اینم به روی چشم !!
دوستان عزیزم واقعا خوشحال میشم وقتی میبینم این تاپیک هنوز فعاله مثل بقیه به گل ننشسته چون به نظرم هنوز مشکلات بچه ها زیاده لطفا به همکاریه خوبتون ادامه بدید !
ممنون از همتون ! Titan.FR
اینم به روی چشم !!
دوستان عزیزم واقعا خوشحال میشم وقتی میبینم این تاپیک هنوز فعاله مثل بقیه به گل ننشسته چون به نظرم هنوز مشکلات بچه ها زیاده لطفا به همکاریه خوبتون ادامه بدید !
ممنون از همتون ! Titan.FR
دوست عزیز دست پر اومدم اینم آموزش memhack
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان استفاده از این نرم افزار ها که سخت نیست و شما که یکی رو یاد بگیرید برای بقیه نیاز زیادی به آموزش ندارید.
فقط کافیه یه سری لغت مثل سرچ و ***** و انواع متغیر ها و... رو یاد بگیرید تا کارتون در سطح مقدماتی راه بیفته.
و با تشکر از:
Titan.FR
راستی اونی که ستاره شد کلمه ی فیلتــــــر بود
درسته.ولی بعضی دکمه ها در نرم افزار های مختلف عناوین مختلفی دارند.مثلا دکمه فیـــــــــــلتر در T-Search
عنوانSearch Next ,در Art Money عنوان F*I*L*T*E*R ,و در Mem ---- نام Sieve را دارد و همچنین قسمت های مختلف نرم افزار ها(مانندAuto ----) مسیرهای مختلفی دارند.
میشه از Pointer هایی که تو Art Money پیدا شده برای Auto ---- در T-Search استفاده کرد؟
من وقتی میخواستم یه بازی رو تو T Search هک کنم (برای Infinite -Money)وقتی میخواستم مقدار کد رو تغییر بدم دو باره به حالت اول باز میگشت.ضمنا مقدار پول در یک عدد خاص ضرب می شد تا مقدار کد به دست آید و تمام اعدادی که من به عنوان مقدار کد مینوشتم مضرب همان عدد خاص بود. وقتی کد را Freeze میکردم مقدار پول در بازی تغییر نمیکرد. ولی وقتی مقدار کد را تغییر میدادم به حالت اول برمیگشت.
game hacker جان ممنونم قابلی نداره !!من همیشه در خدمت انجمنم !!
دوست عزیز pointer فقط یه نشونست !!
اگه توجه کنی هر دفعه که سر بازی سیوتو باز کنی آدرس جدیده می نویسه که از اون میشه تو autohack استفاده کرد !
دوست عزیز از این چیزا پیش میاد !
اون آدرسی که شما پیدا کردی واسه ی تغییر کد نیست فقط نشان دهنده ی کده !!
شما سعی کن از search unknown value استفاده کنی تا آدرس تغییر رو پیدا کنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)