1- سعی کنید همیشه شبها دیر نخوابید !
2- بکمک ساعت زنگ دار یا اعضای خانواده هر روز راس ساعت معینی از خواب بیدار شوید و بتدریج این زمان را به عقب بکشید .![]()
1- سعی کنید همیشه شبها دیر نخوابید !
2- بکمک ساعت زنگ دار یا اعضای خانواده هر روز راس ساعت معینی از خواب بیدار شوید و بتدریج این زمان را به عقب بکشید .![]()
دکترجون چی کار کنم خواب راحت تری داشته باشم
ممنون![]()
سلام اقا دكتر
ببخشيد من وقت قبلي ندارم من يك مشكلي دارم مشكل پوستي
مشكل من اين هست كه در تابستان دستم بشدت عرق مي كند انقدر كه من نمي توانم به كسي دست بدم خجالت مي كشم مي گن چرا اينقدر دستت خيس هست ولي در زمستان انقدر خشك مي شود و هزاران هزار ترك در كف دستم به وجود مي ايد و بايد كرم نرم كننده پوست استفاده كنم (من به دكتر هاي زيادي مراجه كردم ولي انها هم نتوانستند كاري بكنند)
بعضي ها مي گن كه چايي و ماست خوب نيست اين دو باعث مي شود كه دسست بشتر عرق كنند
منتظر جوابتان هستم
دوست عزیز من پزشک نیستم اما این جواب شماست.
تعرق شدید کف دست ها ارثی است / کمتر از یک درصد مردم دچار تعرق شدید هستند
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: تعرق شدید بدن به ویژه کف دست ها بیشتر زمینه ژنتیک و ارثی دارد .
دکتر محسن خوش نیت نیکو در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری مهر افزود: کمتر از یک درصد افراد به تعرق شدید بدن دچار هستند و این مشکل در بین افراد شایع نیست.
وی اظهار داشت: به تازگی برای افرادی که دچار تعرق شدید بدن هستند ، آمپول توکسین برای درمان این مشکل توسط متخصصان پوست مورد استفاده قرار می گیرد.
فوق تخصص بیماری های غدد با بیان اینکه افزایش تعرق غدد عرق پوست منجر به تعریق شدید بدن می شود، گفت: این تعریق در برخی افراد به گونه ای است که کف دست هاس آنان به حدی عرق می کند که کاغذ زیر دست شان هنگام نوشتن خیس می شود.
وی اضافه کرد: اغلب افراد دچار تعرق شدید مشکل تیروئیدی ندارند اما درصد بسیار کمی از این افراد به علت پرکاری تیروئید دچار این مشکل می شوند که باید با مشورت پزشک ، علت آن مشخص شود.
خوش نیت تصریح کرد: تعرق شدید در بسیاری از افراد مبتلا به آن ، سابقه خانوادگی وجود دارد به گونه ای که اغلب این افراد اعضایی از خانواده شان به این مشکل دچار بوده اند.
وی در مورد شستن دست ها و دوش گرفتن مکرر در افراد دچار تعریق شدید ، گفت: دوش گرفتن و شستن دست ها به صورت موقتی اثر دارد ، بنابراین می توانند با مشورت پزشک از درمان های مناسب برخوردار شوند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: جلوگیری از اضطراب می تواند تاحدی در کاهش تعریق بدن در افراد دچار این مشکل موثر واقع شود، تصریح کرد: کمتر از یک درصد افراد به تعرق شدید بدن دچار هستند و این مشکل در بین افراد شایع نیست.
از جناب دکتر می خواهم اگر اشکالی دیدند ان را تصحیح کنند.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من معمولا 6-5ساعت در شبانه روز می خوابم (به خاطر درسهام) و همیشه خسته از خواب بیدار می شم .چی کار کنم که این مشکل بر طرف شه .من زیاد دچار سردرد می شم ایا دلیلش همینه؟
اینم بگم که اصلا اهل بازی با کامپیوتر نیستم ولی هر روز حدود سه ساعت با کامپیوتر کار می کنم.
یه سوال دیگه هم داشتم .راه خلاصی از دست جوشهای صورت چیه؟
ممنون
Last edited by shahrzad2006; 23-04-2007 at 00:05.
سلام عزیزان
بسیار عالی !
علاقه و پشتکار شما قابل ستایش است .![]()
اگر دوست سووال کننده احتیاج به اطلاعات دیگری دارند بگویند تا راهنمائی کنم.
سلام !
1- سعی کنید بدون افکار و مشکلات روزانه به بستر بروید .
2- دوش آبگرم قبل از رفتن به بستر بسیار مفید است .
3- داشتن اتاق شخصی برای خواب و بدون سر وصدا تاثیر زیادی دارد .
4- اگر شروع خوابتان مشکل است ، دیدن یک برنامه آرام تلویزیونی یا موسیقی ملایم رادیوئی یا مطالعه در بستر میتواند به خواب تان کمک کند.
خیلی ممنون از راهنماییتونسلام !
1- سعی کنید بدون افکار و مشکلات روزانه به بستر بروید .
2- دوش آبگرم قبل از رفتن به بستر بسیار مفید است .
3- داشتن اتاق شخصی برای خواب و بدون سر وصدا تاثیر زیادی دارد .
4- اگر شروع خوابتان مشکل است ، دیدن یک برنامه آرام تلویزیونی یا موسیقی ملایم رادیوئی یا مطالعه در بستر میتواند به خواب تان کمک کند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)