این مشکل یا از ویندوزتونه یا رم یا کارت گرافیک ... ببا به گفته دوستمون توی تنظیماتت جزئیات رو رو کم بزار شاید درست بشه ....
من خودم با آخرین جزئیات و تصویر با رم 2 گیگ و کارت 7900 GTX بازی میکنم و هیچ مشکلی با این بازی ندارم .
این مشکل یا از ویندوزتونه یا رم یا کارت گرافیک ... ببا به گفته دوستمون توی تنظیماتت جزئیات رو رو کم بزار شاید درست بشه ....
من خودم با آخرین جزئیات و تصویر با رم 2 گیگ و کارت 7900 GTX بازی میکنم و هیچ مشکلی با این بازی ندارم .
آآآآآآآخرش اون مرحله رو رد کردی یا هنوز گیر اونی ؟!
آره الان تو آزمایشگاه هستم راستی نمیدونی چطوری میشه عضو duty شد ؟
رسیدی به اونجایی که درب ورودی پشت سرت بسته میشه و آتیش میگیره . یه چندتا گوی کوچولو بسمتت آتیش میفرستن ؟! ... من یه هوا اعصابم خط خطی شدش و مجبور شدم که بلندگوهای کامپیوترمو خاموش کنم تا این مرحله رو رد کنم
منظورت چیه از ""چطوری میشه عضو duty شد ؟""
من این بازی چند وقت پیش تموم کردم اما راستشو بخوان یه چیزایی رو در مورد داستانش نفهمیدم!!!
اون موجودی که در اول بازی پشت کامیون نشسته و صورت عجیب غریبی داره و چند جای دیگم تو اواسط بازی نشونش میده کیه؟
سلام وقتي بازي استالكر را از حالت تمام صفحه به پنجرهاي تبديل ميكنم اسمون درست ميشه.
سلام
اینطوری که من فهمیدم برای عضو شدن در Duty که Zoneدر کنترلشونه باید به مرداب بریم و یه جونوری به اسم Phantoma یا همچین چیزی رو بکشیم
اما یه چیز دیگه اینگه اگه از اسلحه خودتون خسته شدین و در کف اسلحه های گروه Duty قرار گرفتین کافیه به کمپ گروه Freedom برین در ابتدای راه چند تا از گروه Dutyt رو میبینید که بهتون ماموریت میدن برین تو کمپ Freedom واسنایپرشون رو ناکار کنیم ( اخه میخوان حمله کنن اسنایپر نمیزاره) ما هم با کمال نامردی میریم داخل و اونا هم با کمال مهمان نوازی راهمون میدنالبته میتونیم لو بدیم که میخواد حمله بشه ولی کار راحت تر اینه که یواشکی اسنایپر رو بکشیم بعد منتظر وایسیم تا حمله کنن و پس از اینکه دوگروه به جونه هم افتادن ما هم میریم اسلحه درو میکنیم من که 5 نوع اسلحه جدید از اونجا گرفتم که قیمت یکیشون 18000 بود!!!
دهک ... پس چرا من به این منطقه ها برخورد نکردم ؟!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
من باید از اول بازی کنم ، آخه من چون از تراینر برای جون . پول و فشنگ استفاده کردم ، همینجوری هرکی جولو دستم بود درو میکردم و میریختم زمین ، به این چیزهاش زیاد دقت نکردم ...![]()
اين اخر بازي بد جوري ضد حال بود.فكر كنم چون با چيت رفتم بهم ضد حال زد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)