ایول ... کجای بابلسر ؟ ...سلام عرض شد
به به ... پس رفقا زیادنمحمودآباد![]()
خوشبختم ... امل شهر خیلی باحالیه ...منم از آمل
راستی بزارید یکم اشنا بشیم با هم ... بعد احتمالا یه قرار ملاقات بزاریم ... بیایم همدیگه رو ببینیم
ایول ... کجای بابلسر ؟ ...سلام عرض شد
به به ... پس رفقا زیادنمحمودآباد![]()
خوشبختم ... امل شهر خیلی باحالیه ...منم از آمل
راستی بزارید یکم اشنا بشیم با هم ... بعد احتمالا یه قرار ملاقات بزاریم ... بیایم همدیگه رو ببینیم
دریای بابلسر (از بالای سنگ های کنار اسکله):
سلام به همه شماليهای عزيز مخصوصا مازندرانيای مثل خودم و برو بچز شهرای اطراف ما ( آمل )
خوشحالم از آشنايی با همتون مخصوصا همتون !
اين تاپيک کجا بود من نديدم ! ؟ ( يه جور ميگم انگار تو متفرقه زندگی ميکردم !)
شرمنده زياد سر نميزنم . اما سعی ميکنم مفيد باشم !
اينم برای شروع ... چند تا عکس 8 مگا پيکسلی (البته فشرده !) که جونم بالا اومد آپ کردم . همش هم هنريه !
همش آمله با يه canon powerShot s3 IS گرفته شده .
( به علت عدم موفقيت در آپلود هر 5000 تا عکس (!) فعلا سری اول رو داشته باشين .!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به به میبینم که برو بچز شمالی کم کم دارن پیدا میشن
مقدمتان گلباران ...
سری دوم ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدواقعا عکسای قشنگين ( البته به نظر من) ارزش دانلود رو دارن شرمنده فرصت نشد thumbnail بذارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ادامه دارد ...
عکاس این عکس 32 سالشه و بسیار با ذوق و هنرمند. سعی میکنم عکسهای دیگری از ایشان را همینجا بذارم.
سلام بر همه ی شمالیا
مخصوصا محمود ابادیو دور و اطراف
Last edited by setayesh_sh; 02-05-2008 at 02:00.
دمت گرم
----------------------------------
آقا من گیلانیم هستما
بندرکیاشهر ، فقط محمودآبادی نیستم![]()
سلام نیما جان چطوری ؟ خوبی شما ؟ یوزرتو عوض کردی نشناختمت .. اما اون آواتارت ...
از دیدن شما خیلی خوشحالم نیما جان و همینطور سایر همولایتی های شمالی ...
پیروز و سربلند باشید
Master
بابا شمالي ها سلام
تازه اين تابيكو ديدم,منم بازي.............
منم بجه شاهي ام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)