سلام
فقط
عصر يخبندان
ان هم دوبله ايران
شرك
عصر يخي
نمو
خانواده ي شگفت انگيز
كمپاني هيولاها
ماشين ها
عروس مرده
Final Fantasy
مورچه ای به نام زی
ربات ها
داستان کوسه
دایناسور
ماداگاسکار
فصل شکار
پینوکیو 3000
آنسوی حصار
چرخ و فلک سحر آمیز
Ant Bully
Barnyard
EveryOnes Hero
Flushed Away
HoodWikend
Valiant
Wallace & Gromit
Happy Feet
فرار جوجه ای
به هر حال...در ضمن اگه ميشه انيميشنهايي رو كه راي نياورده اند رو از نظرسنجي حذف كني(اگه ميشه)
این کار که فایده ای ندارد الان لیست کامل کامله . اگر می شد چند تا انتخاب کرد که همشون رای آورده بودند .
سلام
خب در مورد اونایی که میگن فاینال فانتزی مسخره اس باید بگم که کلا در اشتباه هستند.(فعلا همین کافیه)
تازه این سری تا اونجایی که من سراغ دارم 4 تا انیمشن دیگه هم داره که فکر کنم 3 تاش دو بعدی باشه.
بعدا اسمهاشون رو براتون میزارم.
شما ره 13 بازی فاینال فانتزی با عنوان Final Fantasy XII VERSUS میخواد منتشر بشه.
یه چیز دیگه هم که باید بگم اینه که یه انیمه دیگه هم هست که من اونو خیلی دوست دارم.
اسمش Rurouni Kenshin (Samurai X هست. عالیه حرف نداره.من که برای بار اول دیدمش گریه ام گرفت.
برای اونایی که میخوان این انیمه رو ببینند باید بگم که توسط گروه گلوری خیلی وقته دوبله شده و میتونند راحت گیرش بیارن.فارسشی هم میشه کین شین(سامورایی).
![]()
آره افسانه کنشین قشنگ بود
من نمی دونستم فاینال فانتزی انیمه دو بعدی هم داره
میشه اسماشو بگی و اگه شد یه عکس هم ازشون بذاری؟
سلام
ما دوباره مزاحم شدیم.
خب اسم اون سری از انیمه فاینال فانتزی که من میدونم تا حالا ساخته شده اینهاست:
Legend of crystal 1994
Unlimited 2001-2002
last order 2005
Dirge of cerberus
ین اخرین سه بعدی هست اما از اون نوع قدیمیاش.
من فعلا وقت ندارم براتون عکس بزارم اگه نتونستید پیداکنید.بگید شاید تونستم یه جایی گیر بیارم.
برای بعضی هاشون پیدا کردن عکس یکم مشکله.
خب last order مال قبل از همین نسخه نجات کودکان هست و derge of cerberus هم در باره زندگی وینسنت ولنتیام هستش.
همین الان بگم که من هیچ کدوم از این 4تا رو ندیدم ولی این دوتای اخری رو میتونید از اینجا بخرید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیز دیگه عکس هایی که تو این سایت بالا گذاشته شده از خود فیلم گرفته نشده ومال نسخه نجات کودکان و بازی
Derge of cerberus هست
وکلام اخر اینکه دوستداران سری بازی های فاینال فانتزی و انیمه های این مجموعه میتونند.
کلی عکس و مطلب از سایت زیر بدست بیارند:
www.finalfantasy.ir
سرتون رو درد اوردم نه؟
پس فعلا
چرا فقط من به ماداگاسكار راي دادم
حيف اين فيلم نيست خداييش
در ضمن بهتر بود از اون نظر سنجي هاييي كه توش ميشه چند تا رو انتخاب كرد ميذاشتي
خوب ديگه نشد.شما ببخشيد![]()
در ضمن از Maximillion جان تشكر مي كنم كه اين اطلاعات رو در دسترس اعضا قرار مي دهند.![]()
فعلا نتايج به اين صورت هست:
1- نمو
2- Final fantasy و شرك
3- عصر يخي
سلام بچه ها !!
توی همین قسمت فیلم یه تاپیک جدید زده شده برای طرفدار های ناروتو .
اگه از این کارتون خوشت میاد و اون رو می بینی خوشحال می شیم ببینیمتون !!
Bey Bey !!![]()
سلام...........
انیمیشنی که به نظرم واقعا زیبا و با گرافیک بسیار عالی ساخته شده Apple Seed یا همون دانه ی سیب هست.......... سبکش فاینال فنتسی هست......... پیشهاد میکنم حتما ببینید......... دوبله شده و در بازار موجوده..........
البته انیمیشنای دیگه هم واقعا زیبا هستن........ اما گرافیک این یکی واقعا منو تحت تاثیر قرار داد!
موفق باشید![]()
Last edited by amintnt; 15-06-2007 at 00:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)