تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 24 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 236

نام تاپيک: بهترین درایور دوربین(v8.54 super cam drive) برای گوشی های : w800 - k750 - w810 به همراه آموزش نصب

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

ببخشید دوستان من فقط تجربه شخصی خودم رو میگم.

درایور اورجینال گوشی من 5.3 بود و عکساش معمولی. من درایورهای 8.52 و 1.81 و 8.54 و 4.5 و خیلی درایورهای دیگه ( حدود 30 تا درایور ) رو تست کردم و در نهایت با صرف نظر از حالتهای پیشرفته درایورهای 8.52 یا 8.54 که سوپرمد داره یا درایور 21.8 و .... برای حالت معمولی عکاسی درایور 1.81 رو ترجیح میدم چون توی محیط کم نور بهتر عمل میکنه.

این حرفها بعد از حدود 2000 تا عکس و تست تعداد زیادی درایور میگم.

در کل کسانی که موفق به تعویض درایور نشدن زیاد غصه نخورن چون چیز خاصی رو از دست ندادن. بهتره از یه دوربین موبایل انتظار معقول و منتطقی داشته باشیم.

اگه کسی خواست و مایل بود من لینک میدم که عکسهای مقایسه این درایورها رو هم ببینین
    مرتضي جان ممنونم !
    كاش زود تر متوجه ميشدم اصلا فايده اي نداره !
    ببينم شما با اين همه هك كردن درايو دوربين گوشيتون هنگ نميكنه !
    بعد اگر بخواهيم درايو اصلي رو ميتونيم برگردونيم !
    مرتضي جان شما ديگه چه چيزي رو گوشي ريختي !

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اقا من اين درايو با هزار مصيبت ريختم رو گوشي.
    ولي حالا بعد از اينكه چند بار عكس ميگيرم و درپوش گوشي رو ميبندم دفعه بعد كه خواستم برم تو قسمت دوربين برميگرده به منو.وبايد خاموشش كنم تا دوباره درست بشه.
    برنامه xs هم پدر مارو درآورد حداكثر تا 30 دقيقه ميره بعد وقتي ميخاد دوباره به گوشي وصل بشه گوشي روشن ميشه.و روز از نو روزي از نو!
    روشي رو هم كه آقا حميد گفته بودند رو رفتم فايده اي نداشت.

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

ولي حالا بعد از اينكه چند بار عكس ميگيرم و درپوش گوشي رو ميبندم دفعه بعد كه خواستم برم تو قسمت دوربين برميگرده به منو.وبايد خاموشش كنم تا دوباره درست بشه.
    برنامه xs هم پدر مارو درآورد حداكثر تا 30 دقيقه ميره بعد وقتي ميخاد دوباره به گوشي وصل بشه گوشي روشن ميشه.و روز از نو روزي از نو!
    عزيزم بيا تو اين تاپيك كه دوستان مشكلت رو حل كنند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

j0l6 jan mishe begi shoma az kodoom version estefade kardi?(bebakhshid fonte farsi nadashtam)
    اقا احسان من این درایور هایی که اینجا معرفی شده رو فقط 8.24 نصب کردم که خوب بود ولی موقع عکس ګرفتن و تنظیم کردنش برا کسی که با درایور اشنایی نداشت مشکل بود
    درایور های دیګه ایکه نصب کردم درایور هایی بود که تو تایپیک هک k750/w800 ګذاشته بودن که وقتی ګوشیم رو کنار یه ګوشی دیګه که درایور اریجینال داشت قرار دادم دیدم درایور جدید یه حالت رنګ پریدګی به عکس ها میده که اصلا جالب نبود
    حالا از درایور هایی که تو این تایپیک ذکر شده کدوم بهترن ؟ کسی امتحان کرده؟

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

j0l6 jan mishe begi shoma az kodoom version estefade kardi?(bebakhshid fonte farsi nadashtam)
    اقا احسان من این درایور هایی که اینجا معرفی شده رو فقط 8.24 نصب کردم که خوب بود ولی موقع عکس ګرفتن و تنظیم کردنش برا کسی که با درایور اشنایی نداشت مشکل بود
    درایور های دیګه ایکه نصب کردم درایور هایی بود که تو تایپیک هک k750/w800 ګذاشته بودن که وقتی ګوشیم رو کنار یه ګوشی دیګه که درایور اریجینال داشت قرار دادم دیدم درایور جدید یه حالت رنګ پریدګی به عکس ها میده که اصلا جالب نبود
    ------------
    از درایور هایی که تو این تایپیک ذکر شده کدوم بهتره ؟ کسی امتحان کرده؟ این درایور 1.81 لینکش رو دارین؟

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

حالا از درایور هایی که تو این تایپیک ذکر شده کدوم بهترن ؟ کسی امتحان کرده؟
    ------------
    از درایور هایی که تو این تایپیک ذکر شده کدوم بهتره ؟ کسی امتحان کرده؟ این درایور 1.81 لینکش رو دارین؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مخصوص درايور دوربين تو اين تاپيك ما همه ي درايور ها رو تست كرديم از هر كدوم خوشت اومد همون و آپ كن روي گوشيت .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

چرا زود عصبانی میشی بیا اینو بریز مشکلت حل میشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این v8.54 مخصوص k750 cid 49 هستش .

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojjat2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

امروز یکشنبه هست درایور display چی شد ؟

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

12 بابا ای ول چه قدر وقت شناس

امروز یکشنبه هست درایور display چی شد ؟

دوست عزیز ببینم گوشیت چیه ؟

سریال چنجه یا اصلی ؟

بار far کار می کنی یا با xs++ ؟

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

moriss jan shoma drivere sharpo emtehan kardi roo w810? (bebakhshid fonte farsi nadashtam)
    بله امتحان کردم اگه اشتباه نکنم شارپ هم همون 4.5 هست. زیاد چنگی به دل نمیزد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •