تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678
نمايش نتايج 71 به 78 از 78

نام تاپيک: هلوگرافي، تله پاتي و …

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با تله کینزی؟
    شاید شعبده بازی میکنند؟
    در هر صورت اگه تله کینزی واقعیت داشته باشه من پایه ام.
    روزی 4 ، 5 ساعت تمرین میکنم.انشاالله که کار کنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

5

salam
    از اساتید خواهش میکنم که به سوال من جواب بدن چون خیلی ضروریه !
    من بیشتر مواقع انرژی رو به دست راستم منتقل میکنم، امروز داشتم همین کار رو میکردم که یکدفعه دیدم که پشت دست راستم نقطه ، نقطه های قرمز هست و قطر هر کدوم هم نیم تا یک میلیمتره.
    دست چپم این طوری نیست چون من همیشه انرژی رو به دست راستم منتقل میکنم.
    دلیلش چیه ؟
    لطفا سریعاً پاسخ دهید.

در آغاز فعالیت highsea's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    highsea

پيش فرض

سلام دوست عزیز دیگه مطلب نمی نویسی؟

داره خودمونی میشه kiarash.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in darkness

پيش فرض

[QUOTE=mahdyfo;4765205]salam
    من بیشتر مواقع انرژی رو به دست راستم منتقل میکنم، امروز داشتم همین کار رو میکردم که یکدفعه دیدم که پشت دست راستم نقطه ، نقطه های قرمز هست و قطر هر کدوم هم نیم تا یک میلیمتره.
    دلیلش چیه ؟
    لطفا سریعاً پاسخ دهید.[/QUOTEا
    احتمالا پرانای دستت رو دیدی این متن رو بخون و انجام بده و آنچه رو که حس میکنی یا واست اتفاق می اقته بهم بگو
    حس کردن انرژی دست های خود

راحت و آسوده بنشینید یا بایستید، سه نفس عمیق بکشید تا بدن تان را پرانرژی سازید.

در حالی که کف دستها رو به بدن تان و با فاصله ای برابر با عرض بدن تان از یکدیگر قرار دارند دستهایتان را تا ارتفاع کمر خود بالا باورید. عضلات دستهایتان را شل و وانهاده سازید تا انگشتان تان به طور طبیعی از یکدیگر فاصله پیدا کنند. توجه کنید که چه چیزی حس می کنید.

در حینی که دستهایتان را به آهستگی به سوی هم نزدیک می سازید، دوباره توجه کنید که با انجام این کار چه چیزی حس می کنید.

اکنون کف دستهایتان را بسرعت بر روی یکدیگر مالش دهید و دوباره آنها را در وضعیت سابق قرار دهید. کف دستهایتان را به آهستگی به سوی هم حرکت دهید. توجه کنید که با انجام این کار چه چیزی حس می کنید.

یک بار دیگر دستهایتان را بر روی هم مالش دهید و این بار آنها را با فاصله ای دو برابر عرض بدن تان در جلوی بدن تان نگاه دارید. آنها را به آهستگی به هم نزدیک سازید. چه چیزی حس می کنید؟

سر انجام، دستهایتان را بر هم مالش دهید و آنها را در جلوی بدن تان با بیشترین فاصله ای که می توانید دور از یکدیگر نگاه دارید. آیا تفاوتی در نوع احساس شما به وجود آمد؟

با انجام این تمرین، شاید انرژی دستهایتان را در شکل گلوله ی نرمی در میان آنها احساس کنید که اندازه ی آن، هر بار که دستهایتان را به یکدیگر مالش می دهید، بزرگتر می شود.

توضیح: این تمرین به شما کمک می کند بتوانید انرژی های ظریفتری را که تا قبل از این احساس نمی کردید احساس کنید. این تمرین تمرینی پایه در خصوص حس کردن انرژی، لمس هاله و انرژی درمانی می باشد.

---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------

salam
    دلیلش چیه ؟
    لطفا سریعاً پاسخ دهید.
    احتمالا پرانای دستت رو دیدی این متن رو بخون و انجام بده و آنچه رو که حس میکنی یا واست اتفاق می اقته بهم بگو
    حس کردن انرژی دست های خود

راحت و آسوده بنشینید یا بایستید، سه نفس عمیق بکشید تا بدن تان را پرانرژی سازید.

در حالی که کف دستها رو به بدن تان و با فاصله ای برابر با عرض بدن تان از یکدیگر قرار دارند دستهایتان را تا ارتفاع کمر خود بالا باورید. عضلات دستهایتان را شل و وانهاده سازید تا انگشتان تان به طور طبیعی از یکدیگر فاصله پیدا کنند. توجه کنید که چه چیزی حس می کنید.

در حینی که دستهایتان را به آهستگی به سوی هم نزدیک می سازید، دوباره توجه کنید که با انجام این کار چه چیزی حس می کنید.

اکنون کف دستهایتان را بسرعت بر روی یکدیگر مالش دهید و دوباره آنها را در وضعیت سابق قرار دهید. کف دستهایتان را به آهستگی به سوی هم حرکت دهید. توجه کنید که با انجام این کار چه چیزی حس می کنید.

یک بار دیگر دستهایتان را بر روی هم مالش دهید و این بار آنها را با فاصله ای دو برابر عرض بدن تان در جلوی بدن تان نگاه دارید. آنها را به آهستگی به هم نزدیک سازید. چه چیزی حس می کنید؟

سر انجام، دستهایتان را بر هم مالش دهید و آنها را در جلوی بدن تان با بیشترین فاصله ای که می توانید دور از یکدیگر نگاه دارید. آیا تفاوتی در نوع احساس شما به وجود آمد؟

با انجام این تمرین، شاید انرژی دستهایتان را در شکل گلوله ی نرمی در میان آنها احساس کنید که اندازه ی آن، هر بار که دستهایتان را به یکدیگر مالش می دهید، بزرگتر می شود.

توضیح: این تمرین به شما کمک می کند بتوانید انرژی های ظریفتری را که تا قبل از این احساس نمی کردید احساس کنید. این تمرین تمرینی پایه در خصوص حس کردن انرژی، لمس هاله و انرژی درمانی می باشد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in darkness

پيش فرض

با سلام
    من کوچکتر از شما هستم که نصیحتتون کنم ولی ازتون تقاضا دارم به هیچ عنوان سعی نکنید چشم سومتان را فعال کنید

داره خودمونی میشه Gilb3rt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خب مگه چی میشه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in darkness

پيش فرض

شاید منو مسخره کنین ولی ازتون خواهش میکنم به این حرفم باور کنین اگه شما چشم سومتون را خودتون فعال کنین مثل این میمونه که یه آژیری به رنگ قرمز رو سرتان نصب کنین تمام موجودات ارگانیک رو جلب میکنین باور کنین راست میگم من خودم الان باهاشون ارتباط دارم یه روزی اینقدر اذیتم کردن که بی هوش شدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض salam

برای اینکه متوجه شوید تمرین های قبلی موثر بوده یا خیر به یک نفر بگویید که جلو شما بایستد سر او را کمی به سمت بالا خم کنید بعد بگویید چشمانش بسته باشد پس از ان نگاه خود را متمرکز نقطه وسط کنید با کمی تمرکز او از عقب مافتد درضمن شما باید پشت او قرار گیرید این نیرو مانیه تیزم است که اگر تمرین ها را انجام داده باشید میشود

salam
    partizan hanuzam tu insaite miyay
    ?

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •