نمیدونم اما به احتمال زیاد مشغله کاری اجازه نمیده به فروم سر بزنه.در ضمن دوست عزیز هنوز اپدیت جدید سیمانتک نیومده .یه دونه اومده که اونم خرابه .اگه میخوای برات بذارم
نمیدونم اما به احتمال زیاد مشغله کاری اجازه نمیده به فروم سر بزنه.در ضمن دوست عزیز هنوز اپدیت جدید سیمانتک نیومده .یه دونه اومده که اونم خرابه .اگه میخوای برات بذارم
سلام به همگی... دست همتون درد نکنه ... برنامه هاتون توپه.. فقط جای یه آنتی ویروس توپ واسه N73 خالیه. اگه یکیشو بذارین که کرک شده باشه و واقعا ویروسا رو پیدا کنه خیلی دمتون گرم گرم....
نه قربونت برم. خراب که به درد نمیخوره همونی که زحمت کشیده بودی رو گرفتم دستت هم درد نکنه.![]()
سلام دوست گرامی به نظر من این انتی ویروس که در پست زیر توسط کلنگ گرامی معرفی شده از بقیه بهتره حالا شما یه امتحان بکن ببین چه جوره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقایون سلام بهترین انتی ویروس برای گوشی Nokia 5700 رو میخواستم
با تشکر
دوست گرامی سلام
گوشی شما جزءسری 40نوکیاهست .سری 40 جاوا هست وتا اونجا که من میدونم ویروسی برای گوشی های جاوا تابحال نوشته نشده که احتیاج به انتی ویروس داشته باشید.موفق باشید
![]()
![]()
![]()
دوست عزیزم جاوا نیستش که
گوشی جاوا نیستش که گوشی 5700 سیمبین 9.2 و S60v3 هستش![]()
برای سری 9.2 N95 هم معرفی کنید ممنون میشم .
عزیزم من این آنتی ویروسو رو گوشیم دارو.ولی به درد نمی خوره. ویروسای جدید رو پیدا نمی کنه. همیشه هم فعال نیست.بلوتوس ها رو چک نمی کن و... در کل خوب نیست و امکانات زیادی نداره...
شرمنده دوست گرامی با 5300 اشتباه گرفتم
نوکیا 5700 مدل ارتقاء یافته نوکیا 3250 هست.از انتی ویروس زیر برای 3250 استفاده کردم وبه خوبی جواب داده اما برای 5700 تا حالا استفاده نکردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)