تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 91 اولاول ... 4567891011121858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 901

نام تاپيک: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

اسمون بازي با درختان اطراف قطي ميشه.

7100 با512 مگ با 1 گيگ رم.
    این مشکل یا از ویندوزتونه یا رم یا کارت گرافیک ... ببا به گفته دوستمون توی تنظیماتت جزئیات رو رو کم بزار شاید درست بشه ....
    من خودم با آخرین جزئیات و تصویر با رم 2 گیگ و کارت 7900 GTX بازی میکنم و هیچ مشکلی با این بازی ندارم .

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

سلام
    من با رم 1 گیگ و گرافیک 6600 راحت بازی میکنم ومشکلی نداه یکم جزییات رو بیار پایین ببین چی میشه
    آآآآآآآخرش اون مرحله رو رد کردی یا هنوز گیر اونی ؟!

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آره الان تو آزمایشگاه هستم راستی نمیدونی چطوری میشه عضو duty شد ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

آره الان تو آزمایشگاه هستم راستی نمیدونی چطوری میشه عضو duty شد ؟
    رسیدی به اونجایی که درب ورودی پشت سرت بسته میشه و آتیش میگیره . یه چندتا گوی کوچولو بسمتت آتیش میفرستن ؟! ... من یه هوا اعصابم خط خطی شدش و مجبور شدم که بلندگوهای کامپیوترمو خاموش کنم تا این مرحله رو رد کنم

منظورت چیه از ""چطوری میشه عضو duty شد ؟""

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

گروهduty که شهر دستشونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من این بازی چند وقت پیش تموم کردم اما راستشو بخوان یه چیزایی رو در مورد داستانش نفهمیدم!!!
    اون موجودی که در اول بازی پشت کامیون نشسته و صورت عجیب غریبی داره و چند جای دیگم تو اواسط بازی نشونش میده کیه؟

پروفشنال ehsan_jan3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام وقتي بازي استالكر را از حالت تمام صفحه به پنجرهاي تبديل ميكنم اسمون درست ميشه.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    اینطوری که من فهمیدم برای عضو شدن در Duty که Zoneدر کنترلشونه باید به مرداب بریم و یه جونوری به اسم Phantoma یا همچین چیزی رو بکشیم
    اما یه چیز دیگه اینگه اگه از اسلحه خودتون خسته شدین و در کف اسلحه های گروه Duty قرار گرفتین کافیه به کمپ گروه Freedom برین در ابتدای راه چند تا از گروه Dutyt رو میبینید که بهتون ماموریت میدن برین تو کمپ Freedom واسنایپرشون رو ناکار کنیم ( اخه میخوان حمله کنن اسنایپر نمیزاره) ما هم با کمال نامردی میریم داخل و اونا هم با کمال مهمان نوازی راهمون میدنالبته میتونیم لو بدیم که میخواد حمله بشه ولی کار راحت تر اینه که یواشکی اسنایپر رو بکشیم بعد منتظر وایسیم تا حمله کنن و پس از اینکه دوگروه به جونه هم افتادن ما هم میریم اسلحه درو میکنیم من که 5 نوع اسلحه جدید از اونجا گرفتم که قیمت یکیشون 18000 بود!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

سلام
    اینطوری که من فهمیدم برای عضو شدن در Duty که Zoneدر کنترلشونه باید به مرداب بریم و یه جونوری به اسم Phantoma یا همچین چیزی رو بکشیم
    اما یه چیز دیگه اینگه اگه از اسلحه خودتون خسته شدین و در کف اسلحه های گروه Duty قرار گرفتین کافیه به کمپ گروه Freedom برین در ابتدای راه چند تا از گروه Dutyt رو میبینید که بهتون ماموریت میدن برین تو کمپ Freedom واسنایپرشون رو ناکار کنیم ( اخه میخوان حمله کنن اسنایپر نمیزاره) ما هم با کمال نامردی میریم داخل و اونا هم با کمال مهمان نوازی راهمون میدنالبته میتونیم لو بدیم که میخواد حمله بشه ولی کار راحت تر اینه که یواشکی اسنایپر رو بکشیم بعد منتظر وایسیم تا حمله کنن و پس از اینکه دوگروه به جونه هم افتادن ما هم میریم اسلحه درو میکنیم من که 5 نوع اسلحه جدید از اونجا گرفتم که قیمت یکیشون 18000 بود!!!
    دهک ... پس چرا من به این منطقه ها برخورد نکردم ؟!
    من باید از اول بازی کنم ، آخه من چون از تراینر برای جون . پول و فشنگ استفاده کردم ، همینجوری هرکی جولو دستم بود درو میکردم و میریختم زمین ، به این چیزهاش زیاد دقت نکردم ...

پروفشنال ehsan_jan3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اين اخر بازي بد جوري ضد حال بود.فكر كنم چون با چيت رفتم بهم ضد حال زد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •