یه زمانی که ویندوز من ویروسی بود این ارور رو میداد ولی بعدا" درست شد .![]()
یه زمانی که ویندوز من ویروسی بود این ارور رو میداد ولی بعدا" درست شد .![]()
برای من این مشکل وجود نداره ، فکر کنم ایراد از سیستم عامل شما باشه.
سیستم عامل من XP SP3 هست و محافظ رایانم هم NOD32 و هر روز به روز میشه و هیچ مشکل و یا اثری از virus در رایانم نیست.
قدرت سیستمم هم خوبه. با خیلی از نرم افزار سنگین هم راه اومده(البته کمی قدیمیه)
البته امکان داره بدلیل تغییر crc هم باشه .
بله این هم هست ؛ فایل اجرایی پروتکتور رو چک کنید ( با PEiD ) ببینید که آدرس EP روی کدوم Section قرار گرفته اگر غیر از Code Section باشه به قول دوستمون مشکل Crc هست ( معمولا" در حضور ویروس ها این اطلاعات تغییر میکنن که در پی اون مقدار CRC هم تغییر میکنه ) در غیر این صورت مشکل میتونه از سیستم شما باشه ( مثل نمونه های موجود در Private Exe Protector 3.1.4 ).
Last edited by Gladiator_Cracker; 11-04-2010 at 20:05.
سلام و عرض ادب به همه دوستان و استادن عزيز
من دنبال يك پكر خوب هستم كه نشه به راحتي انپكش كرد يا به بيان ديگه اجازه نده به راحتي برنامه مورد نظر كرك بشه
خواهشن لينك برنامه مورد نظر را هم بزاريد
پروتکتور یا پکر برای DotnetFrameWork 4.0 دارین ؟ من هر پروتکتوری واسه دات نت ورژن 4 جستجو کردم نبود . ورژن های قدیمی هم روی 4 جواب نمیده
فعلا" برای نسخه 4 دات نت فریم ورک پروتکتور خارجی عرضه نشده.
بهتره زبان برنامهنویسی رو هم بگید چون خیلی مهمه . مثلا" ExeCryptor روی برنامههای Delphi و Borland C++ عالی جواب میده اما روی بقیه خیلی از امکاناتش فعال نمیشه . ضمنا" بهتره از حالا دلتونو به پروتکتور خوش نکنید چون اگه یکی اراده کنه آنپکش میکنه . بهتره در خود برنامه هم از آنتیکرکینگ استفاده کنید تا بعد از آنپک کار کرک سخت بشه .![]()
The Enigma Protector v2.33
پروتکتور معروف Enigma :
دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)