سلام دوستان
من چند وقت دنبال یه مرجع خوب فارسی میگردم که مراحل ارسال مدارک به سفارت کانادا (استان کبک) رو قدم به قدم توضیح بده
ممکن هست تو این زمینه راهنماییم کنید ممنون
سلام دوستان
من چند وقت دنبال یه مرجع خوب فارسی میگردم که مراحل ارسال مدارک به سفارت کانادا (استان کبک) رو قدم به قدم توضیح بده
ممکن هست تو این زمینه راهنماییم کنید ممنون
سلام
ببین اگه واقعا میخوای مهاجرت کنی به این فکر نکن که دنبال مرجع فارسی باشی باید انگلیسی ت رو قوی کنی و اگه میخوای بری کبک فرانسه رو و تمام مراحل کار به زبان ساده توی سایت اداره مهاجرت کانادا توضیح داده شده:
اما اگه از نظر زبان مشکل داری و هچنان اصرار داری که اقدام کنی بهترین راه گرفتن وکیله. وکیل هم همه نوعش هست فقط باید دقت کنید که وکیل مورد تائید کانادا باشه یعنی آی دی داشته باشه که از سایت زیر میتونی بررسی کنی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اگه بری توی سرچش بهتره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ba tashakor az lotfe shoma
آقا ممنون از راهنماییتون
زبان انگلیسیم بدک نیست ولی چون پروسه فدرال طولانیه میخام از طریق کبک اقدام کنم، در این رابطه چند تا سوال داشتم
1- کدوم فرم ها رو باید پر کنم؟ فکر کنم برای مجردها فرم A-0520-AA 2007-04 باشه ولی یجا دیگه گفته فرم های IMM5406E و imm0008_5e رو هم باید پر کنم
2- Money Order رو چطوری باید تهیه کنم و به چه حسابی بریزم
3- کلا" چه مدارکی باید به سفارت تحویل بدم
4- از همه مهمتر اینکه شنیدم استان کبک دیگه مثل سابق فقط مصاحبه به زبان فرانسه نمیکنه بلکه مدرک Delf هم میخاد ایا این موضوع صحت داره؟ اگه اینجوری باشه که بدجوری فاجعه میشه
5- اخین سوالم اینه که از طریق کبک چند سال پروسش طول میکشه
میدونم سوالام زیاد بود به همین خاطر قبلا" عذر خواهی میکنم
خواهش میکنم:
1- من فقط در مورد فدرال میدونم که برای فدرال اول فقط اون سه برگی رو میفرستی و بعد که شماره پروندهت اومد ازت بقیه فرمها و مدارک رو میخوان ولی در مورد کبک نمیدونم.
2- اگه منظورت پولیه که اولش باید بدی فقط به سفارت کانادا در تهران اونم به دلار کانادا . قبلا از طریق بانک هم میشد و من که به بانک زنگ زدم گفت میشه ولی وکیل به من گفت نمیشه.
3- مدارک :
مدرکی در مورد توانایی زبان که برای انگلیسی آیلتس است و برای فرانسه یه چیز دیگه شاید همون دلف که میگی.
مدرک تحصیلی و بسته به مدرکت ممکنه تاییدیه انجمن بخصوصی رو هم بخواد مثلا مدارک مهندسی
مدرکی دال بر اینکه به اندازه کافی پول داری
و هر ادعایی که بکنی و هر جوابی به هر سوالی که بدی باید براش مدرک داشته باشی
مدرک سلامت که اون توی مرحله آخره
بیشتر از این نمیدونم
4- نمیدونم
5- بین دو تا چهار سال
عذرخواهی هم لازم نیست سوال نداشته باشی که نمیای اینجا!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دست گلت درد نکنه
حواستون باشه وقتی میخواین فرم پر کنین اونجا که زده چقدر میتونین با خودتون پول نقد بیارین کانادا یهو ور ندارین بنویسین 100 هزار دلار ها!!!!
اونوقت خرتون رو میگیرن می پرسن از کجا آوردی؟ تازه رو سرشون هم دو تا شاخ سبز میشه که یعنی چی شما صدهزار دلار نقد دارین تو جیبتون؟
آقا یعنی برای شروع من فقط باید فرم مخصوص کبک رو پر کنم و مدرک دیگه ای لازم نیست ارائه بدم بعد که File Number اومد باید بقیه مدارک رو تحویل بدم؟
خب راستش من در مورد فدرال مطمئن هستم ولی در مورد کبک که یه نگاه انداختم به نظرم میاد اونم همینطوریه.
باید فرم رو پر کنی اگه توی کامپیوتر تایپ کنی بهتره و حساب کنی چقدر باید پرداخت کنی و بعد اون هزینه رو به سفارت بدی به دلار و فرم و رسید پول رو یا به سفارت کانادا در تهران و یا به سفارت کانادا در سوریه بدی. و حالا صبر کنی تا نامبرت بیاد و بعدش خودشون بهتون میگن که چیا رو باید بفرستین.
ok همین کارو میکنم به هر حال دست شما درد نکنه خیلی لطف کردی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)