مگه ميشه؟خوب برنامه رو اجرا كن و بعدش كابل رو به گوشي وصل كن شايد درست شد در ضمن ببين اسم گوشيت پايين برنامه مياد --بايد توي سيتينگ گوشيت usb روي مودم باشه--
اگه نشد يه بار ديگه برنامه رو نصب كن و اگه بازم نشد بگو تا اساتيد كمكت كنن ما هنوز شاگرديم.
مگه ميشه؟خوب برنامه رو اجرا كن و بعدش كابل رو به گوشي وصل كن شايد درست شد در ضمن ببين اسم گوشيت پايين برنامه مياد --بايد توي سيتينگ گوشيت usb روي مودم باشه--
اگه نشد يه بار ديگه برنامه رو نصب كن و اگه بازم نشد بگو تا اساتيد كمكت كنن ما هنوز شاگرديم.
Last edited by mojtaba_18843; 27-06-2007 at 19:27.
ابتكار جالبيه
خوب جواب ميده؟ ازش راضي هستي؟
به نظرت ميشه با سري واكمن سوني اونو عوض كرد؟
بطور كلي مصرف باطري دي 900 بالاست
ولي بايد بيشتر از 1.5 روز باتري نگه داره // شما بايد فكر يه باطري مطمئن تر باشيد
باطري جديد رو از نمايندگي هاي پارس قائم تهيه كنيد
pc studio رو باز كن روي گزينه file كليك كن .. بعد گزينه conection كليك كن ودر اخر در همون پنجره گزينه usb رو انتخاب كن انشا الله مشكلت حله
يكم بيشتر توضيح ميدي؟شايد ما هم بريم توكارش ولي جرات ميخواد چون مال دي 900 هم به راحتي گير نمياد.
راستي كسي باطري اصل دي 900 يا يه باطري كه روي اين گوشي جواب بده سراغ نداره؟چون من با گوشي زياد ور ميرم پيش نيومده يه روز هم بتونم باهاش كار كنم.دائم تو شارژه.
مرسی از راهنمائیت
ولی جواب نمیده.اسمشم میاد گفتم که کانکت میشه.یه سوال دیگه: این فروشنده....CDی D600 به من داده فرقی که نمیکنه.میکنه؟ PC Studioی D900 ورژن چنده؟
[QUOTE=MOSHAVER AMIN;1244454]pc studio رو باز كن روي گزينه file كليك كن .. بعد گزينه conection كليك كن ودر اخر در همون پنجره گزينه usb رو انتخاب كن انشا الله مشكلت حله[/QU
بابا این که ضایعست همه میدونن.اگه میشد که سوال نمیکردم.حالا باز خدا رو شکر که D900 خودش نقش ریدرو داره و میشه مستقیم روی مموری بریزم.
ممنون از بابت راهنمایی ,حالا کسی قیمت باطری اصلی گوشی رو میدونه ؟
من یه مشکل دیگم با d900 دارم ,چرا بعضی مواقع هنگام استفاده از بولوتوس گوشی های دیگه d900 رو
نمیشناسه ؟
يا برنامه ايراد داره يا سيستم وگرنه چه گوشي رو بشناسه چه نشناسه بايد آيكن ها فعال باشن
ورژن مال من 3.0.1ff2
اینم حرفیه.
من فکر کنم به خاطر درایورشه که مال دی600 هست و به دی900 نمی خوره.
در هر حال روی یه کامپیوتر دیگه هم اجرا کن تا ببینی چطوریه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)