حق با شماست خودم باید دست به کار بشم![]()
حق با شماست خودم باید دست به کار بشم![]()
تا اون موقع من دور دوم بازی رو شروع کردم![]()
![]()
یعنی این قدر وقت اضافه داری که میخوای این بازی رو 2 دور بری؟!!!!!![]()
![]()
با اجاز تون من درسم تموم شده
فقط یک درس 3 واحدیم مونده
برای همین وقت ازادم در حال حاضر زیاده![]()
خوب به سلامتی پس اگه وقت زیاد داری سه دور برو.![]()
![]()
به نظرت ارزش داره بخاطر بازی کردن براش انقدر پول بدی؟
جستجو و بررسی کردم دیدم موتور گرافیک بازی مال همان نسخه قبل هست و هیچ ادیتی روش انجام گرفته نشده و به همین دلیل هر کی نسخه قبل را اجرا کرده اینم می تونه![]()
راستی بازیش چطوری تعریف داره؟ چند تا دیویدی و سیدی هست؟ لارا باز دل مارو آب میندازه یا نه که از صبح تا شب بازی کنیم؟
این همه پول نداده که فقط باهاش تومب رایدر بازی کنه صبر کن Assassins Creed و Crysis و Alan Wake ,... بیادنوشته شده توسط Alireza_Shafaei_PCworld [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود به خود هممون میریم می خریم!!!![]()
1- Assassins Creed
فقط ماله PS3 است! یا حداقل نسخه PC اش نمیاد!
من نگفتم برای تومب ریدر
کلا اصلا ارزش داره انقدر پول بدی که بشینی خونه با کامپیوتر بازی کنی؟
اگر میخوایی بازی کنی که PS3 بیشتر میارزه!
گرافیکش هم بیشتره!
میدونی داری از کی غلط میگیری؟ (بعدا بهت میگم)نوشته شده توسط Alireza_Shafaei_PCworld [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه این بازی برای PS3 و X360 و PC هست
تازه ما که نفهمیدیم تو میگی ما این بازی رو چی بگیم اما همون که تو میگی
تازه همه بچه های فروم می دونند که من طرفدار تعصبی و وحشتناک کنسول مخصوصا از نوع X360 اش هستم
تازه فعلا PS3 شکست خورده هم از نظر فروش و هم از نظر تنوع و کیفیت بازی! چون همه بازیها اکثرا برای X360 میایند و اگر برای هر دو (PS3&X360) بیایند گرافیک X360 بهتر هست و فقط تنها بازی انحصاری خوبی که PS3 داره و دل همه را آب می اندازد خداوکیلی MGS4 هست که جدیدا شایعه اش مثل توپ پیچیده که قراره برای 360 هم بیاد
بعدش هم مقایسه ای که گیم اسپات سخت گیر که دست همه معلمای مدرسه مارو از پشت بسته گرافیک بازیهای این دو کنسول را مقایسه کرد و 360 بدجور برد طوری که ps3 فقط اندازه انگشت های دست امتیاز آورد!!!
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)