مرتضي جان ممنونم !
كاش زود تر متوجه ميشدم اصلا فايده اي نداره !
ببينم شما با اين همه هك كردن درايو دوربين گوشيتون هنگ نميكنه !
بعد اگر بخواهيم درايو اصلي رو ميتونيم برگردونيم !
مرتضي جان شما ديگه چه چيزي رو گوشي ريختي !
مرتضي جان ممنونم !
كاش زود تر متوجه ميشدم اصلا فايده اي نداره !
ببينم شما با اين همه هك كردن درايو دوربين گوشيتون هنگ نميكنه !
بعد اگر بخواهيم درايو اصلي رو ميتونيم برگردونيم !
مرتضي جان شما ديگه چه چيزي رو گوشي ريختي !
اقا من اين درايو با هزار مصيبت ريختم رو گوشي.
ولي حالا بعد از اينكه چند بار عكس ميگيرم و درپوش گوشي رو ميبندم دفعه بعد كه خواستم برم تو قسمت دوربين برميگرده به منو.وبايد خاموشش كنم تا دوباره درست بشه.
برنامه xs هم پدر مارو درآورد حداكثر تا 30 دقيقه ميره بعد وقتي ميخاد دوباره به گوشي وصل بشه گوشي روشن ميشه.و روز از نو روزي از نو!
روشي رو هم كه آقا حميد گفته بودند رو رفتم فايده اي نداشت.
عزيزم بيا تو اين تاپيك كه دوستان مشكلت رو حل كنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا احسان من این درایور هایی که اینجا معرفی شده رو فقط 8.24 نصب کردم که خوب بود ولی موقع عکس ګرفتن و تنظیم کردنش برا کسی که با درایور اشنایی نداشت مشکل بود
درایور های دیګه ایکه نصب کردم درایور هایی بود که تو تایپیک هک k750/w800 ګذاشته بودن که وقتی ګوشیم رو کنار یه ګوشی دیګه که درایور اریجینال داشت قرار دادم دیدم درایور جدید یه حالت رنګ پریدګی به عکس ها میده که اصلا جالب نبود
حالا از درایور هایی که تو این تایپیک ذکر شده کدوم بهترن ؟ کسی امتحان کرده؟
اقا احسان من این درایور هایی که اینجا معرفی شده رو فقط 8.24 نصب کردم که خوب بود ولی موقع عکس ګرفتن و تنظیم کردنش برا کسی که با درایور اشنایی نداشت مشکل بود
درایور های دیګه ایکه نصب کردم درایور هایی بود که تو تایپیک هک k750/w800 ګذاشته بودن که وقتی ګوشیم رو کنار یه ګوشی دیګه که درایور اریجینال داشت قرار دادم دیدم درایور جدید یه حالت رنګ پریدګی به عکس ها میده که اصلا جالب نبود
------------
از درایور هایی که تو این تایپیک ذکر شده کدوم بهتره ؟ کسی امتحان کرده؟ این درایور 1.81 لینکش رو دارین؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مخصوص درايور دوربين تو اين تاپيك ما همه ي درايور ها رو تست كرديم از هر كدوم خوشت اومد همون و آپ كن روي گوشيت .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا زود عصبانی میشی بیا اینو بریز مشکلت حل میشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این v8.54 مخصوص k750 cid 49 هستش .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
دوست عزیز ببینم گوشیت چیه ؟
سریال چنجه یا اصلی ؟
بار far کار می کنی یا با xs++ ؟
بله امتحان کردم اگه اشتباه نکنم شارپ هم همون 4.5 هست. زیاد چنگی به دل نمیزدmoriss jan shoma drivere sharpo emtehan kardi roo w810? (bebakhshid fonte farsi nadashtam)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)