قمار ؟؟؟ هــــــــــیـــــــــــــ ن !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
مال من نداره !! سعی میکنم امشب این آپدیت آخری رو دانلود و نصب کنم، اونوقت و میام میگم که چی شد و چی کار باید کرد.![]()
قمار ؟؟؟ هــــــــــیـــــــــــــ ن !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
مال من نداره !! سعی میکنم امشب این آپدیت آخری رو دانلود و نصب کنم، اونوقت و میام میگم که چی شد و چی کار باید کرد.![]()
سلام
بچه ها با هاماچی هم میشه بازی کرد
خیلی خوب شد ولی باید سرعت و پینگتون خوب باشه![]()
![]()
خدا رو شکر که درست شد.![]()
راستی من این آپدیت آخری رو نصب کردم، DVD یا cd اورجینال میخواد. البته کرکش رو هم روی اینترنت میشه پیدا کرد اما باید از برنامه های تورنت استفاده کنید تا بتونید که دانلودش کنید.
حجم کرک ترونتش 3 مگابایته.
ولی من یه راه ساده تر برای پیچوندن DVD اورجینال پیدا کردم.البته برای کسایی کار میکنه که حداقل تا حالا یه نقشه رو تموم کرده باشن حالا چه نقشه مرحله ای باشه و چه نقشه های Skirmish !
این قسمتها رو دنبال کنید. ( از چپ به راست برید )
My Documents => Command & Conquer 3 Tiberium Wars => Replays
حالا فایلی که اسمش LastReplays هستش رو اجرا کنید.![]()
![]()
![]()
بازی بدون این که ازتون دی وی دی یا سی دی بخواد اجرا میشه.![]()
رفتم تویه کار هک دیگه .![]()
![]()
ولی خداییش شما که میاین یه فایل 45 مگابایتی رو برای آپدیت بازی دانلود میکنید حاظر نیستید یه فیال 3 مگابایتی رو دانلود کنید برای کرکش ؟؟![]()
![]()
آقا من می خوام آنلاین بازی کنم سی دی اوریجینال هم ندارم لطفا دقیقا راهنمایی کنید چه پتچی می خواد
برا آنلاین بازی کردن که این پتچها کاری براتون انجام نمیدن فقط باعث میشن که باگهای بازی و قسمت آنلاینش بر طرف بشه.
برای آنلاین بازی کردن اون هم بدون نسخه اورجینال باید از Hamachi استفاده کنید. تویه تاپیک آنلاین همین بازی برو بچ توضیح میدن خدمتتون.
براي كساني كه ميخوان اين بازي را آنلاين بازي كنند به اين تايپك بيايند با برنامه hamachi ميشه بازي كرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا علیرضا شما دو تا چقدر کل کل میکنید سر یه تاپیک ؟ چه فرقی داره ؟ اصلا از حالا من توی هیچ کدوم نظری نمیدم و با هیچ کدومتون بازی نمیکنم .
اقا من patch 1.4 را دانلود كردم
ميتوني crack اين patch را اينجا بزاري كه نگه سيدي ارجينال را بزار؟
اگر خودتون یه سرچ ساده با اسم بازی و ورژن اون و یه کلمه crack در اول اون جمله تویه گوگل بزنید خیلی زاحت تقریبا تا صفحه 5 سایت جست و جوی گوگل میتونید که سایتها ولینکهایی پیدا کنید که لینک فایل تورنت رو دارند. برای دانلود این نوع فایلها باید یک برنامه ای که فایلهای تورنت رو ساپورت کنه استفاده کنید.
یکی از این برنامه ها اسمش Bittorent هستش.
این برنامه حجمش 6 مگابایته و حجم فایل تورنت کرک ( که باید با برنامه تورنت دانلود بشه ) 3 مگابایته.
این کرک اول به صورت زیپ هستش ولی وقتی که اون رو از حالت فشرده خالی کنی تبدیل میشه به یه فایل 8 مگابایتی.
خودم الان پای سیستمم نیستم و نمیتونم کاری بکنم ولی به محض این که تونستم میام و این فایل 3 مگابایتی رو به 3 فایل 1 مگابایتی تبدیل کرده و برای دانلود میذارم.
شرمنده !!
اقا دانلود كردم و ريختم تو بازي ولي بازي ميگه insert original cd هر كاري كنيم نميشه![]()
حالا كاره ديگه نيست بكنيم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)