پس اگه خوبه میشه دریور دوربین همین ورژنی که میگی رو بذاری تا ما هم بگیریم؟آموزششم بذاری کمک اساسی میکنی به ما![]()
فقط یه سوال:
اگه با این نسخه از دریور دوربین حال نکردیم میشه دوباره همون قبلی رو ریخت تو گوشی؟و اگه میشه از کجا باید اون نسخه رو پیدا کرد؟![]()
پس اگه خوبه میشه دریور دوربین همین ورژنی که میگی رو بذاری تا ما هم بگیریم؟آموزششم بذاری کمک اساسی میکنی به ما![]()
فقط یه سوال:
اگه با این نسخه از دریور دوربین حال نکردیم میشه دوباره همون قبلی رو ریخت تو گوشی؟و اگه میشه از کجا باید اون نسخه رو پیدا کرد؟![]()
نه بابا ...دیگه این جوری ها هم نیست حمید جونببینید یه چیزی
منم می خواهم با نرم افزارم رو صدا کار کنم..چی می شه دیگه![]()
فقط یکی اخر رک جواب منو بده...با این کار سریال می پره یا نه
شما گفتی می شه
اما دوستمون سونی 810 انگار کفت این کار رو کرده و سریالش نپریده...این تیکشو نگرفتم اگه یه کلام بگین خیال منو راحت کنین ممنون می شم
ببینم این کار مجانی می شه یا بازم باید مایه تیله بدم!!!!
آقا ترو خدا کمک کنید . من نمی دونم چرا همش گذینه ی k750 w800 w550 میاد در صورتی که من توی پنجره باز شده در قسمت device , dcu-60 و در قسمت speed بیشترین و در قسمت boot script.. w300_ w810_ z550 رو انتخاب می کنم . بعد یک صفحه ی توسی رنگ میاد که الان یک ربع ساعته که نمیره . من موندم چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
bebakhshid fingilish mizanam...ba gooshi type mikonam
Driver 8.53 ro vase download bezar lotfan...
همون کیفیت(w810) اما بلندتر!!>.
حافظه داخلی گوشی همون 36 یا 37 مگ هست...(البته بدون کاستمایز کردن) اولش که گوشیو میخری (از ایران نه ها) اکثرا تو کشورهای اروپایی گوشیها brand شدن (lock شدن قفل شدن) با مارکهای مختلف مثلا t-mobile و ....این گوشیهای برند شده رو هیچ تغییری توش نمیشه داد اول باید unbrand بشه ...باید از نو فلش و کاستمایز شه و بعضی جاها برا خوشگلی چند تا چیز بهش اضافه میکنن مثلا منوی فلش ...منوی فارسی ...update service (مال خود گوشی) مثلا همین update service رو خیلی از گوشیها نیست(orginal ش نیست) اگه باشه با gprs میتونی فریم ور گوشیو آپدیت کنی....به خاطر همین چیزاس که حافظه داخلی گوشی حجمش کم میشه ....
همون کیفیت(w810) اما بلندتر!!>.
حافظه داخلی گوشی همون 36 یا 37 مگ هست...(البته بدون کاستمایز کردن) اولش که گوشیو میخری (از ایران نه ها) اکثرا تو کشورهای اروپایی گوشیها brand شدن (lock شدن قفل شدن) با مارکهای مختلف مثلا t-mobile و ....این گوشیهای برند شده رو هیچ تغییری توش نمیشه داد اول باید unbrand بشه ...باید از نو فلش و کاستمایز شه و بعضی جاها برا خوشگلی چند تا چیز بهش اضافه میکنن مثلا منوی فلش ...منوی فارسی ...update service (مال خود گوشی) مثلا همین update service رو خیلی از گوشیها نیست(orginal ش نیست) اگه باشه با gprs میتونی فریم ور گوشیو آپدیت کنی....به خاطر همین چیزاس که حافظه داخلی گوشی حجمش کم میشه ....
درایور super cam driver 8.53 رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرید ....اگه با فار کار میکنید باید برید به این مسیر FS\ifs\settings\camera اون فایل با پسوند dat رو پاک کنی و این جدیدتره رو بریزی....اگه با phone xs کار میکنی باید تو فولدر file to upload برنامه این مسیر رو بسازی FS\ifs\settings\camera (فولدر تو فولدر ) بعد تو فولدر آخری (camera) درایور دوربین با پسوند dat رو اونجا کپی میکنی...(تو فولدر file to upload اون مسیرهای قبلی رو پاک کنید وگرنه دوباره آپلود میکنه تو گوشی......
در ضمن هرکی درایورهای اصلی w810 رو میخواد ( آکوستیک یا دوربین) بگه تا براش آپ کنم....
شما باید با phone xs alpha 5 یا 6 کار کنی ...رجیستر هم نمیپره...آموزشش هم که دوستمون sony w810 دادن...ممکنه طول بکشه اما مشگلی ایجاد نمیکنه....
مشکلی نیست منم که وصل میکنم بالاش میزنه k750 w800 w550 .........کدوم صفحه؟....پنجره توسی که میگه کلید c رو نگه دار کابلو وصل کن ...اگه منظورت اینه یعتی گوشی وصل نمیشه ...مراحل قبل از اون رو درست انجام دادی ... باطری رو در بیار دوباره جا بزن امتحان کن.....ولی اگه منظورت بعد از وصل شدن گوشیه اون loader هست که میخواد به گوشی نفوذ کنه...باید صبر کنی کارشو انجام بده ...(یهو کابلو نکنی که گوشیت فلش لازم میشه) ...یادت نره که در آخر کار loder رو shoutdown کنی ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)