فكر كنم amd x2 5600 خيلي از e6420 گرون تر نباشه و بيشتر مي ارزه
اين طور نيست؟
فكر كنم amd x2 5600 خيلي از e6420 گرون تر نباشه و بيشتر مي ارزه
اين طور نيست؟
ببخشید دوستان یه سوال مسخره داشتم
وقتی میگید [AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 3600 1.8GHz[
یعنی این 1.8 GHz ضرب در 2 میشه یعنی 3.6 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا یک cpu مناسب برای مادربرد GA-M59SLIS5 پیشنهاد دهید.
در حال حاضر از CPU با مشخصات AMD ATHLON 64X2 DUAL CORE PROCESSER با Socket AM2 4400 استفاده می کنم که با آن مشکل دارم.
1-ویندوز xp خیلی دیر بالا می اید
2-دربایوس قسمت مشخصات cpu تمام ایتمها پیغام قرمز رنگ می دهند به جز دو مورد که مربوط به کارت گرافیک است.
لطفا cpu پیشنهادی چنین مشکلی نداشته باشد.
عزيزم قبل از هر كاري و تعويض CPU بايوس مادر بردت رو از طريق سايتش آپديت كن ، چون CPU فعلي شما هم جزو CPU هايي هست كه اين مادربرد ساپورت مي كنه ، اگه با آپديت بايوس مشكلت حل نشد ببين توان مصرفي CPU فعليت چنده ، يعني 65 وات هست يا 89 وات. اگه 89 وات هست مدلي بگير كه 65 وات توان مصرفيش باشه.
به نظر من X2 5600 مناسبتر از E6420 هست - موافقم
نه خير اينطور نيست . بلكه هر هسته با همون فركانس 1.8 كار مي كنن . اساس پردازنده هاي دو هسته اي اين هست كه نرم افزار بتونه Work Load خودش را به انشعاب هاي مشخصي تقسيم كنه و هر هسته وظيفه پردازش يكي از Thread ها رو بر عهده داشته باشه تا پردازش سريعتر انجام بشه /
قبل از هر چيز در صدد رفع مشكل باشيد - پردازنده فعلي شما مناسبه / بايوس را آپديت كنيد
بله
بدون اور همین طوره
منظورم اینه که یک cpu 1.8 GHz دو هسته ای میشه گفت که سرعتش دو برابر یه cpu 1.8GHz عادیه. درسته؟
به نظر من برا بازی E6420 بهتره و همچنین اور
به نظر من هم e6420 تو اور سنگین با یه مادربورد خوب خودشو نشون میده .
ولی در حالت defult یعنی اگه e6420 رو باهمون فرکانس 2.13gh با x2 5600 مقایسه کنی شاید 5 درصد ضعیفتر
باشه.![]()
Last edited by Mahdi_Moosavi; 26-06-2007 at 02:52.
خب شما اگه BIOS رو آپدیت کردی و باز هم به نتیجه نرسیدی این درایور CPU رو دنلود کن و نصب کن :
AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor Driver for Windows XP
اینم یه برنامه برای استفاده بهینه پردازنده های X2 AMD در ویندوزXP :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AMD Dual-Core Optimizer
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)