من وی تریi دارم فقط 1 دقیقه صدا ظبط می کنه!!!!ایا راهی برای بیشتر شودن ان هست یا نه؟؟؟؟؟؟ممنون میشم کمکم کنید.............
من وی تریi دارم فقط 1 دقیقه صدا ظبط می کنه!!!!ایا راهی برای بیشتر شودن ان هست یا نه؟؟؟؟؟؟ممنون میشم کمکم کنید.............
سلام و خسته نباشید من امروز با برنامه SkinMan یک اسکین روی V3 نصب کردم وفایل mma_ucp را نیز در قسمت منو نیز نصب کردم و همه چیز درست نصب شد حالا که ریستارت کردم صفحه HELLOMOTO می آید بالا و همینطور می مونه .
و هیچ برنامه ای مثل skinMan و P2KTools هم دیگه اون را نمیشناسه ،حالا باید چی کار کنم. مرسی
اگر اطمینان دارید که این نرم افزارها گوشیتون رو نمیشناسن باید بگم باید از فلش و قسمته بوت لودر استفاده کنین.
شما باید دیکتا فون نصب کنیدمن وی تریi دارم فقط 1 دقیقه صدا ظبط می کنه!!!!ایا راهی برای بیشتر شودن ان هست یا نه؟؟؟؟؟؟ممنون میشم کمکم کنید.............
سلام..
خیلی وقت ها که سر میزنم.... همش میبینم کاربر ها یا نبال درایور هستن و یا دنبال آموزش فلش. هر چقدر هم که بیگم از سیستم جستجو استفاده کنید. مطمئنم هیچ کس استفاده نمیکنه.حتی اگه به آرشیو پرشین گیگ من هم مراجعه کنند تمام آموزش ها رو میبینن.
حالا اونیای که خیلی دنبالشن رو میزارم.. که ان شا الله دیگه سوال نشه که اموزش فلش رو بزارید و یا درایور رو بزارید.
این آموزش فلش از یکی از دوستان خوب من در همین سایت است که در اخر آموزش خودش رو معرفی کرده است.
این هم درایور برای گوشی هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم مپ کامل هک گوشی موتورولاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اسکینو نصب کردم بعد که رفتم توش دیدم روی گزینه setting گوشی نمیشه کلیک کرد
در اصل روی 3 تا گزینه آخر در menu گوشی نمیشد کلیک کرد که یکیشون هم setting بود
بعد مجبور شدم گوشی را به کامپیوتر وصل کنم و با برنامه P2kCommanderV330 اون اسکین رو از توی گوشی delete کنم
بعد گوشی تقریبا درست شد
بعد که یه اسکین دیگه که اون رو هم از اینترنت گرفته بودم انتخاب کردم گوشی قاطی کرد و صفحه نمایشش هم رفت
الاه صفحش سیاهه
وقتی دکمه menu رو می زنم و دست کاری می کنم گوشی هنگ می کنه
حالا اینها خیلی بد نبود
امروز خواستم گوشی رو فلش کنم
توی برنامه RSD Lite 3.6 وقتی بعد از دادن آدرس مانستر پک کلید start رو زدم بعد از یه سری مراحل تو قسمت status نوشت please manually turn up this phone
من خواستم گوشی رو روشن کنم که دیدم فقط چراغ صفحه کلید گوشی برای یک لحظه روشن میشه و بعد خاموش می شه و گوشی هم اصلا روشن نمیشه
تا اینکه مجبور شدم با boot گوشی بالا بیام
بعد finish داد
بقیه مراحل flash رو هم رفتم ولی فایده ای نداشت
الان دیگه اصلا گوشی روشن نمیشه
تو رو خدا به من بگین چی کار کنم؟
امروز خواستم گوشی رو فلش کنم
توی برنامه RSD Lite 3.6 وقتی بعد از دادن آدرس مانستر پک کلید start رو زدم بعد از یه سری مراحل تو قسمت status نوشت please manually turn up this phone
من خواستم گوشی رو روشن کنم که دیدم فقط چراغ صفحه کلید گوشی برای یک لحظه روشن میشه و بعد خاموش می شه و گوشی هم اصلا روشن نمیشه
تا اینکه مجبور شدم با boot گوشی بالا بیام
بعد finish داد
بقیه مراحل flash رو هم رفتم ولی فایده ای نداشت
الان دیگه اصلا گوشی روشن نمیشه
تو رو خدا به من بگین چی کار کنم؟
دوست عزیز اگه با pc خودت نتونستی فلش کنی حتما با یه pc دیگه که از ماله خودت بالاتر باشه امتحان کن در ضمن اگه win servis pack 2 باشه و تازه عوض شده باشه خیلی بهتره
ای کاش عمل فلش رو با این برنامه انجام نمیدادید. باید گوشی رو با برنامه Motokup فلش کنید. گوشی رو برای فلش باید رو حالت بوت بالا بیارید. برای این کار ابتدا دکمه * رو بگیرید بعد از 2 ثانیه دکمه # رو بگیرید و بعد از 2 ثانیه دیگه دکمه پاور رو بگیرید صفحه بوت که بالا اومد دکمه ها رو ول کنید و عمل فلش رو انجام بدید. اگه این روش هم جواب نداد باتریتون رو دربیارید و گوشیتون رو به کامپیوتر وصل کنید حالا دکمه های # و * رو بگیرید و وقتی که این دکمه ها رو نگه داشتید باتری رو سره جاش بندازید و فلش کنید.
دسته گلت درد نکنه میلاد جان باور کن 20 دفه بیشتر آدرسه اینارو دادم اما باز.. البته گلایه ای نیست دوستان
اکثرا عضو جدید هستند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)