سلام.
کسی میدونه اصطلاحات هنری رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
مثالا نقاشی رنگ روغن به انگلیسی چی میشه؟
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
a
b
سلام.
کسی میدونه اصطلاحات هنری رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
مثالا نقاشی رنگ روغن به انگلیسی چی میشه؟
مرسی
gus more power your elbows
thank you from every body
![]()
اگه زحمتي نيست(براي تقويت زبان ) يك متن همراه با ترجمه فارسي برام بذاريد .اگه به صورت خط به خط باشه واقعا ممنون ميشم .
![]()
سلام
من از شما عزیزان یه خواهش دارم. من خیلی دوست دارم که خط انگلیسیم خوب شه. مثل این فونتهای زیر.
منظورم خط بیوسته هست. حالا میشه لطفا به من یه برنامه یا e-book واسه آموزش این خط معرفی کنید.
مرسی
سلام............
این کتاب هست.......... اما خوب............ شما باید از الگوهای داده شده استفاده کنید......... و اگه بتونید خود کتاب رو پیدا کنید کارتون خیلی راحتتره.......... اینم بگم که از سطح مبتدی شروع کرده تا پیشرفته.........
تاپیکی که باید درخواستتونو مطرح میکردین اینجاستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by amintnt; 07-06-2007 at 14:38.
دوست عزیز، سطح معلومات شما چقدره؟
حتما علاقه دارید که لغات جدید انگلیسی رو از داخل متن پیدا کنید و با متن فارسی و با توجه به نقش کلمه، معنی اون کلمه رو پیدا کنی. درسته؟
من به شما پیشنهاد میکنم که به تماشای فیلم بپردازید. اون هم از نوع DVD
شما اگه یه فیلم باز زیرنویس انگلیسی پیدا کنی بعد خیلی راحت میتونی زیرنویس فارسیش رو از اینترنت بگیری و برعکس؛ اون وقت شما به خواستت میرسی. یعنی یه متن انگلیسی همراه با ترجمه فارسی.
اما اگه سطح معلومات شما بالاست. به شما پیشنهاد میکنم که حتما به این پنج سایت سر بزنید و هر روز مقالات اونها رو ترجمه کنید (که من سه تای اول را واقعا دوسشون دارم).
www.msnbc.msn.com
و
http://news.yahoo.com
و
www.soccer365.com
و
http://www.cnn.com
و
www.bbc.co.uk
Last edited by Petros; 12-06-2007 at 23:52.
با عرض سلام خدمت دوستان
دوستان نظر بدهيد براي يادگيري ماندگار تر كلمات انگليسي چه روش هايي را پيشنهاد مي كنيد ؟؟
من معني كلمات انگليسي كه يادمي گيرم سريع فراموش مي كنم
ايا نرم افزاري هست كه كارش مثل اين كارت هاي فلش باشد با قابليت هاي تعريف اينكه كدام كارت را چند وقت به چند وقت بپرسد
اگر هست متشكر مي شوم لينكش را بزاريد؟
این نرم افزار که معرفی شده تو خواب یاد میگیری
روی امواج مغز است
یعنی خود به خود کلماتی که میبینی یاد گرفتی قبلا
اگه اشتباه نکنم نرم افزاری هست به اسم ماکزیمم که طرز کارش شبیه به کارتهای فلشه که از پیش نوشته شده و تلفظ هم داره، این نرم افزار برای لغت های کتاب 504 absolutely essential word نوشته شده بود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)