برای من که تنها مشکلش نصب نشدن Aero هست و گرنه خیلی عالی بود
برای من که تنها مشکلش نصب نشدن Aero هست و گرنه خیلی عالی بود
یعنی شما هیچ رقمه مشکل یا باگ نداشتی و تونستی همه برنامه ها و درایورها و بازیهاتو براحتی بدون مسخره بازی ویندوز اینستال کنی ؟! ... اگه جوابت + باشه که من باید ویندوز ارژینالمو بزارم در کوزه ...
بله .. براي من هم بدون هيچ مشكلي و نصب كليه نرم افزار ها و درايور ها هم اكنون در حال اجراست !
behrooz
مودم منم همینطوری شد !
ولی در قسمتی که سخت افزار رو نمیشناسه ! و من زدم Brows و بعد مسیرsystem32 رو دادم !
و مودم منو شناخت !
البته قبلش فکر کنم درایورش رو نصب کرده بودم که بازم راه اندازی نشد
ولی وقتی این کار رو کردم ! شناخت !!
برای من که خیلی خوب بوده کلی باهاش حال کردم و XP رو برای همیشه کنار گذاشتم فعالش کردم تمامی آبدیت ها روش ریختم گرافیک عالی هم داره همه چیزو شناخته هیچ چیزی نبود که نشناسه م برنامه ها ویستا رو هم نصب کردم مثلا Nod32 یا Adoab 8 تازه نود رو امروز آبدیت کردم و تازه کرکش هم کردم و نسخه کاملا اصلی شده و با Norton Ghost غث image گرفتم کلی حال هر وقت که خراب میشه درستش می کنه و دوباره حالش خوب می شه البته هر چند وقت یه بار هم دوباره ایمیج می گیرم کلا ویندوز باحالی هست تازه اون اوایل گوشی K750i رو نمی شناخت بعد از گفت می خواهی در اینترنت بگرده برای پیدا کردن درایور USb موبال منم تایید کردم بعد دیدم یه روز یه چیز جدید به آبدیت های ویندوز اضافه شده که ماله درایور گوشیم بود
با عرض سلام خسته نباشید
امیدوارم که تعطیلات نوروزی بهتون خوش گزشته باشه
1 سوال داشتم میدونم .
من اول ویندوز Vista HomePrimium رو روی درایو C نصب کردم و بعد هم ویندوز XP رو روی درایو D ( قبل از نصب ویندوز اکس پی ویستا به طور خودکار بالا می یومد ) حالا بعد از اینکه ویندوز اکس پی رو نصب کردم دیگه خود به خود وارد ویندوز اکس پی میشه و اصلا صفحه ی مشکی برای انتخاب نوع سیستم عامل نمایش داده نمیشه .
با نرم افزار های سیستم کاماندر و بوت مجیک و پارتیشن مجیک هم کار کردم ولی هیچ کدوم جواب ندادن البته فایل Boot.ini هم به صورت زیر ( که لینک دانلود فایل رو هم گزاشتم به علت اینکه در سایت دستورها بد نوشته میشن و متوجه ی دستور نمیشین ) ادیت کردم که صفحه انتخاب سیستم عامل ظاهر میشه ولی بعد از انتخاب ویندوز ویستا یک صفحه ی مشکی میاد ( که تا ابد مشکی میمونه ) و داخل ویندوز نمیره که فکر کنم درست ادیت نکردم به هر حال اگه کسی لطف کنه و مشکل منو حل کنه خیلی ممنون میشم .
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Mehrdad_Desiner; 02-04-2007 at 22:07.
با سلام خدمت تمامي دوستان و اساتيد
سيستمي با مشخصات زير دارم اما هرچه سعي كردم نتونستم ويستا روش نصب كنم و موقع نصب هنگ ميكنه
لازم به ذكر است كه DVD اون مشكل نداره و روسيستمهاي ديگه جواب داده
Mainboard : Gigabyte 965P-S3
Chipset : Intel P965
Processor : Intel Pentium D 945 @ 3400 MHz
Physical Memory : 2048 MB (4 x 512 DDR2-SDRAM )
Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X550 Series
Hard Disk : Maxtor (82 GB)
DVD-Rom Drive : SONY DVD RW DRU-830A SCSI CdRom Device
DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVD-ROM GDR8161B SCSI CdRom Device
DirectX : Version 9.0c
در ضمن اينو بگم كه اگر با ويندوز معمولي همين سيتم رو راميندازم موقع نصب درايورهاي مادر برد يا در چند حال ديگهاي مثل وقتي كه ميخوام كانكت بشم ارور فيزيكال مموري رو ميده و باز هنگ ميكنه
خواهشن كسي لطف بكنه و بگه مشكل از چيه
برای من فقط مودم ADSLم مشکل داشت که رفتم و Device Manager و اون رو آپدیت کردم و مسیر درایور رو زدم شاخه ویندوز XP اون وقت شناخت و نصب شد الآن هم تو ویستا کانکت هستم و جز در اجرای معدودی از بازی ها و برنامه های فارسی مشکلی نداشتم
آقای JUDYABBOT احتمالا سخت افزار های شما همخوانی نداره یا قطعه ای از مادر برد سوخته به جایی که کامپیوتر رو خریدی نشونش بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)