سلام دوستان من اومدم ببخشید دیر کردم اینبار با قالب Nero اومدم امیدوارم خوشتون بیاد.
برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از همه نظر لطفتون فراموش نشه.![]()
![]()
سلام دوستان من اومدم ببخشید دیر کردم اینبار با قالب Nero اومدم امیدوارم خوشتون بیاد.
برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از همه نظر لطفتون فراموش نشه.![]()
![]()
زیباست تست می کنم
سلام به همه !
باب بيخيال چنان گفتيد برنامه قشنگ كف بيل گيتس سيخ شد ، ديگه از مديا پلير 11 عكس گرفتن و توي فتوشاپ باهاش ور رفتن هنر نمي خواد كه كتر عمو بهار قشنگ باشه (با عرض پوزش!!؟)
ولي دمت گرم با فتوشاپ بلدي كار كني!
سلام.
لطفا بیهوده پست ندید.
دوست عزیز زیباست اما یه جاهایی معلومه مثل وسط که معلومه با فتوشاپ ورداشتی
انگار وقت نداشتی نه؟
سلام خيلي ممنونم از نظرات آقا محسن راست ميگن من وقت نداشتم. فقط كمتر از يه ساعت وقتمو گذاشتم رو فتوشاپ و برنامه نويسي.با تشكر از نظرات..
ايشون راست ميگن من فتوشاپ بلد هستم ولي اگه با فتوشاپ مي ساختم بايستي تو كفش ميموندي! من 95% برنامه رو با Paint طراحي كردم و اون 5% هم براي اين بود كه برنامه سيو شده رو تو فتوشاپ باز كنم و دوباره سيوش كنم چون برنامه Paint حجم رو ميبره بالا ولي وقتي با فتوشاپ سيو كني از مگابايت مياد به 20 كيلوبايت..
سلام.
همیشه بهار این برنامه چه کاربردی داره؟ فکر میکنی اصلا میشه اسمشو برنامه گذاشت؟
سلام
اين برنامه كاربرد خاصي نداره فقط براي اينكه شما بتوني مثلاً جلوه Nero به نرم افزارت بدي يا مثلاً از كد هاش استفاده كني كه من چطوري از كد ها در اون نرم افزار ساده استفاده كردم با تشكر.
سلام هميشه بهار.از این قالبات بيشتر بزار.بدرد ميخوره.اما يه درخواست : يه قالب ميخوام شبيه قالب ماشين حسابت تو همون برنامه. اما يکم از طول دراز تر باشه. يکی هم ميخوام که مربع باشه.زياد بزرگ نه.از این نرو يکم کوچيک تر يا هم اندازه.دستت ندرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)