضاهای مختلف بهتر میشه نظر داد !!
راستش من فکر میکنم این یه نمونه آزمایشی است که فقط برای نشون دادن این گوشی هست و برای عرضه کلی تولید نشدهr@r#m@n جان این عکس هاش چرا این قدر ضایع هستش . اصلآ در حد 2mp هم نیست !!!
چرا این طور شد . شوکه شدم ببین بازم عکس گیر میاری ؟؟/
در ضمن همونطور که نابخشوده جان گفتند نور محیط بد هست
و همچنین صد در صد در فریمور های بعدی از سوی شرکت کیفیت دوربین بهتر میشه
در ضمن به نظر من برای یه گوشی با این همه امکانات این دوربین عالیه
به نظر من از ن93 هم بهتره
این 960 دل من هم برده! فقط چند تا نکته یه مقدار ظاهرش رو می تونست خوشکل تر بزنه ! 2- امیدوارم از لحاظ بلندی صدا مشکل 810 رو نداشته باشه! 3- اگر برا دوربینش لنز می گذاشت عالی می شد ! در کل قکر می کنم اکثر 810 دارها در کمین 960 نشستن! ببینیم قیمتش روی 500-400 می یاد؟
ببین سونی چه کرده
1 نوکیایی ها این طرفا پیداشون نیست واسه خراب کردن چون نمی تونن رو این حرف بزنن
2 سرعت بالا رفتن صفحات هم که ماشاءالله
3 همه هم نظر خوبی دارن دل همه رو برده
4 مدیر مدبرا هم که عاشقش شدن
5 از همه مهمتر منم می خوام
چی بگم دیگه فقط خدا کنه قیمتش زیاد نباشه که تو حسرتش بمونیم همون700 تومن خوبه میشه یه وام گرفت خریدش (اسمایل ندارم بزارم ) که ابراز احساسات کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)