اینم یه برنامه برای دانلود از رپید و امثالهم که در عین قدرتمندی و رایگانی دوروبر 200 کیلوبایت فقط!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدpassword: ghost
اینم یه برنامه برای دانلود از رپید و امثالهم که در عین قدرتمندی و رایگانی دوروبر 200 کیلوبایت فقط!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدpassword: ghost
اينم منبع سايتهای لینک مستقیم رپید :
من دیگه از سایت بالا چیزی معرفی نمیکنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان تنها راهی که نه نرم افزار خاصی لازمه نه کرک
Mozilla Firefox
download :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط کافی نصب کنید بعد از نصب لینک رپیدشیر رو بهش بدید و با سرعت باور نکردنی دانلود کنید فقط این بدونید بعد از هر بار دانلود دیس کانکت می شید و فورا کانت می شید و لینک جدید رو می دید.
100% عملی چون من خودم در حالت فری توی یک روز 1 گیگ دانلود کردم .
خداحافظ
سلام دوستان
ميدونم يه تاپيك مخصوص براي رپيدشير هست ولي خب اكثر چيزايي كه اونجا معرفي شدن قابليتي نداره و به دليل اهميت موضوع و همينطور فايلهاي بسيار ارزشمند در رپيدشير گفتم كه
من خودم براي دانلود هام از رپيدشير يه اكانت دارم ولي خب اينو براي اون دسته از عزيزاني قرار ميدم كه نه اكانت دارم و نه ميتونند (به علت دانلود هاي زياد به صورت مجاني ) زياد از اين سايت دانلود كنند
توجه ::
فقط ديال آپ هاي عزيز يادتون باشه كه براي دانلود فايل يادتون باشه در قسمت تنظيمات فايل رو نذاريد كه تكه تكه كنه
منظورم اينه كه از چند نقطه شروع به دانلود نكنه و بزاريدش روي 1
و همينطور قبل از دانلود حتما فايلهاي كوچيك رو امتحان كنيد تا بهرتين روش رو بدست بياريد
ديگر امتياز اين دانلودر اينه كه سرعتش هم خيلي بالاست
من خودم با IDM كار ميكنم و تا حالا هم خيلي خيلي ازش راضي هستم ولي خب اين ديگه سرعتش حرف نداره
Direct Download v1.04
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نكته ديگر ::کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من به دليل اينكه خودم اكانت دارم زياد باهاش ور نرفتم ولي فكر ميكنم هنگامي كه كامپيوتر خاموش بشه ديگه رزيوم رو ساپورت نكنه ولي در صورت عادي رزيوم رو ساپورت ميكنه و ديگه اصلا نيازي به ورود به سايت رپيدشير نيست و همينطور ديگه نميخواد هي با برنامه هاي متفاوت آي پيتون رو تغيير بدين (البته فكر ميكنم شما امتحان كنيد و خبرش رو اعلام كنيد )
ممنون و موفق باشيد
يا حق
از اینجا دانلود کنید بدون پسورد
شما خودتون میدونید رپید چه عظمتیه پس چرا میخوایید با یه نرم افزار راحت بشینید و مستقیم دانلود کنید.
یک منبع دیگه برای سایتهای رپید:
اگه میخوای مجانی بکشی باید صبر ایوب داشته باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Even though RapidHacker, says RapidHacker, it can also be used for any other Download site.
e.g Megaupload, and soforth. I just chose RapidHacker, just to anounce it as it takes advantage of RapidShare.
این سایت تا یه مدتی میتونه کمکتون کنه:
بسیاری از دوستان برای دانلود از سایت رپید شیر مشکلات فراوانی دارند که مهمترین آن عدم امکان دانلود در فواصل زمانی ، یعنی اگر در حال دانلود باشند و ارتباط قطع شود هرچه دانلود کرده اند به باد رفته!!! البته این مشکل در صورتی هست که شما به صورت رایگان از سایت رپیدشیر دانلود کنید اما اگر از پرمیوم یا همون پولی استفاده کنید چنین مشکلی ندارید... چند لینک رو در یک زمان هم می تونید دانلود کنید،به طور پیش فرض 2لینک قابل دانلود هست که شما می تونید در تنظیمات اون رو افزایش بدید...
همچنین مشکل سرعت دانلود هم برطرف هست و شما هر چقدر ترنسفر داشته باشید امکان دانلود دارید...
حالا چطور میشه از سایت رپیدشیر به صورت رایگان با تمام امکانات دانلود کرد؟!
این کار فقط در یه صورت ممکن هت اون هم با استفاده از برنامه قدرتمند file downloader:
بّرای دانلود نرم افزار از سایت مربوطه از لینک زیر استفاده کنید:
لینک دانلود مستقیم ورژن 2.5 این برنامه:
فیلم آموزشیش رو واسه دانلود می زارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سعی می کنم در اینجا هم ساده توضیح بدم .این برنامه یک دانلود منیجر هست که از چندین سایت مثل رپیدشیر هم پشتیبانی می کنه ، وقتی بخواهید توسط این برنامه فایلی از یکی از سایت های تحت پشتیبانی چیزی دانلود کنید از شما ایمیل و پسورد می خواد .
شما برای این منظور وقتی صفحه مربوط به ورود ایمیل و پسورد وارد شد از سمت راست بالا new user را انتخاب کنید.
در فیلد اول یک ایمیل وارد کنید(می تونه این ایمیل جعلی باشه!!!)
در فیلد دوم پسورد (مثلا 6 تا 1---->111111 )
در فیلد سوم هم تکرار پسورد
در فیلد چهارم یک کد بنویسید (مثلا 3تا1----> 111
---کار کردن با این نرم افزار تقریبا شبیه به دانلود منیجرهای دیگر (معمولی)است با اندک تفاوت ،مثلا در این دانلودر باید آدرس سایت مربوطه را اد کنید که به این منظور آدرس فایل را کپی کرده در صفحه برنامه راست کلیک کنید و اد را بزنیدو...
--- فایل بعد از دانلود در پوشه پیشفرض قرار می گیرد .برای تغییر مسیر دانلود به --->فایل> آپشن> رفته طبق تصویر :
تذکر1 مهم: بعد هر 35 مگابایت دانلود از این سایتها با هر ایمیل باید یک بار دیگر ثبت نام کنید و یک ایمیل جدید وارد کنید.این کار بسیار سریع و راحت انجام می شود و مهمترین مزیت اینه که می تونید هر ایمیل جعلی و دروغینی وارد کنید!!!
تذکر2: امکان دانلود 35 مگابایتی در نسخه آزمایشی هست اگر تمایل دارید که فایل های حجیمتری دانلود کنید باید اکانت از این سایت مربوط به نرم افزار خریداری کنید.هر گیگ دانلود با این نرم افزار فقط نیم دلار محاسبه می شود که به صرفه تر ازخرید خود اکانت این سایت ها هست!
تذکر3: استفاده از این نرم افزار بسیار ساده است اما به هر حال در صورتی که در استفاده از این نرم افزار مشکلی داشتید به آی دی من: Yahoo ID: ariya021 خبر بدید تا آموزش مالتی مدیا این نرم افزار رو براتون بزارم...(نظرات خودتونو با من درمیون بزارید)
این فایل را از این لینک دانلود کنید:
نکته مهم دیگه خدمت دوستان اگر جای دیگه هم به این آموزش بر خوردید مال من هست (نگید من رفتم از اونجا آوردم -احتمالا کار خود منه اونیکی هم!!!)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
<<<||| ارسال شده توسط محمد یامینی |||>>>
Last edited by mohammad021; 15-12-2007 at 13:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)