تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 33 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 324

نام تاپيک: Command & Conquer 3: Tiberium Wars

داره خودمونی میشه nezamdoobarareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

خوب خدا تومن پول تلفن مياد !
    حد اقل شرطي بازي كنيد كه ضرر نكنيد !
    قمار ؟؟؟ هــــــــــیـــــــــــــ ن !!!

توي DVD اين بازي. patch 1.2 هست اونو امتحان كن ميفهمي چي ميگم بعد نصب ميگه plz insert original cd
    مال من نداره !! سعی میکنم امشب این آپدیت آخری رو دانلود و نصب کنم، اونوقت و میام میگم که چی شد و چی کار باید کرد.

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام
    بچه ها با هاماچی هم میشه بازی کرد
    خیلی خوب شد ولی باید سرعت و پینگتون خوب باشه

تاريخ عضويت
    Mar 2006

10 آپدیت ها کرک شد.

سلام
    بچه ها با هاماچی هم میشه بازی کرد
    خیلی خوب شد ولی باید سرعت و پینگتون خوب باشه
    خدا رو شکر که درست شد.

راستی من این آپدیت آخری رو نصب کردم، DVD یا cd اورجینال میخواد. البته کرکش رو هم روی اینترنت میشه پیدا کرد اما باید از برنامه های تورنت استفاده کنید تا بتونید که دانلودش کنید.
    حجم کرک ترونتش 3 مگابایته.

ولی من یه راه ساده تر برای پیچوندن DVD اورجینال پیدا کردم. البته برای کسایی کار میکنه که حداقل تا حالا یه نقشه رو تموم کرده باشن حالا چه نقشه مرحله ای باشه و چه نقشه های Skirmish !
    این قسمتها رو دنبال کنید. ( از چپ به راست برید )

My Documents => Command & Conquer 3 Tiberium Wars => Replays
    حالا فایلی که اسمش LastReplays هستش رو اجرا کنید.
    بازی بدون این که ازتون دی وی دی یا سی دی بخواد اجرا میشه.
    رفتم تویه کار هک دیگه .

ولی خداییش شما که میاین یه فایل 45 مگابایتی رو برای آپدیت بازی دانلود میکنید حاظر نیستید یه فیال 3 مگابایتی رو دانلود کنید برای کرکش ؟؟

داره خودمونی میشه iranwebshop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقا من می خوام آنلاین بازی کنم سی دی اوریجینال هم ندارم لطفا دقیقا راهنمایی کنید چه پتچی می خواد

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

برا آنلاین بازی کردن که این پتچها کاری براتون انجام نمیدن فقط باعث میشن که باگهای بازی و قسمت آنلاینش بر طرف بشه.
    برای آنلاین بازی کردن اون هم بدون نسخه اورجینال باید از Hamachi استفاده کنید. تویه تاپیک آنلاین همین بازی برو بچ توضیح میدن خدمتتون.

داره خودمونی میشه Maste^Bazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Never say me

پيش فرض

براي كساني كه ميخوان اين بازي را آنلاين بازي كنند به اين تايپك بيايند با برنامه hamachi ميشه بازي كرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

بابا علیرضا شما دو تا چقدر کل کل میکنید سر یه تاپیک ؟ چه فرقی داره ؟ اصلا از حالا من توی هیچ کدوم نظری نمیدم و با هیچ کدومتون بازی نمیکنم .

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Never say me

پيش فرض

برا آنلاین بازی کردن که این پتچها کاری براتون انجام نمیدن فقط باعث میشن که باگهای بازی و قسمت آنلاینش بر طرف بشه.
    برای آنلاین بازی کردن اون هم بدون نسخه اورجینال باید از Hamachi استفاده کنید. تویه تاپیک آنلاین همین بازی برو بچ توضیح میدن خدمتتون.
    اقا من patch 1.4 را دانلود كردم

ميتوني crack اين patch را اينجا بزاري كه نگه سيدي ارجينال را بزار؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اگر خودتون یه سرچ ساده با اسم بازی و ورژن اون و یه کلمه crack در اول اون جمله تویه گوگل بزنید خیلی زاحت تقریبا تا صفحه 5 سایت جست و جوی گوگل میتونید که سایتها ولینکهایی پیدا کنید که لینک فایل تورنت رو دارند. برای دانلود این نوع فایلها باید یک برنامه ای که فایلهای تورنت رو ساپورت کنه استفاده کنید.
    یکی از این برنامه ها اسمش Bittorent هستش.
    این برنامه حجمش 6 مگابایته و حجم فایل تورنت کرک ( که باید با برنامه تورنت دانلود بشه ) 3 مگابایته.
    این کرک اول به صورت زیپ هستش ولی وقتی که اون رو از حالت فشرده خالی کنی تبدیل میشه به یه فایل 8 مگابایتی.
    خودم الان پای سیستمم نیستم و نمیتونم کاری بکنم ولی به محض این که تونستم میام و این فایل 3 مگابایتی رو به 3 فایل 1 مگابایتی تبدیل کرده و برای دانلود میذارم.
    شرمنده !!

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Never say me

پيش فرض

اگر خودتون یه سرچ ساده با اسم بازی و ورژن اون و یه کلمه crack در اول اون جمله تویه گوگل بزنید خیلی زاحت تقریبا تا صفحه 5 سایت جست و جوی گوگل میتونید که سایتها ولینکهایی پیدا کنید که لینک فایل تورنت رو دارند. برای دانلود این نوع فایلها باید یک برنامه ای که فایلهای تورنت رو ساپورت کنه استفاده کنید.
    یکی از این برنامه ها اسمش Bittorent هستش.
    این برنامه حجمش 6 مگابایته و حجم فایل تورنت کرک ( که باید با برنامه تورنت دانلود بشه ) 3 مگابایته.
    این کرک اول به صورت زیپ هستش ولی وقتی که اون رو از حالت فشرده خالی کنی تبدیل میشه به یه فایل 8 مگابایتی.
    خودم الان پای سیستمم نیستم و نمیتونم کاری بکنم ولی به محض این که تونستم میام و این فایل 3 مگابایتی رو به 3 فایل 1 مگابایتی تبدیل کرده و برای دانلود میذارم.
    شرمنده !!

اقا دانلود كردم و ريختم تو بازي ولي بازي ميگه insert original cd هر كاري كنيم نميشه

حالا كاره ديگه نيست بكنيم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •