8 تا صفر باید بزنی
8 تا صفر باید بزنی
سلام ... برای تبدیل فیلمهای دایویکس در گوشی های سامسونگ دایویکس دا مثل s 8300 باید چطوری عمل کنم؟
ایا همه فرمت ها رو تبدیل میکنه ؟
بعد اینکه روز اول چند ساعت باید تو شارژ باشه؟
این که میگن روز اول باید 8 ساعت نمیدونم چند ساعت توی شارژ باشه همش کشک . گوشی قطع کن داره و موقعی که شارژ انجام بشه قطع میکنه حالا چه 12 ساعت توی شارژ باشه چه 3 ساعت ! برای سوال یک هم منظورتو نفهمیدم ! تبدیل divx به چی ؟
این که میگن روز اول باید 8 ساعت نمیدونم چند ساعت توی شارژ باشه همش کشک . گوشی قطع کن داره و موقعی که شارژ انجام بشه قطع میکنه حالا چه 12 ساعت توی شارژ باشه چه 3 ساعت ! برای سوال یک هم منظورتو نفهمیدم ! تبدیل divx به چی ؟
... مظورم اینه که همه فرمتهارو به دایویکس میتونم تبدیل کنم یا نه ؟ مثلا فرمتdvd 9 رو میشه به دایویکس توسط خود گوشی تبدیل کرد ؟
میخای با گوشی کانورت کنی !؟ من با سی پی یو e4600 بخام دی وی دی و این چیزا رو کانورت کنم کلی طول میکشه بعد شما میخای با گوشی کانورت کنی
هر فیلمی که میخای ببینی بریز روش نگا کن نیازی به کانورت نداره ففط اگه فیلمش سنگین بود با jet audio رزولوشنشو بیار پایین
ولی اانفیلم من یک افسنههستم رو تو pc suit khode gooshi converkardam
1 gig بود کردش 110 مگا بایت .. در ضمن چرا اینقدر اطلاعات غلط میدن !...
بعضی جاها نوشتهحافظه داخلی 8300 60 مگا بایته بعضی جاها 80 ...
مال من که 90 !مگابایته
سلام
گوشی ویندوز موبایل سامسونگ به کسب تأییدیه FCC مفتخر شد
GT-i8000 نام گوشی جدیدی از کمپانی سامسونگ است که FCC آن را مورد تأیید قرار داده و اطلاعات مربوط به آن را منتشر کرده است.بر اساس اخبار (و به عبارتی شایعات) منتشر شده اخیر، این گوشی به احتمال زیاد از سیستم عامل ویندوز موبایل 1/6 و همچنین پشتیبانی WiFi بهرهمند خواهد بود.جالبتر اینکه نام Cubic37 برای این محصول در نظر گرفته شده است؛ بنابراین اینطور که به نظر میرسد احتمالا علاوه بر ویندوز موبایل، به اینترفیس جدید کمپانی سامسونگ که در آینده نزدیک ارائه شده و قادر به نمایش صفحات اصلی متعددی می باشد، مجهز خواهد بود. هر چند، تا زمان انتشار اطلاعات بیشتر و موثق تر در مورد این محصول، باید همچنان منتظر ماند.
اینم از phonearena
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویندوز 6.1 که فایده نداره ! من فکر کنم 6.5 باشه ! یا اصلا 7 !!!!!
مهیار 7 رو از کجا اوردی!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)